Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podle mě není moc pravděpodobné, že bys byla těhotná. Z hlediska biologie bys byla velká výjimka, spíše rarita. Otěhotnět můžeš v období ovulace, kdy se uvolňuje vajíčko z vaječníku.
Četla sis ten papírek u toho návodu? Protože dělat si test když máš 12 dní do ms, je hloupost
ten si máš udělat až když ti nedorazí menstruace, nebo v té době.
@Anonymní píše:
Ahojte
Přičetla jsem snad vše křížem krážem, ale na stejný případ jsem nenarazila.
Zajímalo by mě, jestli někdo zažil něco podobného a jak to případně dopadlo.
Poslední pátý den ms jsme měli sex, následně 6 dní po ráno jednorázově krev, několik kapek. Je možné, že to bylo implantační krvácení? Od té doby žádné špinění, nic. Měla bych mít ovulaci, ale nikdy se mi nic takového nestalo. Od té doby strašná železitá pachuť, píchání v podbřišku a nevolnosti, ale je možné že si to vše už způsobuji sama, jak se pozoruju. Dnes 3dny po krvácení test negativní. Tuším, že to zkouším ještě brzo, očekávaná ms za 12 dní. Měla jste to některá taky tak? Kdy byl test pozitivní? Pokud ne těhotenství, co to může být?
Proč testuješ tak brzo? 12 dní do ms přece nelze očekávat pozitivní test. To jsi spíše před pár dny měla ovu ne?
Já jsem otěhotněla ze sexu 3-4 den cyklu. Pozitivní test jsem měla týden před menzes. Pokud byl sex 6. den, tak k ovulaci klidně mohlo dojít až 11.den a test by byl slabě pozitivní možná 21.den cyklu. Musíš s testováním počkat.
Testuj nejdřív za 10 dní. Mně ukázal test nejdřív dva dny před očekávanou MS.
Ty příznaky co máš, jsou spíš k ovulaci, mívám je taky. Je mi i na zvracení. I se při ovulaci může lehce krvácet. Určitě to nejsou těhotenské příznaky.
Řekla bych že to jednorázové zašpinění ten 11DC mohlo být spíše ovulační, než implantační. Jak dlouhé máš cykly?
Ty jsi přesně ten důvod, proč se tady pak zakládají diskuze, jak je to tady hrozny a všichni jsou hnusný… tohle se fakt nedá. Na tohle se fakt nedá odpovědět normálně.
Teoreticky je možné cokoliv,. já se tedy testovala vždy až po vynechání MS týden. S výjimkou IVF kdy kdy je vše jinak.
pokud by ovulace proběhla dřív tak nejdříve těsně přes nástupem MS
@Tosidelassrandu píše:
Ty jsi přesně ten důvod, proč se tady pak zakládají diskuze, jak je to tady hrozny a všichni jsou hnusný… tohle se fakt nedá. Na tohle se fakt nedá odpovědět normálně.
Nepruď nádhero….. já to zažila.
@Tosidelassrandu píše:
Proč jsi tak podrážděná?
Ty říkáš někomu, že je podrážděnej?
![]()
Ahojky moudré dámy,
chtěla bych od Vás prosím poradit, 🙂 protože to začíná vypadat, že se zadařilo. Menstruaci jsem měla dostat 23., ale začala jsem trochu krvácet už 19., ale bylo to jiné, spíše slabé špinění, co trvalo sotva tři dny, pak už nic a já mám opravdu silnou menstruaci, trvající kolem šesti dnů. Tak jsem si udělala v pondělí test a dnes další a evidentně čárka sílí ( viz. foto). Mám nafouklé břicho, citlivější prsa a snad každé dvě hodiny hlad
Mám dál testovat nebo zavolat doktorce a objednat se?
Děkuji moc předem za odpověď.
Šlo by o první miminko, které by bylo o něco dříve než jsme plánovali, ale život je plný překvapení a zrovna tohle bych brala všemi deseti! ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky moudré dámy,
chtěla bych od Vás prosím poradit, 🙂 protože to začíná vypadat, že se zadařilo. Menstruaci jsem měla dostat 23., ale začala jsem trochu krvácet už 19., ale bylo to jiné, spíše slabé špinění, co trvalo sotva tři dny, pak už nic a já mám opravdu silnou menstruaci, trvající kolem šesti dnů. Tak jsem si udělala v pondělí test a dnes další a evidentně čárka sílí ( viz. foto). Mám nafouklé břicho, citlivější prsa a snad každé dvě hodiny hladMám dál testovat nebo zavolat doktorce a objednat se?
Děkuji moc předem za odpověď.
Šlo by o první miminko, které by bylo o něco dříve než jsme plánovali, ale život je plný překvapení a zrovna tohle bych brala všemi deseti!
Test je pozitivní, další testování je zbytečně. K čemu? K doktorce se ideálně objednej na 8-9tt, kdy už bude vidět srdíčko.
@korn123 píše:
Test je pozitivní, další testování je zbytečně. K čemu? K doktorce se ideálně objednej na 8-9tt, kdy už bude vidět srdíčko.
Děkuji za radu.
No já úplně nevím, kdy se stalo.
Spíme spolu dost často, takže na kdy se objednat, aby něco bylo vidět?
Poslední menstruace byla od 29.6. a ovulaci mám 13 den. Vím, že jsou testy, které určí i přibližně v jakém týdnu žena je, ale nevím, zda by se tomu dalo věřit.
Navíc doktorka má od poloviny srpna čtrnáct dní dovolenou, takže buď se objednat na 13. nebo až konec srpna. ![]()
Ahojte
. Dnes 3dny po krvácení test negativní. Tuším, že to zkouším ještě brzo, očekávaná ms za 12 dní. Měla jste to některá taky tak? Kdy byl test pozitivní? Pokud ne těhotenství, co to může být?
Přičetla jsem snad vše křížem krážem, ale na stejný případ jsem nenarazila.
Zajímalo by mě, jestli někdo zažil něco podobného a jak to případně dopadlo.
Poslední pátý den ms jsme měli sex, následně 6 dní po ráno jednorázově krev, několik kapek. Je možné, že to bylo implantační krvácení? Od té doby žádné špinění, nic. Měla bych mít ovulaci, ale nikdy se mi nic takového nestalo. Od té doby strašná železitá pachuť, píchání v podbřišku a nevolnosti, ale je možné že si to vše už způsobuji sama, jak se pozoruju