Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, vím, že jsem blázen testovat tak brzo, ale je to můj první cyklus po ukončení kojení a netuším, kdy by měla přijít MS (ovulační test pozitivní 17.7. a byly i příznaky, takže předpokládám, že ovu proběhla)
nicméně nevím, jestli už mi z toho hrabe, ale vidím na tom testu slaboučkého ducha (ani vyfotit moc nešel, tohle je asi nejlepší fotka, co jsem udělala a přijde mi, že to asi stejně není vidět
)
vidíte tam taky něco? Samozřejmě vím, že i kdyby tam něco bylo, může to odejít s MS ![]()
Vidite toho ducha, co ani ja na fotce nevidim?
Ne, nevidime ![]()
Na zivo to uvidis vzdycky lepe nez na fotce. Tak to ukaz manzelovi.
Díky za názory
kdy má podle vás cenu testovat znovu, když nevím, kdy má přijít MS?
@Terez99999 píše:
Díky za názorykdy má podle vás cenu testovat znovu, když nevím, kdy má přijít MS?
Tak pokud vis, ze byla ovulace, tak testuj zase tak 10-12DPO nejdrive.
@Terez99999 píše:
Ahoj holky, vím, že jsem blázen testovat tak brzo, ale je to můj první cyklus po ukončení kojení a netuším, kdy by měla přijít MS (ovulační test pozitivní 17.7. a byly i příznaky, takže předpokládám, že ovu proběhla)nicméně nevím, jestli už mi z toho hrabe, ale vidím na tom testu slaboučkého ducha (ani vyfotit moc nešel, tohle je asi nejlepší fotka, co jsem udělala a přijde mi, že to asi stejně není vidět
)
vidíte tam taky něco? Samozřejmě vím, že i kdyby tam něco bylo, může to odejít s MS
Vidím akorát sněhobílo ![]()
Tak dnes 10 DPO, od rána jsem slabounce zašpinila růžovým “hlenem” nebo jak to nazvat, ale zároveň mi vyletěla nahoru teplota, tak mi přišlo divné, že by šlo o MS
od rána jsem chodila hodně čůrat (moč už tedy celkem zředěná), ale nedalo mi to a testla jsem teď odpoledne
co myslíte?
@Terez99999 Negativní
Testuj až nejdříve v den ms a nebo den po vynechání ![]()
@Lenca93 píše:
@Terez99999 NegativníTestuj až nejdříve v den ms a nebo den po vynechání
Po porodu jeste nebyla skrz kojeni? Tazatelka nevi, kdy ma byt.