Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja bych rekla, ze zo jsou proste zada 🤷♀️
Zadnou bouli nevidim…muzes mit jeden sval vic namahany…ja mam treba pretizenou pravou stranu a to dost…nosim dite na ty strane a vsechno delam pravou…je normalni asi mit vic nektery svaly namahanejsi nez jiny, tudiz muzou bejt vyraznejsi treba na pohmat☺️ 🤷♀️
Doporučuji navštívit v Želechovicích pana doktora https://bioquantcentrumzlin.webnode.cz/kontakt/
Údajně nechce lepší webovky (ano jsou hrozné). Ale pán je skvělý! Neskutečně mi pomohl od bolestí v bederní oblasti, kdy já si myslela, že jsou to eSíčka.. Vyvedl mě z omylu. Můžu vám říct po třech návštěvách mám snad cizí záda
A po první návštěvě to bylo snad o 100 % lepší! Narovinu vám vše řekne, nesoudí a má hromadu zkušeností ze zahraničí. Velmi doporučuji. (Jinak léčila jsem se cvičením, fyzioterapií atd atd. několik let. Nepomohlo.)
A ano taky nečekejte leháro, první návštěvu jsem brečela bolestí (spíše to štípalo, baňkou se mi snažil vytáhnout obratel zpět, kam patří. Další ošetření už mnohem lepší.)
Ahoj. Uz roky mam jakoby bouli na bedrech. Vim, ze do jiste miry to tam ma kazdy ale u me se mi to zda opravdu dost viditelne. Nikdy mi to nejak nevadilo a ani me na to zadny Doktor nijak neupozornil ale muj muz me vyfotil zezadu a zdalo se mi to Fakt dost vypoukle. Poslu fotku ale na tehle to neni tak dobre videt. Muj muz to ma take ale jen minimalne.
Jinak mam vyhrezlou plotenku v bederni oblasti a casto bolesti. Musim cvicit ale bohuzel to zatim nezvladam tak jak bych chtela. Vi nekdo, o Co jde? Diky