Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani nevím, že je v Pařížské Louboutin…
Ale všude v Evropě to tak chodí - jen teda není zvykem tam nosit podpatek na padrť, to už je totiž obvykle pozdě na opravu (na nové podražení se chodí, když je cca o 20-30 % sešlapaný, a když si rovnou koupíš další pár, je to zdarma).
Ale zavolej si, no.
Komu to davaji oni nevim, ale @servispanska to umi. koukni na instagram
@Anonymní píše:
Ani nevím, že je v Pařížské Louboutin…Ale všude v Evropě to tak chodí - jen teda není zvykem tam nosit podpatek na padrť, to už je totiž obvykle pozdě na opravu (na nové podražení se chodí, když je cca o 20-30 % sešlapaný, a když si rovnou koupíš další pár, je to zdarma).
Ale zavolej si, no.
Díky moc - to „na padrť“ nemyslím doslova, pardon, zkrátka už potřebuji opravu podpatku, myslím tím samozřejmě jen tu koncovou část - myslím, že jsem je k tomu dostala i jako náhradní.
A cenově prosím cca víte někdo? Netuším, zda to stojí tisícovku nebo 4 tisíce ![]()
@Dasa88.0 píše:
Ahoj holky, jsem šťastnou majitelkou jednoho páru bot Christian Louboutin s červenou podrážkou, ale už jsem je tak unosila, že už potřebují opravit podpatek, už ho mám úplně na padrť. Když jsem je v Pařížské kupovala, bylo mi řečeno, že boty mohu dát na opravu přes ně, že to dávají někomu certifikovanému. Už jste to některá zkoušela? Kolik to tak cca stojí? Dělají i nějaký „refresh“ těch červených podrážek? Předem moc díky za info!
Kouzelný telefon nebo email nemají? ![]()
Ahoj holky, jsem šťastnou majitelkou jednoho páru bot Christian Louboutin s červenou podrážkou, ale už jsem je tak unosila, že už potřebují opravit podpatek, už ho mám úplně na padrť. Když jsem je v Pařížské kupovala, bylo mi řečeno, že boty mohu dát na opravu přes ně, že to dávají někomu certifikovanému. Už jste to některá zkoušela? Kolik to tak cca stojí? Dělají i nějaký „refresh“ těch červených podrážek? Předem moc díky za info!