Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky už jsem tu před pár dny psala že mi vyšli těhotenské testy s druhou slabou čárkou dnes jsem zkoušela zas a je silnější Co myslíte?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Pavlinkajeninka píše:
Zdravím holky už jsem tu před pár dny psala že mi vyšli těhotenské testy s druhou slabou čárkou dnes jsem zkoušela zas a je silnější Co myslíte?
Netuším jak silná čárka byla, když jsi sem psala jindy.. Ale vidím negativní test.
@Pavlinkajeninka píše:
negativní špatně vyfocený test
@Pavlinkajeninka píše:
Vidím negativní test ![]()
@Pavlinkajeninka píše:
Druhá čárka vidět opravdu není, nebo jestli ano, tak dost slabě, pak nevím, v čem je silnější, než původní ![]()
@Pavlinkajeninka Nic tam není vidět jak už jsem psala v jiné diskuzi. Pokud musíš testy neustále upravovat aby jsi něco viděla, tak jsou většinou negativní. Vyfoť normálně na světle a pak můžeme lovit duchy ![]()
@Lenca93 píše:
@Pavlinkajeninka Nic tam není vidět jak už jsem psala v jiné diskuzi. Pokud musíš testy neustále upravovat aby jsi něco viděla, tak jsou většinou negativní. Vyfoť normálně na světle a pak můžeme lovit duchy
ona má teprve 4 dny do menstruace
@Pavlinkajeninka píše:
@Lenca93 nevím zda je to lepší vidět
A ty na te fotce neco vidis?
@Pavlinkajeninka píše:
@Lenca93 nevím zda je to lepší vidět
Vidím, pozitivní test
@karkarka no mě se to taky nějak nezdá protože před pár dny jsem luštila pomocí světla a teď jí normálně vidět i ve stínu akorad mi to nejde pořádně zaostřít mobilem
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat