Orgasmy - kolik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.9.15 09:02

@anairda neveris tomu, protoze jsi to nezazila. Je jich proste nekolik odrovnavajicich. U me to ma i sve negativa, protoze pak chci sex vic a vic a musim na to porad myslet, coz ne vzdy do praktickeho rodinneho zivota pasuje

• Citovat
  • Upravit
11700
15.9.15 09:05
@Anonymní píše:
@anairda neveris tomu, protoze jsi to nezazila. Je jich proste nekolik odrovnavajicich. U me to ma i sve negativa, protoze pak chci sex vic a vic a musim na to porad myslet, coz ne vzdy do praktickeho rodinneho zivota pasuje

Tak to tě opravdu lituji… Z toho bych se zbláznila. A nebo jsi ty nikdy nezažila ten jeden jediný odrovnávající. :nevim: Já zažila za sebou 3, ale ani jeden neměl tu intenzitu toho jediného. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
15.9.15 09:05
@Anonymní píše:
Nic si z toho nedelej, je to k pochopeni, ze tohle vyvola u spousty zenskych zavist a zlost, navic kdyz plno nedosahne ani jednoho orgasmu.

bože kriste, to přece není žádná závist. Ten příspěvek je tak blbej, že ho může psát jen anonymně. Už vidím ženskou jak kvílí a vzdychá aaach aaaach jeden, uuuž uuuuuž dva, ještě ještě tři, můj ty bože čtyři,… a ukazuje si to pro jistotu na prstech aby to nezapomněla.

Vícečetný orgáče jsou docela běžný, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bydlenec
15.9.15 09:06
@soudce Dredd píše:
A nejsou ty orgasmy předstírané?

Ty se počítají taky, ale mají jen poloviční hodnotu. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.15 09:07

Anonymní uzivatelko, pokud si budeš chtít občas poklabosit tak mi napis na email.
bikerka250@seznam.cz tam ti dam kontakt na mne.

• Citovat
  • Upravit
2150
15.9.15 09:10

@anairda
už jsem se lekl, že kdyby tam bylo napsáno orgasmus mamin, že by ten orgasmus měl i maminu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
15.9.15 09:12
@strýček sally píše:
@anairda
už jsem se lekl, že kdyby tam bylo napsáno orgasmus mamin, že by ten orgasmus měl i maminu :)

No jo no… :roll: Stane se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.15 09:14
@anairda píše:
Tak to tě opravdu lituji… Z toho bych se zbláznila. A nebo jsi ty nikdy nezažila ten jeden jediný odrovnávající. :nevim: Já zažila za sebou 3, ale ani jeden neměl tu intenzitu toho jediného. :think:

Ale me yo odrovna, jenze jen na chvili, po nekolika minutach jsem schopna mit dalsi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.15 09:16
@Anonymní píše:
Ale me yo odrovna, jenze jen na chvili, po nekolika minutach jsem schopna mit dalsi
- -
  • těžko vysvětlovat, těm co nevěří nebo nezazili.
  • Citovat
  • Upravit
3200
15.9.15 09:17
@Anonymní píše:
Anonymní uzivatelko, pokud si budeš chtít občas poklabosit tak mi napis na email.
bikerka250@seznam.cz tam ti dam kontakt na mne.

Teda mě by zajímalo, co je na tom ke klábosení, jako nic ve zlém, jen to nechápu :mrgreen:
Jinak neznám, čili do diskuse nemám čím přispět.
PS: a není to závist, je mně to šumák, i kdyby jich nebylo 13, ale třeba hned 15, nebo i 75 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.15 09:24
@Anonymní píše:
bikerka250@seznam.cz tam ti dam kontakt na mne.

Nebudu psat, neni o cem, ber to tak, jak to je. Proste jsou zeny, ktere to tak maji. Jak pisi zalezi i na partnerovi i kdyz to nemuzu posoudit, ja jsem 21 let jen s jednim

• Citovat
  • Upravit
17311
15.9.15 09:36

Tak to já zvládl i tři orgasmy :)
A prý s holkou je to ještě lepší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.15 09:40

Tak já nemám tolik orgasmů při styku, ale manžel mi to dělá rukou respektive prstama a to jich mám taky klidně tolik.
a navíc mokrých. hrozně ho to rajcuje, ale musíme mít furt po ruce ručník..jinak máme vodní postel.
a musím říct že třeba ty první dva jsou nic moc, ale pak už je to čím dál lepší a ke konci jsem uplně vyfluslá.
ale musím uznat že orgasmus při dráždění klitorisu je mnohem mnohem lepší.
ale kombinace obou je luxusní.

• Citovat
  • Upravit
134
15.9.15 09:55

Někde jsem četla, že prasnice mají až půlhodinový orgasmus…nesouvisí to nějak? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.9.15 09:57
@terinka4444 píše:
No když to není žáden vtip, tak nezbývá, než ti pogratulovat.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria