Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
8 DPO je brzy na testovani. Ja tak testovala a nemela jsem ani tu rysku a 9 DPO uz sel videt dusik a ten jen silil.
@Anonymní píše:
@Terez99999 dneska ráno takto, ale po zaschnuti je skoro neviditelna(foceno ve tme v koupelne a je stejne tlusta jako kontrolni v realu)🙈 potrebovala bych to uz vedet kvuli zdravotnim komplikacim a na gynde maji celej tyden dovolenou, na krev se s dvema nemocnyma detma doma nedostanu, takze asi zesilim z toho cekani😁
No tak to je nic moc situace
Tak uvidíš, jak ti ta čárka bude nebo nebude sílit a pokud by sílila, tak holt hned první den po dovolené naběhnout na gyndu
Každopádně přeju hodně štěstí ![]()
Tak mi to samozřejmě nedalo a testovala jsem dnes znovu (18 DPO) a čárka po 2 dnech vůbec nezesílila
Tak to moc dobře nevidím ![]()
@Terez99999 A ty víš určitě, že jsi 18DPO? Na 18DPO je to vážně hodně slabé, ale kdyby jsi byla třeba méně, tak by z toho ještě mohlo něco být. Nebo třeba ti jen pomaleji stoupá HCG, ty hodnoty mají dost velké rozmezí ![]()
@Lenca93 No pozitivní ovu test byl 17.7., tak z toho usuzuju, že ovu byla 18.7. ![]()
@Terez99999 Mohla být a nemusela
Ale uvidíš asi za par dní, na 18DPO mi přijde pořád hodně slabá
Možná by bylo lepší si dvakrát zajít na krev ![]()
Já jsem dnes 10dpo a po třech dnech únavy jsem zkusila test, výsledek snad bude sílit, snažíme se od listopadu, tak by to už mohlo klapnout 🙏
@Lenca93 Doktorka mě objednala na pondělí, takže jí to řeknu a pokud mi krev nenechá udělat ona, tak si zajdu sama ![]()
@Terez99999 Tak super, pokid nic neuvidí na utz tak by měla vzít krev snad automaticky /) Pokud ne tak si určitě zažádej ![]()
Tak dnešní test mi přijde, že zeslábl
Zavádím večer 2 Utrogestany, nemůžu tím nějak oddálit případnou ms?
Ahoj holky, omlouvám se, že takhle vběhnu do debaty,.. nicméně jsem po mé snad úplně první ovulaci,.. teď momentálně jsem 8DPO,.. snažím se netestovat, ale dnes ráno jsem v hlavě měla hlášek, ať to přeci jen zkusím a kouknul na mě takový mini stín, myslíte, že nejsem blázen a možnost, že se povedlo tam opravdu je?
Ahoj holky, jsem dnes 8DPO, na testu opravdu slabý duch, BT se drží nad 37.. 37,2 až 37,4, MS má být 16.3. co si o tom myslíte? OVU 2.4. ![]()