Oprava notebooku

6836
16.8.12 22:15

Oprava notebooku

Zajímalo by mě, jak řešit následující…25.6.jsme dali do jisté prodejny v nákupním centru opravit notebook. Jelikož cena za opravu by byla vyšší než za nový, rozhodli jsme se nakonec neopravovat. Jenže od toho června se nám ani po X telefonátech a urgencích nedaří dostat byť nefunkční notebook zpět. Notebook byl již po záruce a nebyl ani v této prodejně zakoupený, tudíž vyhrožovat odstoupením od smlouvy nemá smysl. :nevim: Samozřejmě ho už k ničemu nepotřebuju, ale štve mě ten jejich přístup. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
16.8.12 22:35

A osobne si tam byla:?Pak bych kontaktovala majitele prodejny a pripadne nahlasila na polici, mas nejaky doklad, ze jsi jim ho predala k oprave? hruza co se deje, si to pro sebe spravi za par kacek :cert:

• Citovat
  • Upravit
karolínka12
16.8.12 22:39

A o jaký podnik se jedná?

• Citovat
  • Upravit
17014
17.8.12 06:08

A proč ho nechtějí vrátit? Nechtějí třebas zaplatit diagnostiku? Na to mají nejspíš právo, my když dávali notebook do opravy, tak v podmínkách bylo, že diagnostika je zdarma pokud ho necháme opravit, pokud ne, platí se 550,– :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
17.8.12 07:38

Jedná se o Comfor Computers. Osobně jsme tam taky byli, to bylo to samý jako do telefonu. Že to předají kolegovi a ten se ozve nebo jojo, počítač bude k vyzvednutí příští týden :roll: Původně ten prodavač myslel, že bude potřeba ho jen přeinstalovat, což by udělal přímo na prodejně, ale nakonec to tím nebylo a on to poslal na tu diagnostiku (přitom říkal, že nás o všech dalších krocích informovat..ha ha ).V ruce máme jen papír, že si notebook převzali do opravy.Tam není o placení ani řeč, ale samozřejmě bychom to zaplatili.To by nás ale musel někdo kontaktovat, že si to pro něj můžeme přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
17.8.12 19:28
@Tereza1986 píše:
Jedná se o Comfor Computers. Osobně jsme tam taky byli, to bylo to samý jako do telefonu. Že to předají kolegovi a ten se ozve nebo jojo, počítač bude k vyzvednutí příští týden :roll: Původně ten prodavač myslel, že bude potřeba ho jen přeinstalovat, což by udělal přímo na prodejně, ale nakonec to tím nebylo a on to poslal na tu diagnostiku (přitom říkal, že nás o všech dalších krocích informovat..ha ha ).V ruce máme jen papír, že si notebook převzali do opravy.Tam není o placení ani řeč, ale samozřejmě bychom to zaplatili.To by nás ale musel někdo kontaktovat, že si to pro něj můžeme přijít.

Tak je vyzvěte písemně, musí ho vrátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.10.12 17:53

AHOJKY VYHÁKLO SE MI TO SKLÁPĚNÍ :-(,kolik to muze stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.10.12 17:53