Pomůže orgasmus v 37. tt k porodu?

Anonymní
17.10.13 09:56

Orgasmus v 37tt

Holky, strávila jsem týden v nemocnici na gyndě kvůli podezření na preeklampsii. Teď už jsem doma, beru 1-1-1 dopegyt a tlak mám pořád vyšší (130 - 140/90). Kdyby cokoliv, mám dojet do porodnice na vyvolání.

Chtěla bych se indukci vyhnout, tak mě zajímá, zda by porodu pomohl třeba orgasmus (jen ten klitoriální)??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
17.10.13 09:59

Pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.10.13 10:02

Ne nemyslím.. Pokud je těhotenství bez problémů, tak je orgasmus jen takový trénink dělohy, ale porod spíš nevyvolá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
17.10.13 10:09

Myslím, že přírodními metodami si porod ve 37tt nevyvoláš… To až bude všechno připravené. Jinak spíš pomůže sex (sperma na čípek), masáž bradavek, svařené víno atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
17.10.13 10:10

Orgasmus ne, sex pomoct muze.. hlavne sperma v deloze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
17.10.13 10:23

Ale jo, orgasmus může rozjet regulérni kontrakce, záleží, jak moc je nachystáno. Ad sperma, leda by celá fotbalová jedenáctka. ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.10.13 10:28

Muze pomoci sperma ale orgazmus ne. me dnes na kontrole doktorka rekla kdyz jsem si stezovala ze nemame ani pomysleni ze nejde o ten samotny sex ale o to dostat tam sperma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
17.10.13 10:37

Jo a mám osobně vyzkoušeno, sex a orgasmus ve 38+6tt odpoledne, dítě venku v 39+0tt hned po půlnoci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.10.13 10:39

Já mám teda vyzkoušeno orgasmus skoro obden a nakonec vyvolávání ve 41+6.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
17.10.13 10:42

@Sibyla0 Když je to na spadnutí, zabere, když jseš jak láhev dobře zašpuntovaného archivního, nepomůže nic, až zásah zdatneho porodnika. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.10.13 11:00

Babské rady, sperma na čípek, to by ho muselo být tolik, že to jeden chlao nezvládne za den vyprodukovat, orgasmus taky, maliník taky, v podstatě ne, nepomůže nic, pokud dítě, to spouští porod, není připravené, tohle jsou všechno taové metody nemetody, jistě, někdopil maliník a rodil krásně v termínu, kdyby ho nepil, nerodil by taky krásně v termínu? Někdosouložila a ejhle, do pár hodin kontrakce, nebyly by i tak? Nevěřím, že orgasmus a sperma v běžné míře ikdyby 3×za den mohly nějak vyvolat porod u nepřipravených porodních cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.10.13 11:01

Podle mého názoru nepomůže nic, i kdyby se žena na hlavu stavěla a pokud to u někoho zabralo, tak se jedná pouze o náhodu, kdy by k porodu došlo tak, či tak.
Já měla každý den sex, dva měsíce před dnem termínu, v 95% byl orgasmus vždy a přenášela jsem 10 dní, než mi vyvolali porod. Dle mě to miminko ještě nebylo připravené a možná proto jsme skončili na císařském řezu. 8)

Jen tak mimochodem, proč chce každá mamina mermomocí porodit dřív?? Však máš čas, ne? Kdybych věděla, co mě čeká po narození syna, tak i přesto, že jsem se neskutečně těšila, tak bych si ho tam klidně nechala do dnes (edit.-jakože v břichu) :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.10.13 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.10.13 11:04
@MaDoRaBe píše:
@Sibyla0 Když je to na spadnutí, zabere, když jseš jak láhev dobře zašpuntovaného archivního, nepomůže nic, až zásah zdatneho porodnika. :D

23.12, jsem byla otevřená na 3centimetry, čekalo se na první kontrakci, nepomohl sex, orgasmy, masírování bradavek, nepomohlo nic, ani Hamilton, první kontrakce přišla 26.12. brzy ráno, bez sexu, bez orgasmu, na termín porodu. Podle mě je to všechno jen taková věř a víra tvá ti k tomu možná dopomůže a pak si řekni, bylo to kvůli tomu, že jsem měla skvělý orgasmus a sperma na čípku, ve skutečnosti ale asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.10.13 11:14

Jen tak mimo OT, když se dívám na své fotky dva dny před porodem, tak se celkem divím, že jsem nějaký sex zvládla a že do toho šel přítel dobrovolně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
17.10.13 11:22

@terinka4444 hm, ale já v té době měla za sebou dva měsíce udržováni v nemocnici, infuze (litry infuzi), injekce na plíce plodu, celou dobu stahy po dvou až patnácti minutách, atd. ;) :lol: Mimino tam viselo silou vůlí mnoha lékařů a to jsem už nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí