Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, maminky,
můžete mi, prosím, doporučit ortodoncii nejlépe Prahy východ? Byla jsem nyní s dcerou v Praze na ortodoncii a ty nejlepší rovnátka 70 000 Kč, nabízeli mi i za 110 000 Kč, no to už jsem si říkala, jestli se nezblaznili.
Nemáte tip na cenově dostupnější ortodoncii? Nejlépe Prahy východ, ale klidně i dál.
Moc děkuji
@Sára126 to je vtipné, já obvolávala přes deset ordinací v této oblast i dále od ní a čekačka rok, někde ani na čekací listinu člověka nenapíší. Jestli již někam chodíte, zůstaň tam a nebo dojížděj na severní moravu.
@Sára126 píše: Více
tak ty stojí i u nás na severní moravě hodně.. to je normální cena. Dcera má klasika, my ani neuvažovali nad neviditelnými, má je za asi 35tis, a ty neviditelné tam mají za asi 80tis. Proč nechcete dát klasiku?
No chci dát klasiku, ale 70 000 Kč mi přišlo hodně, tak se spíše informuji, jestli není někde levnější varianta.
Podarilo se mi dostat k MUDr. Duškové v Kutné Hoře, ze jim nekdo vypadl, muzes zkusit
@KKK85 píše: Více
Ano, klasické za 70 000 Kč, řekli mi, že je to ten nejlepší základ.
noo tak to je šílené.. my měli základní cenu 29tis.. pak naskočili nějaké gumičky atd.. ale vlezeme se max. 35tis, je to cena stanovená asi dva roky zpět. 70tis je fakt masakr.
Koukám, že naše za 34 000 jsou krásná cena ![]()
Jsme z MB a na rovnátka dojíždíme do Prahy, protože jinak tady v okolí bez šance ![]()