Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
hm, tak to je stejné jako u nás
![]()
pokud tomu dobře rozumím, tak i teď, po těch 6ti letech je to pořád ještě stejné? Nebo je tam nějaký náznak zlepšení?
Díky moc za odpovědi
![]()
@Mína13 no musim zaklepat, ze tuto zimu se snad plisen nevyskytla, odsavac vlhkosti byl namontovan minuly rok na jare, takze az tuto zimu se pouzival. takze je mozne, ze zlepseni bude taky v tom odsavaci, ale zas nebyla letos nejaka velka zima, takze pradlo mohlo byt venku, vice se mohlo vetrat. kazdopadne problem bude asi nekde v izolaci ci nejakou folii na pude - strese..
za malo
@Mína13 @lalinka90 Teda jako že my máme plíseň v domě, to beru. Ten barák je starej a izolace žádný. Letos ho budeme podřezávat. Ale že vy máte plíseň v nových domech (šestiletý barák je furt novostavba), to by mě teda kakalo ![]()
no to mi povídej… já už z toho šílím… 3 roky starý barák
![]()
my jsme to letos měli taky lepší… ale jak píšeš, nebyla žádná zima… takže uvidíme příští rok ![]()
Jako kolem oken bych to ještě pochopila. Ale ten strop - tam je nějaká chyba. Někde se tam asi musí srážet voda. Asi to stavěla firma, viď? ![]()
jj, byla to stavba na klíč… bydlíme v novém satelitu za městem, takže všechny domky tu stavěla jedna firma a co vím od sousedů, tak zdaleka nejsem jediná, co má tyhle ty problémy ![]()