Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
poraďte mi nějaký originální dárek pro miminko holčičku. Doma už mají pro mimí vše, takže jde opravdu o nějakou „zvláštnost“. Díky moc ![]()
Já kupovala sadu na otisk nožky a ručičky v rámečku.je tam i místo na fotku.
co třeba nějaký památeční dukátek (zlato, stříbro), koukni třeba na Českou mincovnu, mají e-shop a moc hezké věci.
Mně osobně se líbí ty plenkový koše, co se dají na netu koupit. Sama bych si takovej přála, malej se mi narodí za pár dní. Vím, že je to „kravina“ a víceméně vyhozený peníze, ale jako dekorace je to pěkný. Do toho plenkovýho koše dát nějakou kosmetiku (ta se bude hodit i v budoucnu - pokud teď mají nakoupíno, popřípadě koupit nějaký i vitamínky pro kojící maminku, malýho plyšáčka něbo chrastítko). Zkrátka mi to přijde roztomilý ![]()
Mišulinka píše:
Já kupovala sadu na otisk nožky a ručičky v rámečku.je tam i místo na fotku.
Přesně to mě taky hned napadlo ![]()
Kitimiti2 píše:
Mně osobně se líbí ty plenkový koše, co se dají na netu koupit. Sama bych si takovej přála, malej se mi narodí za pár dní. Vím, že je to „kravina“ a víceméně vyhozený peníze, ale jako dekorace je to pěkný. Do toho plenkovýho koše dát nějakou kosmetiku (ta se bude hodit i v budoucnu - pokud teď mají nakoupíno, popřípadě koupit nějaký i vitamínky pro kojící maminku, malýho plyšáčka něbo chrastítko). Zkrátka mi to přijde roztomilý
Můžu se zeptat jaký myslíš? Něvo takovýho hledám a nemůžu na nic kloudnýho narazit.. ![]()
Díky všem
koš na plínky už má… a otisk jí koupila kamarádka
hezké nápady, ale jsem nějak „namydlená“ ![]()
Vím,že to není originální…ale balík plen,hezký dudlík nebo dětská kosmetika nikdy neurazí
smaria píše:
Díky všemkoš na plínky už má… a otisk jí koupila kamarádka
hezké nápady, ale jsem nějak „namydlená“
já budu dělat pro kamrádku plenkový dort
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
něco v tomhle smyslu,plenky se hodí vždycky,těmi nepohrdne snad žádná maminka,při těch dnešních cenách praktický a originální,sice už rozšířený,takže nejspíš ani nenude moc original,ale každý kus je podle mě original,když ho člověk uplácá ![]()
Ahoj, kamarádka nesla už několikrát do porodnice svým kámoškám plenkový dort, vždy je dělala doma sama.. Sice jsem je neviděla, ale na internetu je jich spousta, a tady jsem našla i návod na výrobu ![]()
mamcapavca píše:smaria píše:já budu dělat pro kamrádku plenkový dort
něco v tomhle smyslu,plenky se hodí vždycky,těmi nepohrdne snad žádná maminka,při těch dnešních cenách praktický a originální,sice už rozšířený,takže nejspíš ani nenude moc original,ale každý kus je podle mě original,když ho člověk uplácá
no tak třeba mě leží plínkový dort už rok ve skříni ![]()
jj velmi jednoduchý a podle mě úspěšný a prkatický dárek,já bych tam šoupla i tu háčkovanou čepičku,jelikož sama háčkuji tak udělám,nejakou takovu srandovní třeba na focení z toho budou pěkný fotečky ![]()
pomeranca píše:mamcapavca píše:no tak třeba mě leží plínkový dort už rok ve skřínismaria píše:já budu dělat pro kamrádku plenkový dort
něco v tomhle smyslu,plenky se hodí vždycky,těmi nepohrdne snad žádná maminka,při těch dnešních cenách praktický a originální,sice už rozšířený,takže nejspíš ani nenude moc original,ale každý kus je podle mě original,když ho člověk uplácá
tož to mě mrzí,a pročpak tam skončil anebyl využit??
já bych ho využila end jakmile by to šlo a kdybyb případně neseděli tak pak přemýšlela komu je dát