Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@anairda neveris tomu, protoze jsi to nezazila. Je jich proste nekolik odrovnavajicich. U me to ma i sve negativa, protoze pak chci sex vic a vic a musim na to porad myslet, coz ne vzdy do praktickeho rodinneho zivota pasuje
Tak to tě opravdu lituji… Z toho bych se zbláznila. A nebo jsi ty nikdy nezažila ten jeden jediný odrovnávající.
Já zažila za sebou 3, ale ani jeden neměl tu intenzitu toho jediného. ![]()
@Anonymní píše:
Nic si z toho nedelej, je to k pochopeni, ze tohle vyvola u spousty zenskych zavist a zlost, navic kdyz plno nedosahne ani jednoho orgasmu.
bože kriste, to přece není žádná závist. Ten příspěvek je tak blbej, že ho může psát jen anonymně. Už vidím ženskou jak kvílí a vzdychá aaach aaaach jeden, uuuž uuuuuž dva, ještě ještě tři, můj ty bože čtyři,… a ukazuje si to pro jistotu na prstech aby to nezapomněla.
Vícečetný orgáče jsou docela běžný, ![]()
@soudce Dredd píše:
A nejsou ty orgasmy předstírané?
Ty se počítají taky, ale mají jen poloviční hodnotu. ![]()
Anonymní uzivatelko, pokud si budeš chtít občas poklabosit tak mi napis na email.
bikerka250@seznam.cz tam ti dam kontakt na mne.
@anairda
už jsem se lekl, že kdyby tam bylo napsáno orgasmus mamin, že by ten orgasmus měl i maminu ![]()
@strýček sally píše:
@anairda
už jsem se lekl, že kdyby tam bylo napsáno orgasmus mamin, že by ten orgasmus měl i maminu
No jo no…
Stane se. ![]()
@anairda píše:
Tak to tě opravdu lituji… Z toho bych se zbláznila. A nebo jsi ty nikdy nezažila ten jeden jediný odrovnávající.Já zažila za sebou 3, ale ani jeden neměl tu intenzitu toho jediného.
Ale me yo odrovna, jenze jen na chvili, po nekolika minutach jsem schopna mit dalsi
@Anonymní píše:- -
Ale me yo odrovna, jenze jen na chvili, po nekolika minutach jsem schopna mit dalsi
@Anonymní píše:
Anonymní uzivatelko, pokud si budeš chtít občas poklabosit tak mi napis na email.
Teda mě by zajímalo, co je na tom ke klábosení, jako nic ve zlém, jen to nechápu ![]()
Jinak neznám, čili do diskuse nemám čím přispět.
PS: a není to závist, je mně to šumák, i kdyby jich nebylo 13, ale třeba hned 15, nebo i 75 ![]()
@Anonymní píše:
Nebudu psat, neni o cem, ber to tak, jak to je. Proste jsou zeny, ktere to tak maji. Jak pisi zalezi i na partnerovi i kdyz to nemuzu posoudit, ja jsem 21 let jen s jednim
Tak to já zvládl i tři orgasmy ![]()
A prý s holkou je to ještě lepší ![]()
Tak já nemám tolik orgasmů při styku, ale manžel mi to dělá rukou respektive prstama a to jich mám taky klidně tolik.
a navíc mokrých. hrozně ho to rajcuje, ale musíme mít furt po ruce ručník..jinak máme vodní postel.
a musím říct že třeba ty první dva jsou nic moc, ale pak už je to čím dál lepší a ke konci jsem uplně vyfluslá.
ale musím uznat že orgasmus při dráždění klitorisu je mnohem mnohem lepší.
ale kombinace obou je luxusní.
Někde jsem četla, že prasnice mají až půlhodinový orgasmus…nesouvisí to nějak? ![]()
@anairda neveris tomu, protoze jsi to nezazila. Je jich proste nekolik odrovnavajicich. U me to ma i sve negativa, protoze pak chci sex vic a vic a musim na to porad myslet, coz ne vzdy do praktickeho rodinneho zivota pasuje