Je to orgasmus?

Anonymní
24.2.15 20:47

Je to orgasmus ?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na takové citlivé téma. Proto také prosím o zachování anonymity. Už nějakou dobu se mi stává, tak jednou za 14 dní, nebo jednou za týden, že mám „něco“ ve spánku. V první řadě je potřeba říct, že jsem panna. No každopádně dnes ráno se mi to opět stalo. Neměla jsem žádný erotický sen, masturbaci jsem neprováděla, zkrátka mě probudil takový divný pocit v pipině. Nevím jak to popsat, ale pipina se mi stáhla a já se nějak automaticky prohnula v zádech a měla jsem zkrátka takový divný pocit. Opravdu nevím jestli je to orgasmus, nevím jak to mám poznat když jsem panna, ale je to to jediné co mě napadlo. Napadlo mě to, protože kluci to také takhle po ránu mívají. Chci se zeptat jestli to některá taky zažila, jestli je to tedy orgasmus a čím to může být? Popřípadě, jak tomu zabránit? Prosím abyste se mi nesmáli a neodsuzovali jste mě. Děkuji. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
24.2.15 20:49

Nejlepsi bude, kdyz si to udelas sama rukou a vysledny pocit porovnas s tim, co jsi zazila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
24.2.15 20:50
@Bibi239 píše:
Nejlepsi bude, kdyz si to udelas sama rukou a vysledny pocit porovnas s tim, co jsi zazila ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 20:51
@mexxx píše: :palec:

děkuji za radu, ale to bude problém. Sama jsem si to nikdy nedělala a nějak se mi do toho nechce :)

• Citovat
  • Upravit
15575
@Bibi239 píše:
Nejlepsi bude, kdyz si to udelas sama rukou a vysledny pocit porovnas s tim, co jsi zazila ;)

Jojo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
@Bibi239 píše:

přesně tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Anonymní píše:
děkuji za radu, ale to bude problém. Sama jsem si to nikdy nedělala a nějak se mi do toho nechce :)

tak pak smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 20:52

Zalezi na tom jestli ten pocit byl prijemnej nebo ne… nadruhou stranu nikdy jsem neslysela o zadnym pripadu ze by se zenskej spustil, orgasmus jen tak zniceho nic.. vetsinou to musi mit nejaky podnet ale nevim jak maj ostatni zkusenost mluvim jenom zasebe…

• Citovat
  • Upravit
12550
@Anonymní píše:
děkuji za radu, ale to bude problém. Sama jsem si to nikdy nedělala a nějak se mi do toho nechce :)

to je škoda, poznat svoje tělo je důležité i pro budoucí sexuální život. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
@Bibi239 píše:

souhlasím, naštuduj masturbaci a porovnej :-) možná se toho neplánovaného zbavíš tak že budeš si přivádět orgasmy cíleně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
24.2.15 20:53
@Anonymní píše:
Zalezi na tom jestli ten pocit byl prijemnej nebo ne… nadruhou stranu nikdy jsem neslysela o zadnym pripadu ze by se zenskej spustil, orgasmus jen tak zniceho nic.. vetsinou to musi mit nejaky podnet ale nevim jak maj ostatni zkusenost mluvim jenom zasebe…

existují spontánní orgasmy, ale je to asi spíš porucha. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
24.2.15 20:53
@Anonymní píše:

kamarádka měla orgasmus z leknutí, ve spánku to jde taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.2.15 20:56
@Anonymní píše:

Tak si pujc ruku nekoho druheho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@majki.r píše:
existují spontánní orgasmy, ale je to asi spíš porucha. :nevim:

já je ve spánku někdy mám, a je to příjemná porucha. Když jsem byla na ET, doktor kladl na srdce, žádný orgasmus, co myslíš, hned v noci, ten se nedá ovlivnit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@majki.r píše:
existují spontánní orgasmy, ale je to asi spíš porucha. :nevim:

jejda porucha? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...