Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@strýček sally píše:
Taková kolika břicha, to je takovej orgáč, že ani kobyla by to nepočítala.
Ale podle nadpisu má tu koliku ten orgazmus!
Néé, vlastně orgazmus kolika! ![]()
Příspěvek upraven 15.09.15 v 08:50
@Anonymní píše:
Mam to tak take, jsem multiorgasmicka. Ale zazivala jsem to hlavne v prvnich deseti letech naseho manzelstvi, ted mame s manzelem hodne starosti, dum plny skoro dospelych deti, takze uz to neni tak jednoduche, u zeny je to prave o uvolneni. Nicmene muj manzel to miluje
A je ten jeden orgazmus pořádným orgazmem? Nebo je to jen vícero náznaků?? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy. Rozhodla jsem se sem napsat jak to mám s orgasmy. Potřebuji se jen o tom s někým podělit, nic víc.
Během jednoho milování prožívám i třeba 12 orgasmu, jak kdy. Zajímalo by mne, zda se najde někdo kdo to má stejně. A není to žáden vtip.
Nic si z toho nedelej, je to k pochopeni, ze tohle vyvola u spousty zenskych zavist a zlost, navic kdyz plno nedosahne ani jednoho orgasmu.
S manželem se milujeme běžně přes půl hodiny. Orgasmy mám vnitřní, a opakují se cca co 3 minuty. Už jsem to řešila i s gynekologem, zda je to normální. Řekl mi, že se jedna o multiorgasmus. Že mám být šťastná.
@anairda klasicky poradny orgasmus, proste se tak rozparadim, ze pak mam jeden za druhym, nejde to zastavit. Ale jak pisi, ted uz je to cim dal min
@Anonymní píše:
@anairda klasicky poradny orgasmus, proste se tak rozparadim, ze pak mam jeden za druhym, nejde to zastavit. Ale jak pisi, ted uz je to cim dal min
Jako já si myslím, že není co závidět, trochu vím o čem se mluví a přijde mi, že když jich je vícero za sebou, tak nejsou pořádné, lepší je jeden, ale takový co člověk „odrovná“. ![]()
@Anonymní píše:
S manželem se milujeme běžně přes půl hodiny. Orgasmy mám vnitřní, a opakují se cca co 3 minuty. Už jsem to řešila i s gynekologem, zda je to normální. Řekl mi, že se jedna o multiorgasmus. Že mám být šťastná.
Tak to klobouk dolů…taky chciiii
Já jsem 20 let vdaná a orgasmus prožívám, vnitřní…ale jen jeden, max dva…Ale svého času jsem měla milence, se kterým jsem prožila více orgasmů za sebou a bylo to naprosto dokonalý a krásný!!! Takže závidím a moc přeju, buď ráda ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji anonymní uživatele za pochopení, snad jedné jediné.
co je, já ti pogratulovala.
@Anonymní píše:
Děkuji anonymní uživatele za pochopení, snad jedné jediné.
Jsem presvedcena, ze je to i o tom, ze mas partnera s kterym si hodne sednete a ktery neni sobec. Musim priznat, ze manzela mrzi, ze uz to u nas neni tak caste jako driv, protoze jemu to taky ohromne zvysuje sebevedomi, kdyz jsem treba 7× behem jednoho milovani. Ted nam odchazi prostredni dcera na vysokou, tak se treba zas do toho vratime, bude to zas vic prirozene.
prvni anonymni
Já jsem vdaná 14 let. A zatím nám to krásně klape. Máme taky děti. Když jsem to poprvé vybalila na manžela, tak sám řekl že to není možné.
teď by mu bylo divné kdybych se udělala 3× ![]()
@Anonymní píše:
No, upřímně řečeno, jestli tohle myslíš vážně (za svůj život jsem potkala pouze jednu holčinu, která o sobě tvrdila, že je multiorgastická, ale ta byla v ostatních ohledech tak psychicky nevyrovnaná, že jsem ani tehdy, ani teď neřešila, zda je to pravda, spíš jsem dodnes nepochopila, proč se tím tenkrát v práci jen tak z ničeho nic vytasila), tak si nejsem zcela jistá, zda bych s tebou chtěla měnit, a to proto, že já po orgasmu fyzicky úplně odpadnu, a to tak, že nějakou dobu nejsem schopná pohnout třeba ani rukou. Takže mít tohle v rozsahu čtvrt hodiny dvanácktrát za sebou, tak si to jdu asi hodit ![]()
Mam to tak take, jsem multiorgasmicka. Ale zazivala jsem to hlavne v prvnich deseti letech naseho manzelstvi, ted mame s manzelem hodne starosti, dum plny skoro dospelych deti, takze uz to neni tak jednoduche, u zeny je to prave o uvolneni. Nicmene muj manzel to miluje