Opravdu zánět močových cest ?

Anonymní
6.11.23 15:38

Opravdu zánět močových cest ?

Ahoj jdu sem s menším dotazem. V sobotu mě začalo lehce bolet na pravém boku břicha a v neděli se to přesunulo do podbřišku. Jelikož mě i začala pobolívat prsa myslela jsem že bych mohla být v tom jenže od posledního styku je to skoro dva měsíce a od té doby jsem MS měla 6 dnů a velmi silnou (další mám mít 19.11) nicméně i přes to jsem si udělala test. Sice odpoledne ale pozitivní nebyl (myslím že po takové době by se to ukázalo i odpo). Dneska ráno jsem si tedy zašla k lékaři který mi řekl že mám zánět močových cest. Odpoledne jsem si na chvíli zdřímla a zjistila že na břicho nemůžu ani lehnout, teď je pro mě těžké i stát a dojít na záchod ale stále to bolí jen na pravém podbřišku. Nevím či jet na pohotovost nebo jen zbytečně plaším a opravdu to patří k zánětu. Nikdy jsem takovou bolest při zánětu močových cest nezažila a mohla normálně fungovat. Kdyby to byl slepák tak by to lékař poznal už ráno? Ale nechci nic podceňovat, co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2247
6.11.23 16:11

A z čeho ten zánět diagnostikoval? A léčíš ho nějak? Když se to tak zhoršilo, doporučila bych tu pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
6.11.23 21:45

Nejake problemy pri moceni, nalez v moci? takhle jak to pises to vyzniva vselijak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.23 04:13

@maminaAJ měla jsem špatné výsledky z moči a předepsal mi antibiotika jinak žádné častější chození na záchod ani problémy s močením nemám

• Citovat
  • Upravit
11767
7.11.23 06:27

Kdysi v mládí jsem měla zámět močových cest bez projevů.
Pamatuji, že x dnů (i týdnů) předtím jsem měla asi půlden nutkání chodit močit co půl hodiny a pak to přešlo. A po čase se mi v práci udělalo nevolno na mdloby až tak, že jsem šla k lékaři. A tam silný zánět moč. cest. O den později jsem dostala i horečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
7.11.23 10:00
@Anonymní píše:
@maminaAJ měla jsem špatné výsledky z moči a předepsal mi antibiotika jinak žádné častější chození na záchod ani problémy s močením nemám

tak ony jsou i chronicke zanety… pomale plizive bezpriznakove nebo malo napadne… asi to bude ten pripad (moje teta takovy mela, k lekari sla az ji mamka rekla ze takova barva moci neni v poradku, citila se dobre)
preji at ti to zabere, s timto nemam zkusenost (u me ty rychle akutni zanety), asi to bude chtit pak i prekontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
7.11.23 10:44

Zánět ledvin mě bolel tak, že jsem myslela že zdechnu, a neměla jsem problémy s močením. Zánět mocaku neboli tak moc, jestli tě bolí v zádech nebo boku, jeď hned k doktorovi a řekni mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
7.11.23 10:50

Mě bolí v boku i v zádech i pri zánětu močových cest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie