Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejlepsi bude, kdyz si to udelas sama rukou a vysledny pocit porovnas s tim, co jsi zazila ![]()
@Bibi239 píše:
Nejlepsi bude, kdyz si to udelas sama rukou a vysledny pocit porovnas s tim, co jsi zazila
@mexxx píše:
děkuji za radu, ale to bude problém. Sama jsem si to nikdy nedělala a nějak se mi do toho nechce ![]()
@Bibi239 píše:
Nejlepsi bude, kdyz si to udelas sama rukou a vysledny pocit porovnas s tim, co jsi zazila
Jojo ![]()
@Bibi239 píše:
přesně tak ![]()
@Anonymní píše:
děkuji za radu, ale to bude problém. Sama jsem si to nikdy nedělala a nějak se mi do toho nechce
tak pak smůla.
Zalezi na tom jestli ten pocit byl prijemnej nebo ne… nadruhou stranu nikdy jsem neslysela o zadnym pripadu ze by se zenskej spustil, orgasmus jen tak zniceho nic.. vetsinou to musi mit nejaky podnet ale nevim jak maj ostatni zkusenost mluvim jenom zasebe…
@Anonymní píše:
děkuji za radu, ale to bude problém. Sama jsem si to nikdy nedělala a nějak se mi do toho nechce
to je škoda, poznat svoje tělo je důležité i pro budoucí sexuální život. ![]()
@Bibi239 píše:
souhlasím, naštuduj masturbaci a porovnej
možná se toho neplánovaného zbavíš tak že budeš si přivádět orgasmy cíleně sama.
@Anonymní píše:
Zalezi na tom jestli ten pocit byl prijemnej nebo ne… nadruhou stranu nikdy jsem neslysela o zadnym pripadu ze by se zenskej spustil, orgasmus jen tak zniceho nic.. vetsinou to musi mit nejaky podnet ale nevim jak maj ostatni zkusenost mluvim jenom zasebe…
existují spontánní orgasmy, ale je to asi spíš porucha. ![]()
@Anonymní píše:
kamarádka měla orgasmus z leknutí, ve spánku to jde taky.
@Anonymní píše:
Tak si pujc ruku nekoho druheho ![]()
@majki.r píše:
existují spontánní orgasmy, ale je to asi spíš porucha.
já je ve spánku někdy mám, a je to příjemná porucha. Když jsem byla na ET, doktor kladl na srdce, žádný orgasmus, co myslíš, hned v noci, ten se nedá ovlivnit ![]()
@majki.r píše:
existují spontánní orgasmy, ale je to asi spíš porucha.
jejda porucha? ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na takové citlivé téma. Proto také prosím o zachování anonymity. Už nějakou dobu se mi stává, tak jednou za 14 dní, nebo jednou za týden, že mám „něco“ ve spánku. V první řadě je potřeba říct, že jsem panna. No každopádně dnes ráno se mi to opět stalo. Neměla jsem žádný erotický sen, masturbaci jsem neprováděla, zkrátka mě probudil takový divný pocit v pipině. Nevím jak to popsat, ale pipina se mi stáhla a já se nějak automaticky prohnula v zádech a měla jsem zkrátka takový divný pocit. Opravdu nevím jestli je to orgasmus, nevím jak to mám poznat když jsem panna, ale je to to jediné co mě napadlo. Napadlo mě to, protože kluci to také takhle po ránu mívají. Chci se zeptat jestli to některá taky zažila, jestli je to tedy orgasmus a čím to může být? Popřípadě, jak tomu zabránit? Prosím abyste se mi nesmáli a neodsuzovali jste mě. Děkuji.