Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ester13 jde o to že chce kufr který byl poměrně drahý a je to můj,,miláček´´ a znám jí jak s těma věcma zachází ![]()
Oblečení je zbytečně moc. Ale 18tiletou holku bych nechala, ať se sbalí sama a jestli chce kufr, tak ať si ho vezme. Nebo to je nějaký problém?
Ja se teda v 18 letech balim uz ciste sama, vim, ceho kolik potrebuju a chci, mamka mi do toho nemluvi
jestli chce tahnout kufr a vy ho nepotrebujete, tak proc ji ho nedat? Ponese si to ona sama…
Ať si vezme co chce. Tahat se s tím bude sama. Souhlas s @Ester13
@Xhelka jo tak - nemůžete jí koupit levný kufr za pár kaček?
@Xhelka píše:
@Ester13 jde o to že chce kufr který byl poměrně drahý a je to můj,,miláček´´ a znám jí jak s těma věcma zachází
Takže nejde o počet hader, ale o kufr ![]()
Pokud není omezena velikostí zavazadla (např. v letadle) a je zřejmé, že tam budou se sestřenicí nahánět nějaké chlapy, tak je jasný, že potřebuje patery džíny, přeci nebude mít druhý den ty samé, to by bylo faux pas
. Těžko řeknu, co bych si zabalila já, když nevím, co je v plánu za akce, běžně by mi stačily jedny džíny na ven a jedny tepláky dovnitř
, pár trik a mikina.
@Xhelka píše:
Zdravím emaminky, moje dcera se svojí sestřenicí jede na týden pryč. Rozličuje se tady že chce kufr že jí cestovka nestačí. Kolik kusů oblečení by jste si vzali? Ona si tu zbalila 5 džíny, 10 triček, 3 mikiny apodpřitom mě to příjde zbytečně moc ještě k těm džínám jedny legíny… Pořád mi tu říká že chce kufr že se jí to do cestovky nevejde apod. Přitom si myslím že jí bohatě stačí cestovka kolik vy by jste si toho vzali?
at si koupí kufr, oblečení v něm je lépe poskládané a nekrčí se tolik..u Vietnamců mají pěkné veliké - bez ironie mám odtamtud obří a nestál ani 1000,– a slouží náramně… jinak slečně je 18 a chce se líbit - no upřímně bych to nechala na ní - zjistí sama kolik toho vlekla zbytečně… celkově bych to balení nechala na ní… můj syn (17 ) se balí komplet sám sice tuhle zapomněl ručník - no tak se utíral do trička (čistého) a přežil ![]()
Záleží kam jede, k moři bych si džíny nebrala a trika využila všechny, pt se tam člověk víc potí. Patery džíny bych si nebrala, mně by stačily dvoje, pak čisté triko na každý den, to samé spodáry a ponožky ![]()
Nedovedu si vubec predstavit ze by mi mamka v 18letech balila veci ![]()
@Xhelka píše:
@Ester13 jde o to že chce kufr který byl poměrně drahý a je to můj,,miláček´´ a znám jí jak s těma věcma zachází
nemá své peníze že by si na kufr přidala? když ho chce..jinak za mě je kufr 100× lepší a přehlednější balení a líp se na něm třeba ve vlaku sedí ![]()
@Xhelka Tak já teda nevím, ale já si beru na tři dny 2kalhoty, dvě mikiny a tři trička a to nejsem žádná modelína, která by se nějak šňořila
Posledně jsem si nevzala kalhoty do rezervy a dva dny jsem je měla zablácené na sobě
Jako patery džíny je dost, ale jinak bych ji nechala, je dospělá, chce se líbit, mít výběr, když jí nevadí tahat se s kufrem, nechala bych jí… ![]()