Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám doma šesti měsíčního chlapečka takže jsem docela v šoku. Dlouho jsem to nedostala, měla jsem návaly a hrozně se mi měnila nálada tak jsem si včera ráno udělala test a vyšel pozitivní, zkusila jsem to ještě odpoledne- taky vyšel pozitivní a dnes ráno - před chvílí také. Akorát ta čárka testovací je tak o půl slabší než ta kontrolní. Znamená to tedy, že jsem těhotná, když je slabší? A pokud ano, kdy by měla zesílit? Jsem v šoku, ale samozřejmě ráda, tak mám strach, aby to těhu bylo v pořádku, proto raději píšu
děkuji za rady.
@AnnaP nevadí, že je čárka slabší. Hlavně by měla postupně pěkně sílit. Gratuluju ![]()
Ano, jsi tehotna, gratuluju. ![]()
Na sile carky nezalezi, hladina toho hormonu je nestala, takze se to muze menit. Zajdi na gyndu a uzivej znovu tehotenstvi. ![]()
@jannda píše:
@AnnaP nevadí, že je čárka slabší. Hlavně by měla postupně pěkně sílit. Gratuluju
a za jak dlouho by měla zesílit, protože od včera mi přijde právě stejná.
Ano, to znamená, že si těhotná… a kdy by měla zesílit nevím, on je ten test konstruovaný na to aby čárku buď ukázal nebo ne, podle síly by se usuzovat nemělo. Protože stačí, když máš další testy z jiné výrobní šarže a mohou při stejné hodnotě ukazovat jinak silnou čárku.
@AnnaP píše:
a za jak dlouho by měla zesílit, protože od včera mi přijde právě stejná.
Ja ji mela slabou asi tyden. Ale na tom vazne nezalezi. I ta nejslabsi carka ze vsech ukazuje, ze je test pozitivni. ![]()