Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ten tea-tree nedávej, je to dost agresivní, mohlo by se mu to zhoršit.
Na pohotovosti tě určitě nevyhodí, my s něčím podobným taky jeli - sami nám řekli ,ať přijedeme,když jsme tam volali.
A jinak my onemocníme vždycky buď na víkend nebo na svátky…letos já na vánoce a kluci na novej rok ![]()
zatím jsem mu ho pokapala heřmánkem,pak ještě vykoupem v heřmánku,večer dáme framykoin a v noci uvidíme a kdyžtak vyrazíme na pohotovost,děkuji za příspěvky
tak tam má zánět,dostali jsme antibiotický kapičky a pokračovat s heřmánkem,za týden kontrola,zrovna měla na pohotovosti službu naše dětská mudra ![]()
Tak to jste trefili dobře
Tak ať se piňďa brzy uzdraví. Jsou to boje s těma piňďourama
![]()
po 2 dnech byl pinďour ok
a kontrola předevčírem taky ok
prý máme stahovat alespoň do půlky ale jak to mám udělat když nejde a nejde to mi už neřekla
kouká mu jen vršek žaludu a dál prostě ani kousíček ![]()
Ahoj, tak hlavně že to máte za sebou. Přetahuj jen kolik to jde. Většinou se to časem samo uvolní. Někomu v pěti, někomu ještě později, prý dokud s tím nejsou potíže, tak to moc neřeší. Syn měl opakovaně zánět, tak mu to uvolnili ve špitále, ale od té doby máme od zánětů pokoj.
tak už je zas opuchlý
tentokrát plno hnisu,tak valíme k mudře,nevíte proč se mu to dělá? ![]()
Dzarunka: Možná jak mu to nejde celé přetáhnout
S Matym nás doktorka poslala někdy kolem 2 let na chirurgii,kde nám pomohli s tím,aby mu to šlo přetahovat, právě kvůli tomu,že jednou takhle zánět už měl,tak aby se mu to neopakovalo..:)
Alyss píše:
Dzarunka: Možná jak mu to nejde celé přetáhnoutS Matym nás doktorka poslala někdy kolem 2 let na chirurgii,kde nám pomohli s tím,aby mu to šlo přetahovat, právě kvůli tomu,že jednou takhle zánět už měl,tak aby se mu to neopakovalo..:)
taky jsem si říkala jestli to nemůže být tím,že mu to nejde stáhnout a ještě pořád nosí plíny ![]()
Ahoj,náhodou si čtu,že řešíte problém s pindikem.I můj syn měl bohužel tento problém.Několikrát jsme byli na pohotovosti.Nešlo mu to pořádně přetáhnout,ale měl to na jedné straně přilepený a na tý druhý odlepený.A do tý odlepený části se mu zanesl zánět.Měl ho červený,opuchlý a plný hnisu.Výplachy heřmánku a antibiotická mastička pomohla.I jsme absolvovali chirurgický zákrok.Druhý syn měl zůženou předkožku a taky mu to nešlo přetáhnout a doktorka mu napsala hormonální mast.A do dvou měsíců jsme to přetáhli úplně.