Originální dárek pro miminko

417
27.8.11 15:57

Originální dárek pro miminko

Ahoj holky,
poraďte mi nějaký originální dárek pro miminko holčičku. Doma už mají pro mimí vše, takže jde opravdu o nějakou „zvláštnost“. Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5274
27.8.11 16:16

Já kupovala sadu na otisk nožky a ručičky v rámečku.je tam i místo na fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
27.8.11 16:20

co třeba nějaký památeční dukátek (zlato, stříbro), koukni třeba na Českou mincovnu, mají e-shop a moc hezké věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
27.8.11 16:21

Mně osobně se líbí ty plenkový koše, co se dají na netu koupit. Sama bych si takovej přála, malej se mi narodí za pár dní. Vím, že je to „kravina“ a víceméně vyhozený peníze, ale jako dekorace je to pěkný. Do toho plenkovýho koše dát nějakou kosmetiku (ta se bude hodit i v budoucnu - pokud teď mají nakoupíno, popřípadě koupit nějaký i vitamínky pro kojící maminku, malýho plyšáčka něbo chrastítko). Zkrátka mi to přijde roztomilý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
27.8.11 16:27
Mišulinka píše:
Já kupovala sadu na otisk nožky a ručičky v rámečku.je tam i místo na fotku.

Přesně to mě taky hned napadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
27.8.11 16:28
Kitimiti2 píše:
Mně osobně se líbí ty plenkový koše, co se dají na netu koupit. Sama bych si takovej přála, malej se mi narodí za pár dní. Vím, že je to „kravina“ a víceméně vyhozený peníze, ale jako dekorace je to pěkný. Do toho plenkovýho koše dát nějakou kosmetiku (ta se bude hodit i v budoucnu - pokud teď mají nakoupíno, popřípadě koupit nějaký i vitamínky pro kojící maminku, malýho plyšáčka něbo chrastítko). Zkrátka mi to přijde roztomilý :)

Můžu se zeptat jaký myslíš? Něvo takovýho hledám a nemůžu na nic kloudnýho narazit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
27.8.11 16:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
27.8.11 16:37

Díky všem :-) koš na plínky už má… a otisk jí koupila kamarádka :-( hezké nápady, ale jsem nějak „namydlená“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
27.8.11 16:40

Vím,že to není originální…ale balík plen,hezký dudlík nebo dětská kosmetika nikdy neurazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4762
27.8.11 16:41
smaria píše:
Díky všem :-) koš na plínky už má… a otisk jí koupila kamarádka :-( hezké nápady, ale jsem nějak „namydlená“ :-)

já budu dělat pro kamrádku plenkový dort
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
něco v tomhle smyslu,plenky se hodí vždycky,těmi nepohrdne snad žádná maminka,při těch dnešních cenách praktický a originální,sice už rozšířený,takže nejspíš ani nenude moc original,ale každý kus je podle mě original,když ho člověk uplácá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
27.8.11 16:45

Ahoj, kamarádka nesla už několikrát do porodnice svým kámoškám plenkový dort, vždy je dělala doma sama.. Sice jsem je neviděla, ale na internetu je jich spousta, a tady jsem našla i návod na výrobu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.8.11 16:47
mamcapavca píše:
smaria píše:
Díky všem :-) koš na plínky už má… a otisk jí koupila kamarádka :-( hezké nápady, ale jsem nějak „namydlená“ :-)
něco v tomhle smyslu,plenky se hodí vždycky,těmi nepohrdne snad žádná maminka,při těch dnešních cenách praktický a originální,sice už rozšířený,takže nejspíš ani nenude moc original,ale každý kus je podle mě original,když ho člověk uplácá :mrgreen:

no tak třeba mě leží plínkový dort už rok ve skříni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4762
27.8.11 16:48

jj velmi jednoduchý a podle mě úspěšný a prkatický dárek,já bych tam šoupla i tu háčkovanou čepičku,jelikož sama háčkuji tak udělám,nejakou takovu srandovní třeba na focení z toho budou pěkný fotečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4762
27.8.11 16:50
pomeranca píše:
mamcapavca píše:
smaria píše:
něco v tomhle smyslu,plenky se hodí vždycky,těmi nepohrdne snad žádná maminka,při těch dnešních cenách praktický a originální,sice už rozšířený,takže nejspíš ani nenude moc original,ale každý kus je podle mě original,když ho člověk uplácá :mrgreen:
no tak třeba mě leží plínkový dort už rok ve skříni :nevim:

tož to mě mrzí,a pročpak tam skončil anebyl využit??
já bych ho využila end jakmile by to šlo a kdybyb případně neseděli tak pak přemýšlela komu je dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
27.8.11 16:51
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny