Opravdu těhotná?

689
10.11.12 08:39

Opravdu těhotná?

Ahoj holky,
mám doma šesti měsíčního chlapečka takže jsem docela v šoku. Dlouho jsem to nedostala, měla jsem návaly a hrozně se mi měnila nálada tak jsem si včera ráno udělala test a vyšel pozitivní, zkusila jsem to ještě odpoledne- taky vyšel pozitivní a dnes ráno - před chvílí také. Akorát ta čárka testovací je tak o půl slabší než ta kontrolní. Znamená to tedy, že jsem těhotná, když je slabší? A pokud ano, kdy by měla zesílit? Jsem v šoku, ale samozřejmě ráda, tak mám strach, aby to těhu bylo v pořádku, proto raději píšu :) děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4438
10.11.12 08:40

@AnnaP nevadí, že je čárka slabší. Hlavně by měla postupně pěkně sílit. Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
10.11.12 08:41

Ano, jsi tehotna, gratuluju. :kytka:
Na sile carky nezalezi, hladina toho hormonu je nestala, takze se to muze menit. Zajdi na gyndu a uzivej znovu tehotenstvi. ;)

• Citovat
  • Upravit
689
10.11.12 08:41
@jannda píše:
@AnnaP nevadí, že je čárka slabší. Hlavně by měla postupně pěkně sílit. Gratuluju :kytka:

a za jak dlouho by měla zesílit, protože od včera mi přijde právě stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
10.11.12 08:42

Ano, to znamená, že si těhotná… a kdy by měla zesílit nevím, on je ten test konstruovaný na to aby čárku buď ukázal nebo ne, podle síly by se usuzovat nemělo. Protože stačí, když máš další testy z jiné výrobní šarže a mohou při stejné hodnotě ukazovat jinak silnou čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
10.11.12 08:47
@AnnaP píše:
a za jak dlouho by měla zesílit, protože od včera mi přijde právě stejná.

Ja ji mela slabou asi tyden. Ale na tom vazne nezalezi. I ta nejslabsi carka ze vsech ukazuje, ze je test pozitivni. :)

• Citovat
  • Upravit
59395
10.11.12 10:59

Měla by sílit, většinou je to poznat ob den že je silnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí