Otok na bederni pateri

Anonymní
6.11.23 12:43

Otok na bederni pateri

Ahoj. Uz roky mam jakoby bouli na bedrech. Vim, ze do jiste miry to tam ma kazdy ale u me se mi to zda opravdu dost viditelne. Nikdy mi to nejak nevadilo a ani me na to zadny Doktor nijak neupozornil ale muj muz me vyfotil zezadu a zdalo se mi to Fakt dost vypoukle. Poslu fotku ale na tehle to neni tak dobre videt. Muj muz to ma take ale jen minimalne.
Jinak mam vyhrezlou plotenku v bederni oblasti a casto bolesti. Musim cvicit ale bohuzel to zatim nezvladam tak jak bych chtela. Vi nekdo, o Co jde? Diky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
NicolaR7
6.11.23 13:45

Ja bych rekla, ze zo jsou proste zada 🤷‍♀️
Zadnou bouli nevidim…muzes mit jeden sval vic namahany…ja mam treba pretizenou pravou stranu a to dost…nosim dite na ty strane a vsechno delam pravou…je normalni asi mit vic nektery svaly namahanejsi nez jiny, tudiz muzou bejt vyraznejsi treba na pohmat☺️ 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
20
6.11.23 14:19

Doporučuji navštívit v Želechovicích pana doktora https://bioquantcentrumzlin.webnode.cz/kontakt/

Údajně nechce lepší webovky (ano jsou hrozné). Ale pán je skvělý! Neskutečně mi pomohl od bolestí v bederní oblasti, kdy já si myslela, že jsou to eSíčka.. Vyvedl mě z omylu. Můžu vám říct po třech návštěvách mám snad cizí záda :-D A po první návštěvě to bylo snad o 100 % lepší! Narovinu vám vše řekne, nesoudí a má hromadu zkušeností ze zahraničí. Velmi doporučuji. (Jinak léčila jsem se cvičením, fyzioterapií atd atd. několik let. Nepomohlo.)
A ano taky nečekejte leháro, první návštěvu jsem brečela bolestí (spíše to štípalo, baňkou se mi snažil vytáhnout obratel zpět, kam patří. Další ošetření už mnohem lepší.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí