Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky vim ze jsou dulezitejsi problemy nez ten muj ale pisu to snad jen ze zoufalstvi a osameni mam dnes takovy den blbec jak se rika dneska bohuzel mam narozeniny nikdo si nevzpomel nikdo se neozval nemam moc blizkych lidi rodice mi umreli deti si nevzpomeli zatim treba mi zavolaji jeste sestra ta dela ze mne nezna ale mam jedno stesticko co mne drzi nad vodou muj nejmensi syn tak jen jsem chtela napsat ze jestli bude na tom nekdo jako ja tak ze at se netrapi zas bude dobre tak zatim a nezlobte se za ty negativy jen jsem to potrebovala dostat ze sebe ven martina
@Misa1973 Tak to pak hlavne detem rekni, ze te to mrzelo, ze ty jsi na jejich narozeniny take nezapominala a snazila se, aby mely pekny den.
Všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Ať se ti splní všechna i ta tajná přání.
@Misa1973
@Misa1973
Přeji vše nejlepší, hlavně hodně zdraví! ![]()
Je teprve poledne. ![]()
Všechno nejlepší ![]()
AS udělej si nějakou radost, když to neudělá někdo jiný.
@Misa1973 Ten splín přejde. Mít narozeniny takhle na konci února, nic moc. Každy uz je unavený ze zimy. Vím o čem mluvím, taky mam dneska narozeniny.
Všechno nejlepsi ![]()
Krásné narozeniny ![]()
Přeji ti hodně moc zdraví, lásky a spokojenosti ![]()
@Misa1973 vsechno nejlepsi k narozeninam
![]()
Ps. Me takove osamele narozky cekaji pristi patek. ![]()
@Misa1973 Jednak všechno nejlepší a druhak nezoufej, je teprv po poledni. Třeba si do večera ještě vzpomenou
Holky, všechno nejlepší k dnešním narozeninám a hodně sluníčka, hlavně na duši, ať zmizí všechny splíny
![]()
@Misa1973 píše:
Ahoj holky vim ze jsou dulezitejsi problemy nez ten muj ale pisu to snad jen ze zoufalstvi a osameni mam dnes takovy den blbec jak se rika dneska bohuzel mam narozeniny nikdo si nevzpomel nikdo se neozval nemam moc blizkych lidi rodice mi umreli deti si nevzpomeli zatim treba mi zavolaji jeste sestra ta dela ze mne nezna ale mam jedno stesticko co mne drzi nad vodou muj nejmensi syn tak jen jsem chtela napsat ze jestli bude na tom nekdo jako ja tak ze at se netrapi zas bude dobre tak zatim a nezlobte se za ty negativy jen jsem to potrebovala dostat ze sebe ven martina
preju Ti vse nejlepsi k narozeninam.
Ja mam podobne stavy taky kdyz na me kamaradi zapomenou.
Ja jim ja trubka preji pokazdy, mam to nastaveny v kalendari ale asi jsou tak zamestnani, ze nemaji cas
Všechno nejlepší a na děti se taky pak vyprdni at vidí jaké to je ![]()