Orgasmus po sekci

Anonymní
4.11.23 08:25

Orgasmus po sekci

Ahoj holky..

dnes jsem 10 dní po císařském řezu a chci se zeptat, zda by vadil orgasmus? Nemyslím hned pohlavní styk.. ale takové to „škádlení na pahorku“ :pankac: Celé těhu jsem s partnerem nespala, protože se bál, ale už se to opravdu nedá vydržet. Jen se bojím kvůli vnitřní jizvě. Jinak se cítím dobře. Měla některá stejný problém? Mám strach, ale ta chuť je silnější… :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.11.23 09:00

Druhý den po CS jsem měla ve spánku samovolný orgasmus, velice silný, ktery mě vzbudil…
Dodnes si pamatuji, co se mi zdálo.
Nestalo se nic.

• Citovat
  • Upravit
1046
4.11.23 19:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky..dnes jsem 10 dní po císařském řezu a chci se zeptat, zda by vadil orgasmus? Nemyslím hned pohlavní styk.. ale takové to „škádlení na pahorku“ :pankac: Celé těhu jsem s partnerem nespala, protože se bál, ale už se to opravdu nedá vydržet. Jen se bojím kvůli vnitřní jizvě. Jinak se cítím dobře. Měla některá stejný problém? Mám strach, ale ta chuť je silnější… :)

Urcite se nic nestane, ale po cisari jsem mela minimalne prvnich 14 dni myslenky jen na to, jak si dojit na wc a nepochc.at se po ceste bolesti :mrgreen: holky, ja vas nektery obdivuju, jak ty cisare zvladnete :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
4.11.23 21:10

@Caridina já chodila na toaletu se slzama v očích pět dní. To bylo ještě v porodnici, ale chuť na sex jsem měla strašnou a to jsme měli sex ještě dva dny před porodem. 14 dní po porodu už bych si dala říct. Nakonec to bylo tři týdny po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí