Slaboučké pohyby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1271
11.11.12 11:37

Ahoh já jsem 24tt a pohyby cítím, ale jemně žádný kopance. většinou. když jsem v klidu tak takové jemné tukání a to čekám dvojčata. Mám 13 letého syna a ten v břiše dělal rotiku hotové převraty a kopance. A to tam byl sám do roka a půl nespal přes den 10 minut tak třeba dvojčata budou klidnější i když po pravdě každý dítě jsi to vybere jinak o někom do dvou let ani nevíte a pak je z něj tornádo nebo naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
11.11.12 19:56

Ahojda. Já jsem teď tako 27tt. A občas si říkám co to mám za lenivce:) kolegině v práci mi říkála, že v tomhle týdnu už měla i boule na břichu. Ten můj kope, ale opravdu hodně mě kopl jen párkrát, spíš se jen vlní:) placentu mám na přední straně tak možná proto:) takže hned jsem klidnější, že nejsem sama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
11.11.12 19:58

Ještě tam má poměrně dost prostoru, když se otočí a kope dovnitř, není to tak patrné. Hlavně že se hýbe pořád a pravidelně.
Jinak, „krásné těhulkování“, to je horor, kde na to ženský chodíte, to by se snad mělo zakázat, takové prznění mateřštiny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
12.11.12 19:46

Ahoj vsem jsem 25tt a pohyb nejaky citim ale zadne vlny jen obcas pichnuti nebo zalechtani a ze spani me to taky nebudi(ale dne muj gyn rikal ze mimco je zive a ze roste) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82janka
12.11.12 20:01

Já pohyby moc necítím, mám placentu vepředu, takže mám pohyby tlumenější :)

• Citovat
  • Upravit
2606
12.11.12 20:07

@82janka milovnice terieru :mrgreen: ja ty pohyby citim jak se psala ale dost slabe(no proste se na to musim zamerit),no a jeste jedna zajimavost-muj jack russel mi porad poklada hlavu na bricho a driv to nedelal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82janka
12.11.12 20:10

@Leenuska tak to na mě se ted holky (fenečky) také nějak víc lepí a bordík si na mě lehne celá a občas je nakopnutá :lol: aasi ví, že přijde nový přírůstek, ale netuší, že to bude pro ně teroro :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2606
12.11.12 20:20

@82janka to vedi ale slysela jsem ze delfini poznaji i kratce tehotnou zenu, uz se tesim az bude malej se psem radit, no ja vsechno prizpusobuji i coklikovi-snazim se najit kocar do terenu(na psi stezky :jazyk: do 10000 tak doufam ze najdu) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí