Opuchlý pinďa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.6.22 00:37

Opuchlý pinďa

Zdravím, malej si začal pořád sahat mezi nohy, tak jsem ho večer svlékla, stáhla slipy a má oteklého pinďulina. Je víkend, takže doktorka tam není a bude tam až ve středu, má dovolenou. Nevím, jestli to mám nějak řešit a zítra ho vzít do nemocnice, ale to bych musela asi na pohotovost a nevím jestli mě s tím tam nevyhodí. :nevim:

Moc prosím o jakékoliv rady nebo tipy jestli máte maminky nějakou zkušenost. Budu strašně moc vděčná. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
769
18.6.22 06:30

Ahoj také se nám stalo, měl ho až fialový. Podle netu jsme dělali sedavoub koupel v řapíku. Přetahovali vycházel bílý bordel a mazali framikoinen. Za 2 dny bylo po. Prý zánět předkožky. Ale ze začátku to vypadalo strašidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
18.6.22 06:41

Tak ja bych ho na pohotovost vzala, jestli ma nejaky zanet, tak se mu to muze pekne rozjet…Je to preci jen,,pinďa”, neni to triska v ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.6.22 06:58
@Mkilus píše:
Ahoj také se nám stalo, měl ho až fialový. Podle netu jsme dělali sedavoub koupel v řapíku. Přetahovali vycházel bílý bordel a mazali framikoinen. Za 2 dny bylo po. Prý zánět předkožky. Ale ze začátku to vypadalo strašidelně.

Spíš řepíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
18.6.22 07:19

No jasně že jet na pohotovost. 8o Vždyť může mít zánět.

• Citovat
  • Upravit
85238
18.6.22 07:35

Nebo ho mit omotany neviditelnym vlasem. Samozrejme jit k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.6.22 07:36

Dětská chirurgická pohotovost, vyražte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.6.22 07:48

Hned. Náš malej ho měl taky oteklyho kdyz mu vyskakaly nestovice a dlouho necural. Hned sem volala doktorce, dala nám masticku a naštěstí to pomohlo během chvilky, jinak hrozilo cevkovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
18.6.22 07:51

Určitě k lékaři, vypadá to na zánět a bude tam nejspíš hnis. Neváhej. Hele jak jde o dítě, tak nemyslím na to, zda to může být zbytečný nebo ne. Nejsu lékař a tak to holt nepoznám. Ať je brzy v pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21978
18.6.22 08:42
@Anonymní píše:
Zdravím, malej si začal pořád sahat mezi nohy, tak jsem ho večer svlékla, stáhla slipy a má oteklého pinďulina. Je víkend, takže doktorka tam není a bude tam až ve středu, má dovolenou. Nevím, jestli to mám nějak řešit a zítra ho vzít do nemocnice, ale to bych musela asi na pohotovost a nevím jestli mě s tím tam nevyhodí. :nevim:Moc prosím o jakékoliv rady nebo tipy jestli máte maminky nějakou zkušenost. Budu strašně moc vděčná. :srdce:

Ráno hned na pohotovost…. nechápu, o čem dumáš, vždyť ho to musí bolet :roll:

Dostanete Framykoin nebo něco podobného na zánět… chlapečkům se to občas stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
18.6.22 09:34

Nas syn to obcas mívá…oteklé a zarudlé. Poprve jsme byli taky u lékaře a dostali jsme masticku(myslim ze to byl rivanol). Ted, kdyz se mu to stane, uvařím heřmánkovy caj, nechám zchladit a tak 3× nebo 4× denně koupeme. Pomáhá to 100%. Ale záleží na tom, jak to tvůj syn má…jak říkám. Nas ma jen otok a zarudnutí a stěžuje si, ze to trosku boli. Je mu 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.22 09:40

Hned na pohotovost. Syn měl totéž. Musely jsme dávat framikoin pod kuzicku. Měl zánět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA