Opruzenina?

16
6.10.10 12:28

opruzenina?

Ahoj holky,
mám takový malý problém s malým a jeho zadečkem,chtěla bych se zeptat,jestli některá z vás taky měla něco podobného.
Náš roční synek má na zadečku takovou červenou skvrnu,nemokvá to je to suché, něco jako ekzém,jen je to pořád zarudlé,ohraničené, byli jsme u paní dokotorky a ta nám na to dala mastičku (imazol), ale mě se zdá, že moc nezabírá.Nevím, jestli zajít ke kožnímu?
Jestli některá víte co s tím, tak budu moc a moc ráda.
Díky předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
6.10.10 12:31

měli jsme něco poobného,ale imazol zabral,jak dlouho mažete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.10.10 12:33

my jsme měli červený suchý flek,nic nezabíralo ani ten Infadolan,den ode dne horší a byla to plíseň a zabral nám až Canesten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 12:51

Zašla bych na kožní,ožná by pomohl nějaký kortikoid?Locoid?Lepší bude to kožní,nech se tam poslat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.10.10 14:41

Urcite lepe poridis na koznim,my mame neco podobneho, suche flicky, po koupani vice cervene. Pomaha jiz zmineny Locoid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.10.10 14:43
lucie.t píše:
Urcite lepe poridis na koznim,my mame neco podobneho, suche flicky, po koupani vice cervene. Pomaha jiz zmineny Locoid.

U vás to je atopický ekzém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.10.10 15:03

ahojky, mažeme tak zhruba týden, tak nevím, doufám, že to bude lepší:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.10.10 21:13
verenika píše:
lucie.t píše:
U vás to je atopický ekzém?

pravdepodobne ano, rekla bych,ze se to horsi po cokolade -jen muj dojem. Ja to mela take jako mala,pak se to objevilo znovu v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.5.16 08:47

Ahoj maminky :mavam:
Na opruzeniny nám velice pomáhá krém Rybilka Neo :palec:
Má nové složení, takže už nemá ten rybí odér, jako ta předešlá, ale tahle příjemně jemně voní a dobře se roztírá, stačí slabá vrstvička na kůži a pomáhá. :palec: Je super, že je bez konzervantů, parfemace, parabenů, naopak obsahuje rybí a mandlový olej, oxid zinečnatý a koukám, že ještě vitamín E a panthenol :palec:
Lékárnice mi řekla, že je to nejmodernější a nejkomplexnější krém na opruzeniny na trhu a je to i český výrobek, takže to jsem ráda, protože těm já dávám přednost.
Cena je bezkonkurenční :palec:
Jo, a dají se koupit ještě ubrousky, které se dají spláchnout i do Wc :) Ty se jmenují Rybilka Neo Plus, kdyby se o to některá z vás zajímala a také obsahují panthenol.
Abych řekla pravdu, předtím jsme měli Sudocrem, ale po krátké době jsem zjistila, že má docela nehygienické balení, je drahý a obsahuje konzervanty, to samé třeba Bepanten, je taky drahý a o chemii, raději psát ani nebudu, víte sami.
Nám Rybilka Neo vyhovuje, cena je skvělá a navíc je to hypoalergenní krém, takže doporučuju :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek