Orgasmus pouze u jedné polohy

93
28.10.16 13:33

Orgasmus pouze u jedné polohy

Zdravím vás dámy,
podle názvu jste již jistě pochopili :) Mám to tak pořád, že dosáhnu orgasmu pouze z jedné a té samé polohy a celkem mi to i vadí bych řekla, ale víc příteli teda. Zkoušeli jsme všechno možné ale pořád nic, jen u polohy na koníčka :lol:
Příteli je to někdy i líto, protože by chtěl dělat i nějaké jiné polohy ale prostě nedokážu u nich mit orgasmus.On si na tomto hodně potrpí, abych byla uspokojená. Máte to taky tak některá? :? A nedá se to nějak zlepšit? Treba napište i nějakou polohu která vyhovuje vám a měli by jsme ji třeba zkusit, ale je pravda ze jsme zkusili už vše možné :mrgreen:
Tak dekuju za odpovědi holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
28.10.16 13:40

A je problem delat i jine polohy? Partner si prijde na sve, ty pak preskocis na kone a budete spokojeni oba :nevim:
Nac si timto komplikovat zivot, kdyz to jde resit normalne..

Jinak teda nevim, k cemu ti budou popisy poloh cizich lidi. Sama vidis, jak moc je to indivindi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.10.16 13:41

Jejda, tak střídejte během sexu několik poloh a na závěr si hupsni na koníčka :mrgreen: A bud ráda, že ho dosáhneš aspoň v nějaké poloze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.16 13:42

@Eliška553 Já nedosáhnu orgasmu při sexu skoro nikdy a přesto řádíme s manželem ve všech možných i nemožných polohách ke spokojenosti nás obou. ;) Jen o orgasmu to přece není…

• Citovat
  • Upravit
155
28.10.16 13:48

Bud rada, ze mas orgasmus alespon u te jedne polohy :palec: ja ho nemam vubec ( predpokladam, ze je rec o vaginalnim orgasmu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.10.16 13:51

@Eliška553 tak jiné polohy zkoušejte předem a až oba budete chtít zakončit, tak přejděte na koníčka.

Jinak co určitě neublíží je, když budete cvičit kegelovy cviky na posilování pánevního dna a případně k tomu přidáte něco na obecné srovnání pánve a zad - jako pilates, jógu, orientální tance, různá „ženská“ cvičení typu mohonodžáro a podobně.

Tím že zlepšíte průtok krve v oblasti pánve a posílíte pánevní dno, tak se vám jednak dost razantně může razantně zesílit požitek ze sexu, přípandě vás přestanou, či nezačnou v budoucnu bolet záda, při početí, těhotenství a porodu budete mít lepší šance a vůbec.

jinak pro inspiraci - zkuste si společně přečíst něco o tantře a pak to zkoušet.

Mám pocit, že toto jsem kdysi četla a nebylo to blbé http://www.martinus.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.10.16 13:55

Ano, cítila sem se být divná asi :D Děkuji za vaše odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.10.16 13:57
@Ou píše:
@Eliška553 tak jiné polohy zkoušejte předem a až oba budete chtít zakončit, tak přejděte na koníčka.

Jinak co určitě neublíží je, když budete cvičit kegelovy cviky na posilování pánevního dna a případně k tomu přidáte něco na obecné srovnání pánve a zad - jako pilates, jógu, orientální tance, různá „ženská“ cvičení typu mohonodžáro a podobně.

Tím že zlepšíte průtok krve v oblasti pánve a posílíte pánevní dno, tak se vám jednak dost razantně může razantně zesílit požitek ze sexu, přípandě vás přestanou, či nezačnou v budoucnu bolet záda, při početí, těhotenství a porodu budete mít lepší šance a vůbec.

jinak pro inspiraci - zkuste si společně přečíst něco o tantře a pak to zkoušet.

Mám pocit, že toto jsem kdysi četla a nebylo to blbé http://www.martinus.cz/?…

Mockrát děkuji! ;) určitě přečtu a zkusím něco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.10.16 14:02

@Eliška553 aha, tak kecám, tak to co jsem četla a bylo to docela zajímavé a praktícké bylo tohle http://www.tantra.cz/…a/Page1.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.10.16 14:05

Poloh můžete mít přece mnohem víc, jen jako poslední na konicka :) Divné mi to nepřijde. Každá si myslím, máme jednu nejoblibenejsi polohu. Nic špatného na tom nevidím, buď rada, že nejaky maš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.10.16 14:10
@Ou píše:
@Eliška553 aha, tak kecám, tak to co jsem četla a bylo to docela zajímavé a praktícké bylo tohle http://www.tantra.cz/…a/Page1.html

Dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.10.16 20:49

@Eliška553 mám to samé co ty (tedy občas se podaří i při misionáři, ale to je vzácnost), takze vyzkousime, co se dá a když změním polohu na koníčka, tak už partner pozná, že se jde do finiše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a přizpůsobí se tomu. Máme díky tomu společné „zakončení“, což je super! :dance: Nemusí tak jeden na druhého čekat nebo „dodělávat“ jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.16 10:25

Buď ráda, že ho máš aspoň takhle, některé z nás ho nedosáhly nikdy.

• Citovat
  • Upravit
1049
30.10.16 18:06

Kéž bych měla orgasmus aspoň při poloze nahoře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat