Oprava baterie v koupelně

Anonymní
26.11.23 20:03

Oprava baterie v koupelně

Dobrý den,
zjistila jsem, že chromovaná vodovodní baterie /vana/má ve spodní části černý flek a z tohoto místa uchází voda. Je to v místě, kde není žádný spoj. Jde to nějak zalepit opravit?
Nebo to vyřešit jedině výměnou baterie. Docela mě to štve, protože ta baterie je těsně po záruce. Jedná se retro baterii značky Aqualine.
Prosím o anonym ex zná můj nick a vědět tohle bude mi chtít pomáhat to řešit a to já z více důvodů nechci. Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8106
26.11.23 20:11
@Anonymní píše:
Dobrý den,
zjistila jsem, že chromovaná vodovodní baterie /vana/má ve spodní části černý flek a z tohoto místa uchází voda. Je to v místě, kde není žádný spoj. Jde to nějak zalepit opravit?
Nebo to vyřešit jedině výměnou baterie. Docela mě to štve, protože ta baterie je těsně po záruce. Jedná se retro baterii značky Aqualine.
Prosím o anonym ex zná můj nick a vědět tohle bude mi chtít pomáhat to řešit a to já z více důvodů nechci. Děkuju.

U hodně věcí jsem zastáncem záchrany opravou, ale tohle bych asi raději vyměnil. Pokud to tam zčernalo a prokapává, tak nevíš, kde všude už je oslabený materiál a za vytopení to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20904
26.11.23 20:20
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Co jsem mrknul, tak to je největší šmejd co snad jde koupit. V nabidce mají jen to nejlevnější co se dá snad koupit. V žádném případě to není chromované, leda nějaký „ala pochrom plast“. A pokud je díra zkrz, tak není šance to opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
26.11.23 22:12

A je tam fakt díra? To se mi moc nezdá. Nesteka náhodou na to místo voda odjinud, ze by z toho místa jen odkapavala a tím to zcernalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný