Slaboučké pohyby

107
9.11.12 22:02

slaboučké pohyby

Ahojte maminky jsem 27tt je to moje druhé těhul a chtěla jsem se zeptat jaké jste měly pohyby? Já je cítím hrozně slabě spíš takové vlnění a boule na břiše žádné kopáné je na tom nějaká maminka podobně? :) přeji všem krásné těhulkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12505
9.11.12 22:18
@Lalinky píše:
Ahojte maminky jsem 27tt je to moje druhé těhul a chtěla jsem se zeptat jaké jste měly pohyby? Já je cítím hrozně slabě spíš takové vlnění a boule na břiše žádné kopáné je na tom nějaká maminka podobně? :) přeji všem krásné těhulkování

Tak jestky to tak cítíš od začátku tak je asi jen mín akční, ale pokud začalo miminko mín kopat radši bych pro kontrolu jela k dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.11.12 22:20
@sunnyho.motylek píše:
Tak jestky to tak cítíš od začátku tak je asi jen mín akční, ale pokud začalo miminko mín kopat radši bych pro kontrolu jela k dr..

je to tak od začátku a včera jsem byla na kontrole a vše v pořádku jen mě zajímá jestli má někdo taky tak líné mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
9.11.12 22:21

@Lalinky tak to bude proste pohodove miminko - pokud je to tak od zacatku, tak bych se nebala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.11.12 22:27
@poosleda píše:
@Lalinky tak to bude proste pohodove miminko - pokud je to tak od zacatku, tak bych se nebala :palec:

Asi ano první prcek se taky moc neozával a ted má skoro 2roky a je to hrozný neposeda :-D a živel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
9.11.12 22:32

Zaleží i na umístění placenty. pokud je na přední straně, pohyby cítíš míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.11.12 22:34
@zelenaprisera píše:
Zaleží i na umístění placenty. pokud je na přední straně, pohyby cítíš míň

Myslím že ve 20tt mi psali že je na zadní straně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
9.11.12 22:40

Tak toho si važ :pankac:, já cítím pohyby od 16TT (teď 30tt) a někdy kvůli tomu nemůžu spát :mrgreen: Jediný co zabírá je hladit bříško nebo zpívat, ale to se mi většinou kolem 2h ráno moc nechce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.11.12 22:42
@tehuzu píše:
Tak toho si važ :pankac:, já cítím pohyby od 16TT (teď 30tt) a někdy kvůli tomu nemůžu spát :mrgreen: Jediný co zabírá je hladit bříško nebo zpívat, ale to se mi většinou kolem 2h ráno moc nechce :hug:

To se mi stalo 1× že jsem do půlnoci nespala pořád se vrtěl :-) jinak opravdu kolikrát nevím že jsem těhul dokad se nepotřebuju sehnout to je pomalu problém :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
9.11.12 22:55

Líná v břiše (pohyby jsem cítila snad jen když jsem v podvečer v klidu řádně prodýchávala), klidná po narození, líná se kojit, líná se pohybovat.. Prostě těžká pohodářka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.11.12 22:59
@Bisu píše:
Líná v břiše (pohyby jsem cítila snad jen když jsem v podvečer v klidu řádně prodýchávala), klidná po narození, líná se kojit, líná se pohybovat.. Prostě těžká pohodářka :pankac:

Tak to je super to jsme na tom asi podobně jen uvidím po porodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
9.11.12 23:04

@Lalinky Až na to kojení!! To mě stále mrzí.. Jinak zlatá a velmi dobrý trénink pro mou důslednost ve výchově(ona líná, já akční) :D
V porodnici nejuřvanější mimi, doma od půl roku spí celou noc :mrgreen:
Těžko říct co bude.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
10.11.12 07:48

Taky mám lenochoda :D Boule na břiše nebyly žádný, prostě se jen líně převaloval. A línej je i po porodu.Asi to má po mně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
10.11.12 08:07

Žádné kopance jsem v těhotenství nezažila, jen občasné převaly a putující vlny na břiše :).

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
10.11.12 12:19

Jsem v 25tt, pohyby cítím trošku jen ráno a torcu večer, když si lehnu a v klidu to pozoruju. Že by mě to budilo ze spaní, jak některé maminky, to ai náhodou. V pondělí se doktor na poradně ptal, co pohyby, řekla jsem, že ho cítím tak 1-2× za den, tak se raději podíval na utz a vše v pořádku - malej o. k., množství plodové vody o. k., placenta o. k. Prostě se mu nechce moc hnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí