Opravdu velký vánoční stromek

2508
21.11.12 19:37

Opravdu velký vánoční stromek

Holky zajímalo by mě, kde se dá sehnat opravdu velký vánoční stromek - myslím tím 2,5m třeba? Někde kolem Středních čech, Nymburka, klidně i Prahy. Kamarád mi řikal, že krásný a velký stromky prodávaj u Ikea. Je to pravda???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11733
21.11.12 19:39

No u nás je vždy plno stromků u Alberta a Kauflandu, tak počkat, až budou prodávat a pak se koukni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.11.12 19:39
@pryfish píše:
Holky zajímalo by mě, kde se dá sehnat opravdu velký vánoční stromek - myslím tím 2,5m třeba? Někde kolem Středních čech, Nymburka, klidně i Prahy. Kamarád mi řikal, že krásný a velký stromky prodávaj u Ikea. Je to pravda???

cus..idealne se domluv s nejakym hajnym u vas…u ikei je to drahy jak prase..teda maji krasny to zas jo…ale bezne kupuju dvoumetrovej..loni dva dvacet tady u lesaku za pusu a krasny husty. u ikei das za malyho skrcka litr…takze predpokladam ze velkej bude nekolik tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.11.12 19:41

@pryfish my měli z OBI nádherný a zadarmo k nákupu. Ale kupovali jsme ho den před Štedrým dnem :lol:

• Citovat
  • Upravit
11733
21.11.12 19:43

@Billi já zdobím po Mikulášovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
21.11.12 19:45

U ikea jsme jednou kupovaly a měli jsme co dělat aby jsme vybraly pěknej asi po hodině vybíérání jsme jeden docela pěknej našly. a minulej rok jsme to tam prošly a zas odešly no prostě horší koštata jsem neviděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.11.12 19:47

@kotaska91 my na Štědrý den, ale s prckem to vidím na 23.12. večer, aby ho měl hned na Štědrý den ráno.

Jinak mě ještě napadá se optat v okolí po různých dřevařských firmách, co třeba i později prodávají a vzít to z první ruky.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.11.12 19:50

Nebo teď už je dost „lesíků“ s vanočními stromky, kde si vybereš. Mívají pěkný výběr.

• Citovat
  • Upravit
2508
21.11.12 19:53

Když mě se to všechno zdaj takovy hrozny prckové :-D dneska sem byla u alberta a fakt zoufalost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.11.12 20:21

U nás v lese :mrgreen: Každej rok si ho vyberu a táta nám ho fikne :mrgreen: máme ho do stropu a nemůžu otevřít ani dveře od balkonu, tu samou velikost požaduji, aby měli i rodičové, jsem jak malé dítě :oops:
Jinak pro ty, co ho kupujou, Kaufland, tam mají veliký a pěkný, cenově netuším, neb nekupuju. Ještě je čas… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.11.12 20:31

U nás v lese… jé @alisekR mně předběhl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
21.11.12 20:34

Pryfish, nevím, jak letos, ale loni měli 2,5m v IKEI, Baumaxu a Obi. Měli jsme doma, ještě ho manžel musel uřezat, aby se vůbec vešel. Cenově kolm 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
21.11.12 20:47

U Globusu a nebo popadni pilku a hurá na noční procházku do lesa ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
21.11.12 20:48

@pryfish Joo a jestli chceš mít i ten samý na další léta, tak jukni na www.umelevanocnistromky.cz Tam mají nádherný a ceny slušný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
21.11.12 20:51

My máme obr strom přes půl místnosti každý rok :roll: ;). Skoro v každém „okrese“ je lesní správa a tam mají stromky taky, dal by se tam určitě i zamluvit - objednat přímo na míru ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová