Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Na fotce mi nosík nijak oranžový nepřijde. Nicméně ségra měla jako malé dítě oranžová chodidla. A podle doktorky fakt z mrkve
Karoten opravdu zabavuje kůži.
@Anonymní píše:
Dobrý den, dcerka má 2,5 roku. Již velmi dlouho si všímáme, že má takový oranžový/hnědý nos. Má ho takový v klidu pořád. Když jde do zimy nebo je nachlazená, tak ho má klasický červený. Původně jsme si mysleli, že to má z mrkve, bylo jí hodně v příkrmech, ale už cca od 1 roku jí téměř všechno a mrkve má ve stravě tak normálně…Všichni mi říkají, že to nic není, že má prostě tmavší nos. K dr jdeme na prohlídku až ve třech letech a nechci, tam chodit jen kvůli tomu nosu…Nemáte někdo podobnou zkušenost? Děkuji.
já to vidím, to bude jen pigment, také vidím šílené kruhy pod očima - asi má holčička takovou tu průsvitnou tenkou pleť a vše je na ní tak hodně vidět
Děkuji za reakce, kdyby to bylo opravdu z mrkve nebo jen pigment, tak jsme s tím v pohodě🙂 tak snad to tak je🙂 Kruhy pod očima má taky pořád, to má asi po mně, já to mám taky tak…ale nos jsem prý tmavý neměla…
@Danka1987 ty kruhy má dcera taky, od narození. Má to po manželovi, nikdy nám k tomu žádný lékař nic neřekl, tak asi dobrý ![]()
Dcera měla v mladém věku také nos do oranžova, přitom mrkve dostávala normálně. Časem to zmizelo.
@Pučálkovic.Amina píše:
Dcera měla v mladém věku také nos do oranžova, přitom mrkve dostávala normálně. Časem to zmizelo.
Tak to ráda slyším, že to tak může být a nic to není…časem to zmizí. Děkuji za zprávu
🍀 🤗
Kamarádky kluk byl oranžový celý. Už se myslelo, že má nějakou divnou nemoc a ono to bylo z červené papriky, kterou miloval a chroupal ji každý den. ![]()
Dobrý den, dcerka má 2,5 roku. Již velmi dlouho si všímáme, že má takový oranžový/hnědý nos. Má ho takový v klidu pořád. Když jde do zimy nebo je nachlazená, tak ho má klasický červený. Původně jsme si mysleli, že to má z mrkve, bylo jí hodně v příkrmech, ale už cca od 1 roku jí téměř všechno a mrkve má ve stravě tak normálně…Všichni mi říkají, že to nic není, že má prostě tmavší nos. K dr jdeme na prohlídku až ve třech letech a nechci, tam chodit jen kvůli tomu nosu…Nemáte někdo podobnou zkušenost? Děkuji.