Je to orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.2.15 21:23
@Kriss Tina píše:
Mozna ze vzhledem k veku to telo samo vyzaduje a kdyz mu to nedoprejes tak si proste poradi samo :-D

taky mě to napadlo. Myslíš, že je možné že to tělo doopravdy vyžaduje i když já ne?

• Citovat
  • Upravit
1573
24.2.15 21:24
@Bibi239 píše:
zkratka pretlak. Ty mozna nemas zajem si to udelat, ale tvoje telo ma jiny nazor
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.2.15 21:27
@Anonymní píše:
taky mě to napadlo. Myslíš, že je možné že to tělo doopravdy vyžaduje i když já ne?

Netusim nikdy sem se s tim nesetkala a kazdy telo je jiny a vyzaduje neco jinyho jenom me to tak napadlo…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.2.15 21:28
@Anonymní píše:
To mě nenapadlo, že bych se měla přihlásit k asexuálům :mrgreen: :mrgreen:. Nikdo mě nezneužil, ale doma se o sexu nemluví to je pravda. Jinak nevím, prostě mě to neláká.

a ani nejsi zvedava, obzvlast teda ted, kdyz to resis, jestli by tvoje telo nejak reagovalo? Tim nemyslim, jako vzrusene zvedava, spis technicky zvedava, zda to u tebe funguje a jake to je?
Jinak asexualove se prosazuji jako nova orientace k hetero, homo a bisexualum, takze to bych chapala, ze to ma nekdo takto dane ze sve podstaty, ze je takovy.
U tebe premyslim, jestli tam neni neco potlaceneho z detstvi, protoze uz holcicky batolata jsou schopne si to delat samy a nekdy dost nekontrolovatelne, jestli treba v rannem detstvi neprobehlo nejake placani pres rucicky a fuj, to nesmis atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16161
24.2.15 21:31
@Anonymní píše:
taky mě to napadlo. Myslíš, že je možné že to tělo doopravdy vyžaduje i když já ne?

Jo, orgasmus je pro tělo uvolňující, vyplaví se při něm hormony, prokrví se nejen orgány, ale i kůže, vlastně je to ozdravná kůra :lol: A zatímco chlapi jsou na vrcholu sil ve dvaceti, tak ženy mnohem později, tak si ani nemyslím, že bys byla nějak nenormální, prostě si to svoje ženství a s ním spojenou sexualitu uvědomíš a budeš užívat později než někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.2.15 21:32
@KackaDoup píše:
co ma panenstvi spolecneho s tim mit orgasmus :think: :mrgreen:

Co asi :roll: Minimálně to, že nikdy nezažila vaginální orgasmus. Což je dost podstatná informace když chce poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 21:33
@Bibi239 píše:
a ani nejsi zvedava, obzvlast teda ted, kdyz to resis, jestli by tvoje telo nejak reagovalo? Tim nemyslim, jako vzrusene zvedava, spis technicky zvedava, zda to u tebe funguje a jake to je?
Jinak asexualove se prosazuji jako nova orientace k hetero, homo a bisexualum, takze to bych chapala, ze to ma nekdo takto dane ze sve podstaty, ze je takovy.
U tebe premyslim, jestli tam neni neco potlaceneho z detstvi, protoze uz holcicky batolata jsou schopne si to delat samy a nekdy dost nekontrolovatelne, jestli treba v rannem detstvi neprobehlo nejake placani pres rucicky a fuj, to nesmis atd

právě že zvědavá „jaké to je“ vůbec nejsem. Nikdy jsem nebyla. Ale jako zarazilo mě to, že moje tělo to asi doopravdy potřebuje. To vůbec nevím že i batolata si to dělají :mrgreen: nevím jestli mi to rodiče jaký malý zakazovali, na to jsem se nikdy neptala : )

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.2.15 21:33

@terien aha tak to jo

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.2.15 21:34

@terien ja taky ne a presto ho mam velmi casto…ona nezazila zadny, takze nechapu proc zrovna ten vzacnejsi vaginalni je tady predkladan…orgasmu muzu mit jako pana kolik chci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.15 21:35
@zrcadlo píše:
Jo, orgasmus je pro tělo uvolňující, vyplaví se při něm hormony, prokrví se nejen orgány, ale i kůže, vlastně je to ozdravná kůra :lol: A zatímco chlapi jsou na vrcholu sil ve dvaceti, tak ženy mnohem později, tak si ani nemyslím, že bys byla nějak nenormální, prostě si to svoje ženství a s ním spojenou sexualitu uvědomíš a budeš užívat později než někdo jiný.

asi máš pravdu, nejspíš si to začnu uvědomovat pozdejc

• Citovat
  • Upravit
3175
24.2.15 21:35
@Anonymní píše:
23 let :)

V tom případe nechápu, proc nechceš masturbovat, aby jsi zjistila zda „ten“ pocit je stejný :think: Je to třeba proti tvému přesvědčení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.2.15 21:36
@Anonymní píše:
právě že zvědavá „jaké to je“ vůbec nejsem. Nikdy jsem nebyla. Ale jako zarazilo mě to, že moje tělo to asi doopravdy potřebuje. To vůbec nevím že i batolata si to dělají :mrgreen: nevím jestli mi to rodiče jaký malý zakazovali, na to jsem se nikdy neptala : )

jojo, i batolata, to můžu potvrdit, mám doma 2děti a oba zkoumají své tělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.2.15 21:36

@KackaDoup souhlas… nekomu se ten vaginalni nepostesti za celej zivot, pro srovnani uplne staci ten,,normalnejsi,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
24.2.15 21:39

Orgasmus ve spánku je intenzivnější jak při bdělosti. Takže by sis to nespletla s ničím jiným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.2.15 21:39
@Kriss Tina píše:
@KackaDoup souhlas… nekomu se ten vaginalni nepostesti za celej zivot, pro srovnani uplne staci ten,,normalnejsi,,
;) ;)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová