Opuchlý pinďour

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1762
14.1.11 13:50

Ten tea-tree nedávej, je to dost agresivní, mohlo by se mu to zhoršit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
14.1.11 14:23

Na pohotovosti tě určitě nevyhodí, my s něčím podobným taky jeli - sami nám řekli ,ať přijedeme,když jsme tam volali.

A jinak my onemocníme vždycky buď na víkend nebo na svátky…letos já na vánoce a kluci na novej rok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.1.11 14:26

zatím jsem mu ho pokapala heřmánkem,pak ještě vykoupem v heřmánku,večer dáme framykoin a v noci uvidíme a kdyžtak vyrazíme na pohotovost,děkuji za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
15.1.11 09:38

tak jedem na pohotovost,držte nám palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
15.1.11 11:42

Držím. Dej pak vědět jak jste dopadli.

• Citovat
  • Upravit
15054
15.1.11 12:04

:mavam: tak tam má zánět,dostali jsme antibiotický kapičky a pokračovat s heřmánkem,za týden kontrola,zrovna měla na pohotovosti službu naše dětská mudra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
15.1.11 14:31

Tak to jste trefili dobře :palec: Tak ať se piňďa brzy uzdraví. Jsou to boje s těma piňďourama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
15.1.11 18:00

Tak ať jste brzo v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
15054
26.1.11 13:22

po 2 dnech byl pinďour ok :palec: a kontrola předevčírem taky ok :palec: prý máme stahovat alespoň do půlky ale jak to mám udělat když nejde a nejde to mi už neřekla :jazyk: kouká mu jen vršek žaludu a dál prostě ani kousíček :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
26.1.11 13:59

Ahoj, tak hlavně že to máte za sebou. Přetahuj jen kolik to jde. Většinou se to časem samo uvolní. Někomu v pěti, někomu ještě později, prý dokud s tím nejsou potíže, tak to moc neřeší. Syn měl opakovaně zánět, tak mu to uvolnili ve špitále, ale od té doby máme od zánětů pokoj.

• Citovat
  • Upravit
15054
2.5.11 07:21

už zase

tak už je zas opuchlý :-( tentokrát plno hnisu,tak valíme k mudře,nevíte proč se mu to dělá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
2.5.11 09:05

Dzarunka: Možná jak mu to nejde celé přetáhnout :nevim: S Matym nás doktorka poslala někdy kolem 2 let na chirurgii,kde nám pomohli s tím,aby mu to šlo přetahovat, právě kvůli tomu,že jednou takhle zánět už měl,tak aby se mu to neopakovalo..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.5.11 09:08
Alyss píše:
Dzarunka: Možná jak mu to nejde celé přetáhnout :nevim: S Matym nás doktorka poslala někdy kolem 2 let na chirurgii,kde nám pomohli s tím,aby mu to šlo přetahovat, právě kvůli tomu,že jednou takhle zánět už měl,tak aby se mu to neopakovalo..:)

taky jsem si říkala jestli to nemůže být tím,že mu to nejde stáhnout a ještě pořád nosí plíny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.5.11 09:15

Alyss a to mu to přetahovali nebo i nařezávali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
2.5.11 09:40

Ahoj,náhodou si čtu,že řešíte problém s pindikem.I můj syn měl bohužel tento problém.Několikrát jsme byli na pohotovosti.Nešlo mu to pořádně přetáhnout,ale měl to na jedné straně přilepený a na tý druhý odlepený.A do tý odlepený části se mu zanesl zánět.Měl ho červený,opuchlý a plný hnisu.Výplachy heřmánku a antibiotická mastička pomohla.I jsme absolvovali chirurgický zákrok.Druhý syn měl zůženou předkožku a taky mu to nešlo přetáhnout a doktorka mu napsala hormonální mast.A do dvou měsíců jsme to přetáhli úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí