Sušák na prádlo x časté přenášení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4760
19.3.14 20:19

Sušák na prádlo x časté přenášení

Ahoj holky,

prosím o radu. Nutně potřebuji koupit nový sušák. Máme takový ten obyč se zkříženýma nohama a po deseti letech se odporoučel…
Chtěla jsem kupovat sušák Vileda, ale četla jsem, že není moc stabilní a že se špatně přenáší. A to je asi můj největší problém. Budu potřebovat sušák s pověšeným prádlem často přenášet a nedovedu si představit, jak to zvládnu se sušákem typu Vileda, který nemá ty zkřížené nohy.
Máte na přenášení s nějakým sušákem dobrou zkušenost? :nevim:
Moc díky za případné tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
myšák1187
19.3.14 20:22

:mavam: :mavam: nazdar, já mám ten klasickej se zkříženýma nohama a přenáším :lol:

• Citovat
  • Upravit
15575
19.3.14 20:24

Nemate zahradu? Nam se osvedcil suprovy vesak, na zahradu, ale mame i dva se zkrizenyma nohama a supr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
19.3.14 20:25

Čauky :dance:
jojo ten se dá přenášet pěkně a je snad jedinej s těma zkříženejma nohama… je fakt, že v rámci šetření bych si ho možná měla koupit znova… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.14 20:25

Jestli jsi byla spokojená s tím co se rozbil, tak si kup stejný. Myslím si, ze na přenášení je tento tip nejlepší a nejdyl vydrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
19.3.14 20:26
@kaja00 píše:
Nemate zahradu? Nam se osvedcil suprovy vesak, na zahradu, ale mame i dva se zkrizenyma nohama a supr :palec:

to bohužel nemáme :(
a s těma skříženejma nohama máte ten obyč nebo jinou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.3.14 20:27

@Jarka K No znacku nevim :mrgreen: Ale ten jeden je cely bily, a ten druhy je bily a ma cervene nozicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
19.3.14 20:27

@Jarka K mam od teto firmy http://www.mall.cz/…us-200-81520 a take casto prenasim. susak je stabilni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
19.3.14 20:28

Já mam ten od viledy, přenáším ho porad a v pohodě. Nosila jsem ho i těhotná. A drží krásně už 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
19.3.14 20:28

Mám ty úplně obyčejné se zkříženýma nohama a v pohodě přenáším. U sušáků na prádlo fakt značku neřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
19.3.14 20:30

Já mám Leifheit (podle mě je to stejný jak Vielda) a přenáším pořád… je to o zvyku a jestil nemáš 150 cm, tak ti to půjde. Nosím po schodech, dveřma, pořád někam…
http://aukro.cz/show_item.php?…
A stabilní je dost, holky pod ním lezou a nikdy nespadl. Jako nevydrží vše, ale rozhodně je mnohem stabilnější, jak ty s překříženýma nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
19.3.14 20:32

Já jsem moc spokojená s Pegasus 200 de luxe - Leifheit :palec: mají 3 velikosti, mám ho už 6 let a super. Ten používám na terasu a když je hnusně, tak ho přenesu do obýváku a v přízemí v prádelně mám http://www.leifheit-online.cz/…quick-p-1662 tenhle, tam věsím přes zimu. Ale jak píše kopretinka121 jestli jsi byla spokojená tamstím, tak bych do něj šla - nejlepší věc - ověřená věc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
19.3.14 20:32

@superandrysek @nozu
holky, a to se ty nohy nesložej, když nejsou zkřížený? Mívám sušák fakt nařezanej… moje máma tam má vždy pár kousků, to bych taky přenesla raz dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
19.3.14 20:35

@Jarka K Ono to jakoby zaklapne a jdou složit hůř… to není taková hrachovina jako ten zkříženej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
19.3.14 20:36

@Jarka K A co to je narvanej? Já ho mám taky plnej (je akorát na pračkku), ale nemám tam třeba samý rifle nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný