Oprava Louboutinek

Dasa88.0
29.9.22 11:56

Oprava Louboutinek

Ahoj holky, jsem šťastnou majitelkou jednoho páru bot Christian Louboutin s červenou podrážkou, ale už jsem je tak unosila, že už potřebují opravit podpatek, už ho mám úplně na padrť. Když jsem je v Pařížské kupovala, bylo mi řečeno, že boty mohu dát na opravu přes ně, že to dávají někomu certifikovanému. Už jste to některá zkoušela? Kolik to tak cca stojí? Dělají i nějaký „refresh“ těch červených podrážek? Předem moc díky za info! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.9.22 12:16

Ani nevím, že je v Pařížské Louboutin… :think: Ale všude v Evropě to tak chodí - jen teda není zvykem tam nosit podpatek na padrť, to už je totiž obvykle pozdě na opravu (na nové podražení se chodí, když je cca o 20-30 % sešlapaný, a když si rovnou koupíš další pár, je to zdarma). :srdce: Ale zavolej si, no.

• Citovat
  • Upravit
749
29.9.22 12:17

Komu to davaji oni nevim, ale @servispanska to umi. koukni na instagram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dasa88.0
29.9.22 12:24
@Anonymní píše:
Ani nevím, že je v Pařížské Louboutin… :think: Ale všude v Evropě to tak chodí - jen teda není zvykem tam nosit podpatek na padrť, to už je totiž obvykle pozdě na opravu (na nové podražení se chodí, když je cca o 20-30 % sešlapaný, a když si rovnou koupíš další pár, je to zdarma). :srdce: Ale zavolej si, no.

Díky moc - to „na padrť“ nemyslím doslova, pardon, zkrátka už potřebuji opravu podpatku, myslím tím samozřejmě jen tu koncovou část - myslím, že jsem je k tomu dostala i jako náhradní.

A cenově prosím cca víte někdo? Netuším, zda to stojí tisícovku nebo 4 tisíce :roll:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
29.9.22 13:51
@Dasa88.0 píše:
Ahoj holky, jsem šťastnou majitelkou jednoho páru bot Christian Louboutin s červenou podrážkou, ale už jsem je tak unosila, že už potřebují opravit podpatek, už ho mám úplně na padrť. Když jsem je v Pařížské kupovala, bylo mi řečeno, že boty mohu dát na opravu přes ně, že to dávají někomu certifikovanému. Už jste to některá zkoušela? Kolik to tak cca stojí? Dělají i nějaký „refresh“ těch červených podrážek? Předem moc díky za info! :kytka:

Kouzelný telefon nebo email nemají? :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová