Opravdu dlouhodobe spineni - myomy?

Anonymní
6.10.22 17:30

Opravdu dlouhodobe spineni - myomy?

Holky není tady někdo, kdo je na tom stejne? A neměl by nějakou radu, co ještě zkusit?
Dlouhodobe spineni, ale opravdu jsem schopna projít si menstruaci a do další špinit až krvacet v kuse, třeba s 4 dny v celem cyklu bez spineni a to ještě na přeskacku.
Mám endometriozu, myomy. Jedine, co zabere je Norethisteron 10 dni před MS.
Nemáte to také někdo tak?
Chodím k nejlepšímu odborníkovi co znám, takže snad to není nic vážného. Ale to nonstop krvácení je šílene. Řešení je komplet vybrat. Tomu se braním.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24711
6.10.22 17:39

Ano, tohle způsobuje endometrióza i myomy. Buď musíte brát hormony, nebo dělohu dát pryč. Nebo otěhotnět. Obávám se, že jiná cesta není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.22 17:48

@lucad77
Luci měla jste to taky? Já prave hormony moc nemůžu, špatná srazlivost. Dítě ne je mi 41. Ale na tu operaci se necitim.

• Citovat
  • Upravit
24711
6.10.22 18:04
@Anonymní píše:
@lucad77
Luci měla jste to taky? Já prave hormony moc nemůžu, špatná srazlivost. Dítě ne je mi 41. Ale na tu operaci se necitim.

Myomy přímo ne, ale po čtyřicítce bojuji s dlouhou, silnou a velmi bolestivou menstruací. Hormony taky nesmím kvůli křečovým žilám. Ani mně se na žádnou operaci nechtělo, ani na blbou kyretáž. Radši jsem do sebe lámala jeden Ibalgin za druhým a měnila si ten největší tampón co hodinu. :zed: Až teprve teď jsem se konečně nechala přesvědčit aspoň na hysteroskopii a bum, v děložní tkáni nalezen zhoubný nádor, který se tvářil jako nevinný polyp. Takže musí ven úplně všechno, a to co nejdříve. A uvidí se, co dál. Možná kdybych s tím tak dlouho neotálela, nemusela jsem mít zase rakovinu, už podruhé v pětačtyřiceti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
6.10.22 20:15
@Anonymní píše:
Holky není tady někdo, kdo je na tom stejne? A neměl by nějakou radu, co ještě zkusit?
Dlouhodobe spineni, ale opravdu jsem schopna projít si menstruaci a do další špinit až krvacet v kuse, třeba s 4 dny v celem cyklu bez spineni a to ještě na přeskacku.
Mám endometriozu, myomy. Jedine, co zabere je Norethisteron 10 dni před MS.
Nemáte to také někdo tak?
Chodím k nejlepšímu odborníkovi co znám, takže snad to není nic vážného. Ale to nonstop krvácení je šílene. Řešení je komplet vybrat. Tomu se braním.
Děkuji.

Jsi si jista tim nejlepsim odbornikem? Bylas v poradne pro lecbu endometriozy, v myomove poradne?

• Citovat
  • Upravit
199
6.10.22 20:21

Na endometriozu endovelle, ale ten je hormonalni a jinak mne pomaha Inofolic, mam myomy a u ms treba 5dni spinim, pak 3dny krvaceni a pak 5dni zas spineni, taky zadna hitparada, ale inofolic mi to upravil, spineni ustalo a uz mam treba jen 5dni ms, ale chce to pit dlouhodobe no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.22 21:30

@wawa děkuji. Zkusím to.
Hysteroskopii jsem měla a byla dobra. Chodím k panu Kummelovi. Ten je top. A ke Kovářovi, to je druhy top.
@lucad77 to je mi líto. Drz se.

• Citovat
  • Upravit
16
6.10.22 23:01

Vym že to a tím moc nesouvisí ale chci se zeptat Brala sem norethisteron nejdříve na dlouhé špinění a krvácení a pak my ho předepsal na nepravidelnou menstruaci takže tři roky je dost a menstruaci mám pořád nepravidelnou holky prosím že je to blbost nebo se pletu sem mladá slečna a nemám ani děti ani jiné problémi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
14.10.22 10:48

Bohužel neporadím, sama mám velké problémy s myomy, ale takto nekrvácím. Každopádně doporučuji návštěvu doktora Michala Máry, je to odborník na myomy a jejich odstranění. Jela jsem za ním do Prahy až k Kroměříže, konzultace u něho stála 3 000 Kč, ale nelituji :) (Pokud bych se tenkrát rozhodla pro operaci, tu už by platila pojišťovna). U nás zřejmě není lepší odborník na myomy a jejich ostranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.22 19:07

@Smudlinka01
Operaci bych měla mít, ale zatím nechci.
Děkuji. Kouknu na nej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí