Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem,
mam 4 roky starý kočarek zn. Bebetto Tito z r. 2018. Odvozil 1.syna a ted vozi druheho. Vim ze se dneska veci delaji na 2 roky a pak cus/bus, ale i tak jsme kocarek schovali a jak píšu, ted vozi 2. syna.
a ted k veci…Na dovolene se nam porouchala strecha od kocarku. Porouchala se v tom smyslu, ze na obou bocich strechy je nutne zmacknout pojistky, aby slo se strechou manipulovat - sklopit dolu nebo ji o kousek protahnout dopredu jako clonu pred slunickem. Pojistka na jedne strane prestala fungovat a nejde ji zmacknout, nedokaze to ani manzel, a me by zajimalo, zda jste nahodou nekdo nezkouseli tyhle polohovaci pojistky rozebirat/opravovat a jak to dopadlo - nemusi to byt presne tato značka, predpokladam ze kazdy kocarek ma neco podobneho…
diky vsem za reakci, hledala jsem tuto zavadu na netu, ale nenasla jsem nic ![]()
Máte zkušenost s Bebetto Nico 2017?
Přidejte zkušenost s Bebetto Nico 2017Hmmm no nevím, jestli se do toho neda vlezt nějak třeba přes Šroubek, bála bych se, ze to akorát rozkrapu, když se to budu snažit mermomocí rozebrat. Takže tohle je typ závady, kterou bych nechala byt ![]()
Nám se ted od kočáru odlomila spojovací tyč, která spojovala obě boční nápravy, slepit to nejde a svarit taky ne, tak jsem to svazala provazkem a jezdím normálně dal
ještě kočárek odovozi třetí dite ![]()
Pokud se to dá otevřít, tak bych to otevřela a podívala se. Je dobré to otevírat opatrně, aby nic nevyskočilo a případně si vyfotit, jak to původně bylo. Ráda si tyhle drobnosti opravuju, když to jde.
@Gogi26 me se na jiném kočárku tahle část zničila - Resp zlomila tyčka co z toho vychází střechy. Napsala jsem přímo e-mail výrobci/dovozci tady v Čechách a za par dnů jsem měla doma a vyměnila.