Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte maminky jsem 27tt je to moje druhé těhul a chtěla jsem se zeptat jaké jste měly pohyby? Já je cítím hrozně slabě spíš takové vlnění a boule na břiše žádné kopáné je na tom nějaká maminka podobně?
přeji všem krásné těhulkování
@Lalinky píše:
Ahojte maminky jsem 27tt je to moje druhé těhul a chtěla jsem se zeptat jaké jste měly pohyby? Já je cítím hrozně slabě spíš takové vlnění a boule na břiše žádné kopáné je na tom nějaká maminka podobně?přeji všem krásné těhulkování
Tak jestky to tak cítíš od začátku tak je asi jen mín akční, ale pokud začalo miminko mín kopat radši bych pro kontrolu jela k dr..
@sunnyho.motylek píše:
Tak jestky to tak cítíš od začátku tak je asi jen mín akční, ale pokud začalo miminko mín kopat radši bych pro kontrolu jela k dr..
je to tak od začátku a včera jsem byla na kontrole a vše v pořádku jen mě zajímá jestli má někdo taky tak líné mimi ![]()
@Lalinky tak to bude proste pohodove miminko - pokud je to tak od zacatku, tak bych se nebala ![]()
@poosleda píše:
@Lalinky tak to bude proste pohodove miminko - pokud je to tak od zacatku, tak bych se nebala
Asi ano první prcek se taky moc neozával a ted má skoro 2roky a je to hrozný neposeda
a živel ![]()
Zaleží i na umístění placenty. pokud je na přední straně, pohyby cítíš míň
@zelenaprisera píše:
Zaleží i na umístění placenty. pokud je na přední straně, pohyby cítíš míň
Myslím že ve 20tt mi psali že je na zadní straně
Tak toho si važ
, já cítím pohyby od 16TT (teď 30tt) a někdy kvůli tomu nemůžu spát
Jediný co zabírá je hladit bříško nebo zpívat, ale to se mi většinou kolem 2h ráno moc nechce ![]()
@tehuzu píše:
Tak toho si važ, já cítím pohyby od 16TT (teď 30tt) a někdy kvůli tomu nemůžu spát
Jediný co zabírá je hladit bříško nebo zpívat, ale to se mi většinou kolem 2h ráno moc nechce
To se mi stalo 1× že jsem do půlnoci nespala pořád se vrtěl
jinak opravdu kolikrát nevím že jsem těhul dokad se nepotřebuju sehnout to je pomalu problém ![]()
Líná v břiše (pohyby jsem cítila snad jen když jsem v podvečer v klidu řádně prodýchávala), klidná po narození, líná se kojit, líná se pohybovat.. Prostě těžká pohodářka ![]()
@Bisu píše:
Líná v břiše (pohyby jsem cítila snad jen když jsem v podvečer v klidu řádně prodýchávala), klidná po narození, líná se kojit, líná se pohybovat.. Prostě těžká pohodářka
Tak to je super to jsme na tom asi podobně jen uvidím po porodu ![]()
@Lalinky Až na to kojení!! To mě stále mrzí.. Jinak zlatá a velmi dobrý trénink pro mou důslednost ve výchově(ona líná, já akční) ![]()
V porodnici nejuřvanější mimi, doma od půl roku spí celou noc ![]()
Těžko říct co bude.. ![]()
Taky mám lenochoda
Boule na břiše nebyly žádný, prostě se jen líně převaloval. A línej je i po porodu.Asi to má po mně ![]()
Žádné kopance jsem v těhotenství nezažila, jen občasné převaly a putující vlny na břiše
.
Jsem v 25tt, pohyby cítím trošku jen ráno a torcu večer, když si lehnu a v klidu to pozoruju. Že by mě to budilo ze spaní, jak některé maminky, to ai náhodou. V pondělí se doktor na poradně ptal, co pohyby, řekla jsem, že ho cítím tak 1-2× za den, tak se raději podíval na utz a vše v pořádku - malej o. k., množství plodové vody o. k., placenta o. k. Prostě se mu nechce moc hnout ![]()