Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bibi239 píše:
zkratka pretlak. Ty mozna nemas zajem si to udelat, ale tvoje telo ma jiny nazor
@Anonymní píše:
taky mě to napadlo. Myslíš, že je možné že to tělo doopravdy vyžaduje i když já ne?
Netusim nikdy sem se s tim nesetkala a kazdy telo je jiny a vyzaduje neco jinyho jenom me to tak napadlo…:-)
@Anonymní píše:
To mě nenapadlo, že bych se měla přihlásit k asexuálům![]()
. Nikdo mě nezneužil, ale doma se o sexu nemluví to je pravda. Jinak nevím, prostě mě to neláká.
a ani nejsi zvedava, obzvlast teda ted, kdyz to resis, jestli by tvoje telo nejak reagovalo? Tim nemyslim, jako vzrusene zvedava, spis technicky zvedava, zda to u tebe funguje a jake to je?
Jinak asexualove se prosazuji jako nova orientace k hetero, homo a bisexualum, takze to bych chapala, ze to ma nekdo takto dane ze sve podstaty, ze je takovy.
U tebe premyslim, jestli tam neni neco potlaceneho z detstvi, protoze uz holcicky batolata jsou schopne si to delat samy a nekdy dost nekontrolovatelne, jestli treba v rannem detstvi neprobehlo nejake placani pres rucicky a fuj, to nesmis atd
@Anonymní píše:
taky mě to napadlo. Myslíš, že je možné že to tělo doopravdy vyžaduje i když já ne?
Jo, orgasmus je pro tělo uvolňující, vyplaví se při něm hormony, prokrví se nejen orgány, ale i kůže, vlastně je to ozdravná kůra
A zatímco chlapi jsou na vrcholu sil ve dvaceti, tak ženy mnohem později, tak si ani nemyslím, že bys byla nějak nenormální, prostě si to svoje ženství a s ním spojenou sexualitu uvědomíš a budeš užívat později než někdo jiný.
@KackaDoup píše:
co ma panenstvi spolecneho s tim mit orgasmus![]()
Co asi
Minimálně to, že nikdy nezažila vaginální orgasmus. Což je dost podstatná informace když chce poradit.
@Bibi239 píše:
a ani nejsi zvedava, obzvlast teda ted, kdyz to resis, jestli by tvoje telo nejak reagovalo? Tim nemyslim, jako vzrusene zvedava, spis technicky zvedava, zda to u tebe funguje a jake to je?
Jinak asexualove se prosazuji jako nova orientace k hetero, homo a bisexualum, takze to bych chapala, ze to ma nekdo takto dane ze sve podstaty, ze je takovy.
U tebe premyslim, jestli tam neni neco potlaceneho z detstvi, protoze uz holcicky batolata jsou schopne si to delat samy a nekdy dost nekontrolovatelne, jestli treba v rannem detstvi neprobehlo nejake placani pres rucicky a fuj, to nesmis atd
právě že zvědavá „jaké to je“ vůbec nejsem. Nikdy jsem nebyla. Ale jako zarazilo mě to, že moje tělo to asi doopravdy potřebuje. To vůbec nevím že i batolata si to dělají
nevím jestli mi to rodiče jaký malý zakazovali, na to jsem se nikdy neptala : )
@terien ja taky ne a presto ho mam velmi casto…ona nezazila zadny, takze nechapu proc zrovna ten vzacnejsi vaginalni je tady predkladan…orgasmu muzu mit jako pana kolik chci…
@zrcadlo píše:
Jo, orgasmus je pro tělo uvolňující, vyplaví se při něm hormony, prokrví se nejen orgány, ale i kůže, vlastně je to ozdravná kůraA zatímco chlapi jsou na vrcholu sil ve dvaceti, tak ženy mnohem později, tak si ani nemyslím, že bys byla nějak nenormální, prostě si to svoje ženství a s ním spojenou sexualitu uvědomíš a budeš užívat později než někdo jiný.
asi máš pravdu, nejspíš si to začnu uvědomovat pozdejc
@Anonymní píše:
23 let
V tom případe nechápu, proc nechceš masturbovat, aby jsi zjistila zda „ten“ pocit je stejný
Je to třeba proti tvému přesvědčení?
@Anonymní píše:
právě že zvědavá „jaké to je“ vůbec nejsem. Nikdy jsem nebyla. Ale jako zarazilo mě to, že moje tělo to asi doopravdy potřebuje. To vůbec nevím že i batolata si to dělajínevím jestli mi to rodiče jaký malý zakazovali, na to jsem se nikdy neptala : )
jojo, i batolata, to můžu potvrdit, mám doma 2děti a oba zkoumají své tělo ![]()
@KackaDoup souhlas… nekomu se ten vaginalni nepostesti za celej zivot, pro srovnani uplne staci ten,,normalnejsi,,
Orgasmus ve spánku je intenzivnější jak při bdělosti. Takže by sis to nespletla s ničím jiným…
@Kriss Tina píše:
@KackaDoup souhlas… nekomu se ten vaginalni nepostesti za celej zivot, pro srovnani uplne staci ten,,normalnejsi,,