Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
holky malej mi teď začal pobrekávat a sahat si na plínku tak jsem mu ji stáhla a má oteklého pinďu na jedné straně.....dr už tam dnes není tak nevím co si s tím počít,ach jo
na pohotovosti mě asi vyhodí ne ![]()
a co tam zkusit aspoň zavolat? Oni ti už snad řeknou, jestli se máš přijet ukázat nebo co doporučují na doma. Je pátek, takže kdyby jste měli čekat do pondělka, tak by zbytečně trpěl a navíc by se mu to mohlo akorát tak zhoršit.
ty jo to se mne nastesti jeste nestalo,ale nemohl by byt trepa opruzeny?zkus ho umit vlaznu vodou,nebo ho posad do vany,a pak uvidis,a kdyz se ti to nebude zdat neboj se a bezu na pohotovost,prece nenechas maleho plakat,od toho tam jsou:)drzim palecky,kdyztak ho nech volne bez plinky:)
![]()
dr už tam není a na pohotovosti až od 18h.......šoupnu ho do vany a do vody dám heřmánek a pak se uvidí.....já nevím že mi máme zdravotní problém vždycky v pátek ![]()
Koupej mu ho v řepíku, je lepší než heřmánek. A jestli to je zánět, tak optalmoframykoin.
dzarunka píše:
dr už tam není a na pohotovosti až od 18h.......šoupnu ho do vany a do vody dám heřmánek a pak se uvidí.....já nevím že mi máme zdravotní problém vždycky v pátek
Z toho si nic taky nedělej, my také buď v pátek nebo když odjedeme k tchánovcům 200km od domova
Tak uvidíš, jestli sedací koupel pomůže, pokud ne, tak zkusit brnknout na tu pohotovost. Snad to bude ok.
Na pohotovosti vás nemůžou vyhodit, taky jsme tam s pinďou jednou byli, od toho tam jsou…
dzarunka píše:urcite to zvladnete:)s tim patkem je to klasika:)to znam:)
dr už tam není a na pohotovosti až od 18h.......šoupnu ho do vany a do vody dám heřmánek a pak se uvidí.....já nevím že mi máme zdravotní problém vždycky v pátek
Když jsem nutně potřebovala radu dr. a naše už tam nebyla, volala jsem do nemocnice na dětské, tam vždy nějaký doktor je
Taky můj sterší syn něco takového měl,koupala jsem ho v heřmánku.už si to moc nepamatuju je to tak 10 let
a měl toho tolik,že pindík byl maličkost.
Vím,že to snad druhej den nebo třetí přešlo,ale opakovalo se mu to.určitě tak 2 krát do roka.Myslím,že u dr. dostal nějakou mastičku.Taky jsem z toho byla špatná,ale nic o nebylo. ![]()
to je situace-jsem sama bez auta,chlap přijede až v noci a malej zrovna chodí v 18h spát takže když ho potahnu na pohotovost tak bude uřvanej a protivnej.....zkusíme heřmánek,nechám ho větrat a snad vydržíme do zítra.....co tee-tree olejíček
teď neřve asi ho to bolí jen když čůrá
pokud to má zanícené,tak je fakt nej ten řapík koupel,pak ten oftalmoframykoin,pokud nemáš ten a máš obyč.framykoin tak i ten je dobrý.hlavně at to rychle odezní.my si tím taky prošli ![]()
Já bych na pohotovost šla, jestli ještě není otevřená (u nás je od 16,00) tak na dětskou ambulanci. My teda měli problém jen s předkožkou, kterou mu pak museli uvlolnit aby neměl záněty. To mu puchla a štípala jen špička. Synovci až v roce zjistili že mu močová trubice ústí jinde než by měla, tomu to zase puchlo celý.
Držím pěsti ať je to nějaká banalita.
Hele kluk to měl často, dávala jsem obklady z heřmánku a úplně nejvíc pomohla mast Pityol. Do večera bylo po všem
![]()