Slabý duch 8DPO - vidíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36009
3.8.23 13:06
@Terez99999 píše:
@nikola4548 Už jsem objednaná na pondělí :) Tobě přeju, ať se co nejdřív zadaří :srdce:

Jdeš tam zbytečně brzo. Doktor nic na ultrazvuku neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
3.8.23 13:43

@JancaS84 ale může jí vzít krev, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
3.8.23 13:50
@Lenkalin píše:
@JancaS84 ale může jí vzít krev, ne?

Na tu si může zajít i sama do nejbližší laborky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
3.8.23 14:02

@Lenkalin A na co ji bude brát krev, pozitivní test má a jedna hodnota z krve mu stejně nic neřekne, to by musela jít obden :) Podle mě taky zbytečně brzo na ultrazvuk, akorát se pak bude třeba stresovat, že ještě nebylo nic vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.8.23 14:06

@Lenca93 Takhle mě objednali holky, já se tam určitě netlačila :D Taky si myslím, že je to brzo, ale tak půjdu tam a uvidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
3.8.23 14:17

@Lenca93 o utz nic nepíšu. nevím, jak je to při přirozeném otěhotnění, já měla krev 2 týdny PO, ale měla jsem to kontrolované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
3.8.23 14:22

@JancaS84 no a nebo k doktoru… doktor ji objednal, problém s tím neměl, tak fakt nevím, co tu řešíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
3.8.23 15:05
@Lenkalin píše:
@JancaS84 no a nebo k doktoru… doktor ji objednal, problém s tím neměl, tak fakt nevím, co tu řešíme

Já nic neřeším. Jen jsem řekla svůj názor, že tam jde brzo a doktor s největší pravděpodobností nic neuvidí. Tak aby se nedivila. Já se třeba ke své gynekolozce objednávám online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 18:49

Duch nebo ryska?

Ahoj, přidám se s dnešním testem. V reálu je vidět celkem dobře, je to světlounce růžový a stejně silný jako kontrolní. Dva dny před MS, může to být 8 DC ale taky 11-12 DC, tenhle měsíc si ze mě tělo dělá dost srandu. Ale píchání v podbřišku, šílená náladovost, bolavý prsa a žaludek na vodě mě donutili k testu - tyto stavy normálně vůbec neznám. U prvních dvou dětí jsem testovala až po vynechání MS několik dní a to už byly dálnice. Ducha jsem měla před dvěma lety v termínu MS a nakonec to nedopadlo a v 7 TT samovolný potrat. Vím, že fotky tu ztrácí kvalitu, proto ta šipka tam😁

• Citovat
  • Upravit
307
3.8.23 19:20
@Anonymní píše:
Ahoj, přidám se s dnešním testem. V reálu je vidět celkem dobře, je to světlounce růžový a stejně silný jako kontrolní. Dva dny před MS, může to být 8 DC ale taky 11-12 DC, tenhle měsíc si ze mě tělo dělá dost srandu. Ale píchání v podbřišku, šílená náladovost, bolavý prsa a žaludek na vodě mě donutili k testu - tyto stavy normálně vůbec neznám. U prvních dvou dětí jsem testovala až po vynechání MS několik dní a to už byly dálnice. Ducha jsem měla před dvěma lety v termínu MS a nakonec to nedopadlo a v 7 TT samovolný potrat. Vím, že fotky tu ztrácí kvalitu, proto ta šipka tam😁

Zatím nic nevidim :,( taky jsem cca 2 dny před ms a testovat se bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.8.23 06:28
@Anonymní píše:

Já tam něco úplně téměř neznatelného vidím, ale těžko říct, jestli to není jen ryska :nevim: Taky jsem začínala s mini duchem, který byl vidět jen v reálu, tak zkus vydržet pár dní a už bys měla mít viditelnou čárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.23 12:55

@Terez99999 dneska ráno takto, ale po zaschnuti je skoro neviditelna(foceno ve tme v koupelne a je stejne tlusta jako kontrolni v realu)🙈 potrebovala bych to uz vedet kvuli zdravotnim komplikacim a na gynde maji celej tyden dovolenou, na krev se s dvema nemocnyma detma doma nedostanu, takze asi zesilim z toho cekani😁

• Citovat
  • Upravit
24
4.8.23 17:43

@Terez99999 děvčata asi to bude znít divně, ale co znamená to 8DPO? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.8.23 18:05
@Vanesdychy píše:
@Terez99999 děvčata asi to bude znít divně, ale co znamená to 8DPO? :think: