Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terez99999 píše:
@nikola4548 Už jsem objednaná na pondělíTobě přeju, ať se co nejdřív zadaří
Jdeš tam zbytečně brzo. Doktor nic na ultrazvuku neuvidí.
@Lenkalin píše:
@JancaS84 ale může jí vzít krev, ne?
Na tu si může zajít i sama do nejbližší laborky.
@Lenkalin A na co ji bude brát krev, pozitivní test má a jedna hodnota z krve mu stejně nic neřekne, to by musela jít obden
Podle mě taky zbytečně brzo na ultrazvuk, akorát se pak bude třeba stresovat, že ještě nebylo nic vidět ![]()
@Lenca93 Takhle mě objednali holky, já se tam určitě netlačila
Taky si myslím, že je to brzo, ale tak půjdu tam a uvidím ![]()
@Lenca93 o utz nic nepíšu. nevím, jak je to při přirozeném otěhotnění, já měla krev 2 týdny PO, ale měla jsem to kontrolované
@JancaS84 no a nebo k doktoru… doktor ji objednal, problém s tím neměl, tak fakt nevím, co tu řešíme
@Lenkalin píše:
@JancaS84 no a nebo k doktoru… doktor ji objednal, problém s tím neměl, tak fakt nevím, co tu řešíme
Já nic neřeším. Jen jsem řekla svůj názor, že tam jde brzo a doktor s největší pravděpodobností nic neuvidí. Tak aby se nedivila. Já se třeba ke své gynekolozce objednávám online.
Ahoj, přidám se s dnešním testem. V reálu je vidět celkem dobře, je to světlounce růžový a stejně silný jako kontrolní. Dva dny před MS, může to být 8 DC ale taky 11-12 DC, tenhle měsíc si ze mě tělo dělá dost srandu. Ale píchání v podbřišku, šílená náladovost, bolavý prsa a žaludek na vodě mě donutili k testu - tyto stavy normálně vůbec neznám. U prvních dvou dětí jsem testovala až po vynechání MS několik dní a to už byly dálnice. Ducha jsem měla před dvěma lety v termínu MS a nakonec to nedopadlo a v 7 TT samovolný potrat. Vím, že fotky tu ztrácí kvalitu, proto ta šipka tam😁
@Anonymní píše:
Ahoj, přidám se s dnešním testem. V reálu je vidět celkem dobře, je to světlounce růžový a stejně silný jako kontrolní. Dva dny před MS, může to být 8 DC ale taky 11-12 DC, tenhle měsíc si ze mě tělo dělá dost srandu. Ale píchání v podbřišku, šílená náladovost, bolavý prsa a žaludek na vodě mě donutili k testu - tyto stavy normálně vůbec neznám. U prvních dvou dětí jsem testovala až po vynechání MS několik dní a to už byly dálnice. Ducha jsem měla před dvěma lety v termínu MS a nakonec to nedopadlo a v 7 TT samovolný potrat. Vím, že fotky tu ztrácí kvalitu, proto ta šipka tam😁
Zatím nic nevidim
taky jsem cca 2 dny před ms a testovat se bojím..
@Anonymní píše:
Já tam něco úplně téměř neznatelného vidím, ale těžko říct, jestli to není jen ryska
Taky jsem začínala s mini duchem, který byl vidět jen v reálu, tak zkus vydržet pár dní a už bys měla mít viditelnou čárku ![]()
@Terez99999 dneska ráno takto, ale po zaschnuti je skoro neviditelna(foceno ve tme v koupelne a je stejne tlusta jako kontrolni v realu)🙈 potrebovala bych to uz vedet kvuli zdravotnim komplikacim a na gynde maji celej tyden dovolenou, na krev se s dvema nemocnyma detma doma nedostanu, takze asi zesilim z toho cekani😁
@Terez99999 děvčata asi to bude znít divně, ale co znamená to 8DPO? ![]()
@Vanesdychy píše:
@Terez99999 děvčata asi to bude znít divně, ale co znamená to 8DPO?
8 dni po ovulaci