Opuštěná:(

• Otevřená skupina

pro všechny maminky a opuštěné těhulky ;)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1270
6.2.12 23:18

Opuštěná:(

Tak kde jste, vy opuštěné??? Copak jsem jediná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mircausa
13.3.12 16:41

ahoj, nevim, jestli jsem uplne opustena, asi jak kdy.
Jestli chces, muzeme pokecat. Obcas mam taky pocit, ze neni nikdo, komu bych se mohla vypovidat…

• Citovat
  • Upravit
1270
13.3.12 20:16

No já byla opuštěná těhulka a teď opuštěná maminka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mircausa
14.3.12 07:38

Maminka? No super, jak mas „mlade“ miminko?
Ja mam 2 deticky, starsimu budou 2r a malymu je asi 4,5m.
Cely den sice nejsem sama opustena, protoze deti dokazou udrzovat pozornost, ale uz mi z toho hrabe. Od vanoc jsme stridave doma a par dni venku nez zase omarodi. Takze si povidam akorat s manzelem, i kdyz je super, ale to nestaci.
Procpak se ty citis opustena?

• Citovat
  • Upravit
1
11.7.12 19:47

Ja jsem opustena maminka..se synem jsem od jeho tri mesicu sama..ted ma pul roku.Jsem z Olomouce a je mi 24..jak to zvladate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
14.7.12 22:00

Celkem blbě… :,( Co tebe na té situaci nejvíc trápí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jídunka
28.8.12 23:01

Ahoj opustene maminky, tehulky byla jsem sama v tehotenstvi a tet uz mam 4mesicni mimco. chtela bych si pokecat s vama kdyz jste na tom stejne.no vim zj to starsi skupina ale snad jsem nekdo jeste chodi…

• Citovat
  • Upravit
1270
29.8.12 21:36

No právě že sem nikdo moc nechodí… Možná proto, že je to otevřená skupina a to téma je dost osobní :nevim:
Ty jsi byla opravdu opuštěná nebo jsi odešla sama? Kdyby ses chtěla jen tak vykecat o všem, můžeš mi písnout i SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
3.9.12 17:41

Ja byla taky bez partnera do dobu tehotenstvi a pak par let, je to tezky a smutny, ale pak teprve prijde ten chlap co stoji za to, me se cekani vyplatilo, a na tebe taky urcite ceka teprve ten spravnej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jídunka
4.9.12 20:47

Snad na kazdou znas nekde ceka TEN pravej :-)

• Citovat
  • Upravit
1270
5.9.12 23:27

No, tot otázka. Jestli někdo takovej vlastně existuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jídunka
7.9.12 17:28

Hmmm snad jo

• Citovat
  • Upravit
196
27.10.12 15:07

Ahoj třeba sem někdo zase za pár měsíců zavítá, tak zkusím taky napsat… Termín porodu mám 25.1.2013 jsem sama od července, ale zatím situaci nezvládám. Samozřejmě je pro mě nejdůležitější aby mělo miminko maminu v pohodě, jenže se nedaří… od partnera jsem sice odešla sama, jenže situace byla trochu složitější a nedaří se mi s tím vším nějak vyrovnat… jestli se tu někdo zase objeví, budu ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.1.13 18:35

@Ivana007
TO Ivanka: Ivanko, zkus si najít psyloga, v téhle chvílých ti moc pomůže zvládat všechny ty stresové a těžké situace lépe, nežli si více ubližovat…

Ahoj, to mi povídej… Přítel mě tedy nás opustil, když jsem byla na začátku třetího měsíce a od té chvíle je to jak, když se mi hroutí celý svět. Postupně se začali objevovat různé další okolnosti, že vlastně vedl paralerně další vztah a že se teď k ní vrátil. Lhal mě, mé rodině, mým přátelům všem… Teď jsem už v pátém měsíci a nikam to vlastně moc nepokročilo… Chvíli jsme v pohodě, ale pak zase existuje jen ona „ta nemocná chudinka“ (její jediná vážná nemoc je staří, páč je o 20 let starší než-li my. O to víc to nechápu.) Má jakýsi pocit závazku, ale jen k dítěti. O to mi to příjde horší, když s tou paní nemohli mít děti a teď si bude určitě nárokovat tohle a já se tomu nijak vyhnout nemůžu a je mi hrozně. Kdyby byla možnost, aby bylo vše zase v pohodě, tak bych mu určitě odpustila, ale on prostě ten zájem nemá. Když se situace vyhrotí, začne mi nadávat, že jsem hrozně zlá a nenávistivá a proto odešel a nebo také, že mě nebije a že bych měla být vůbec za takový stav ráda. Jeho matka je dost zvláštní a hlavně mě asi nesnáší, takže nějaké zastání z jeho strany těžko najdu. Prý dělá velkou oběď, když mě nechává na něj pořád útočit - útokem považuje to, že chci aby se situace zase sklidnila a aby dostál toho, co jsme naplánovali, nežli jsem se začali snažit o rodinu… Mám ho prostě stále svým způsobem ráda…

Sice to není až tak tragická situace, ale pořád se v tom hrozně plácám… Jak z toho kolotoče ven?

Pokud by se našel někdo k popovídání, moc by mě to potěšilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
19.1.13 21:13

@Marcule po pravdě řečeno už jsem se z toho tak nějak dostala a nejlepší způsob byl odříznout se od bývalého partnera. Tím myslím prostě s ním nekomunikovat, nebrat telefony, neodpovídat na sms a sama ho nekontaktovat. Jenže ty jsi na začátku a k tomu všemu myslím, že je potřeba dojít časem, u mě to bylo prostě si uvědomit, že se partner nezmění a u tebe to zase bude smířit se s tím, že se k tobě nevrátí. Zdá se mi, že jsi do něj pořád zamilovaná, takže se asi ještě potrápíš, protože s tím bohužel nejde nic dělat, ale čas to zpraví ;-). Sice máš pravdu, jsou horší situace a tohle není tragédie, ale chápu že tě to všechno trápí.
Pokud máš strach o dítě, že by si na něj partner mohl časem dělat nároky, protože nebudou moct mít vlastní dítě, zvážila bych jestli jej zapsat do rodného listu.
Já už jsem skoro u cíle a příchod miminka čekám každým dnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny