Je to orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
24.2.15 22:25

@jane-e jojo, jarňáky teď jsou i u nás na okrese :nevim:

@zrcadlo já s tebou souhlasím, ale je mi divný, že to ani nezkusila :think: a když už to nezkusila, tak že nemá absolutně žádné informace :nevim: (panna x orgasmus např)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.2.15 22:26
@Anonymní píše:
děkuji za zastání : )… chtěla jsem napsat, že při zakládání diskuze jsem psala abyste se mi neposmívali a neodsuzovali a už je to tady. Jen proto že nemasturbuji, neznamená že si tu dělám legraci z takto citlivého témata, nebo že jsem chlap, nebo jinak divná. Nevěděla jsem že i panna může mít orgasmus, o tom jsem se s nikým nebavila, prostě jsem usoudila že pokud žena nesexuje, tak nemůže mít orgasmus a už vůbec ne ve spánku.

z ceho si usoudila kdyz si psala ze kamosky to na zs delaly sprchou to uz asi nebyly panny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Anonymní píše:
děkuji za zastání : )… chtěla jsem napsat, že při zakládání diskuze jsem psala abyste se mi neposmívali a neodsuzovali a už je to tady. Jen proto že nemasturbuji, neznamená že si tu dělám legraci z takto citlivého témata, nebo že jsem chlap, nebo jinak divná. Nevěděla jsem že i panna může mít orgasmus, o tom jsem se s nikým nebavila, prostě jsem usoudila že pokud žena nesexuje, tak nemůže mít orgasmus a už vůbec ne ve spánku.

ne ze nemastrubujes, ale ze o nicem NIC nevis.

• Citovat
  • Upravit
1110

Nechápu, že za celých 23 Tě nenapadne otevřít net a přečíst si o tom něco a potom založíš diskuzi TADY, kde je jasný, že se budou všichni smát :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@aspagi píše:
z ceho si usoudila kdyz si psala ze kamosky to na zs delaly sprchou to uz asi nebyly panny? :mrgreen:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
36720
24.2.15 22:27
@KackaDoup píše:
@micta ale vim…jen specham a delam chyby..klasika…ale ty jsi dokonala vid..je potreba resit chyby..zvlaste ted ;) a tady

dokonalá nejsem, to spíš ty se tak prezentuješ i v ostatních diskuzích. a vím co bude následovat-napíšeš svou oblíbenou formulku-„nech mě žít“. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
24.2.15 22:27
@Anonymní píše:

Tak se nezlob. Ale je proste k neuvereni, ze holka tveho veku nema tyto zakladni informace a nikdy ani nemasturbovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.2.15 22:28

[Citace]: @atominnka píše:
@jane-e jojo, jarňáky teď jsou i u nás na okrese :nevim:

@zrcadlo já s tebou souhlasím, ale je mi divný, že to ani nezkusila :think: a když už to nezkusila, tak že nemá absolutně žádné informace :nevim: (panna x orgasmus např)

ale jo psala ze to zkusila sprvhou parkrat si tam strikla a prej nic :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.02.15 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
@zrcadlo píše: Ženský proč ten výsměch? Každý do toho nebuší od patnácti, a je úplně normální, že se lidi bojí neznámého, nevědí jak na to, koneckonců by jinak sexuologové nepotvrzovali, že řada žen se jim přizná třeba ve třiceti, že celý život orgasmus předstírají, a poznají ho mnohem později.
Sexualita souvisí nejen s fyzickým dospíváním, ale i tím psychickým, a každý to sebevědomí a důvěru v sebe i svoje tělo nemá, obzvlášť jestli sexuálně nežije, tak to může být jen obava z neznámého.

no jo, ale predstiraji orgasmus chlapovi, ktery ho tak nejak ceka, ale urcite ho neprestiraji samy sobe :D
a ja teda masturbovala mnohem driv, nez jsem zapocala svuj sexualni zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@micta píše:
dokonalá nejsem, to spíš ty se tak prezentuješ i v ostatních diskuzích. a vím co bude následovat-napíšeš svou oblíbenou formulku-„nech mě žít“. :jazyk:
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
22614
24.2.15 22:30

@aspagi no to jom, to jsem četla, ale přece z „pár stříknutí sprchou“ nemůže nic vyvozovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
24.2.15 22:31
@KackaDoup píše: :roll:

taky tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 22:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na takové citlivé téma. Proto také prosím o zachování anonymity. Už nějakou dobu se mi stává, tak jednou za 14 dní, nebo jednou za týden, že mám „něco“ ve spánku. V první řadě je potřeba říct, že jsem panna. No každopádně dnes ráno se mi to opět stalo. Neměla jsem žádný erotický sen, masturbaci jsem neprováděla, zkrátka mě probudil takový divný pocit v pipině. Nevím jak to popsat, ale pipina se mi stáhla a já se nějak automaticky prohnula v zádech a měla jsem zkrátka takový divný pocit. Opravdu nevím jestli je to orgasmus, nevím jak to mám poznat když jsem panna, ale je to to jediné co mě napadlo. Napadlo mě to, protože kluci to také takhle po ránu mívají. Chci se zeptat jestli to některá taky zažila, jestli je to tedy orgasmus a čím to může být? Popřípadě, jak tomu zabránit? Prosím abyste se mi nesmáli a neodsuzovali jste mě. Děkuji. :)

nevim jak u tebe ale jako tehotna jsem to mivala casto. I jako hodne mlada… Kazdopadne je to trosku jiny nez kdyz si to udelas rukou. Protoze je to vnitrni orgasmus a rukou se vetsinou stimulujes zevne. Ale fajn jsou oba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5847
24.2.15 22:33

@atominnka treba si myslela ze to bude rychlovka :mrgreen: a protoze to nekoho stoji trochu vic prace tak to vzdala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.2.15 22:34

@micta a oc jde???To co ja tady pisou desitky dalsich, mas proti me neco osobne? Proc to nepises tem jinym???Ze jsem si dovolila neco psat ohledne toho vaginalniho orgasmu? Jenze to byla blbost holt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová