Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ondrášovka.N píše:
Vy mate snih?
sněhu hromadu. Tak jsem poskákala a nic, hnula jsem si s kolenem a orgasmus se nedostavil. Trampolínu nekupuj, vyhozené prachy
@terinka4444 píše:
sněhu hromadu. Tak jsem poskákala a nic, hnula jsem si s kolenem a orgasmus se nedostavil. Trampolínu nekupuj, vyhozené prachy
Koupim si rotoped, to bylo taky v nejakem filmu ze se udelala na kole, ne? ![]()
Počkej, ten taky mám, vyhrabu ho z pod hadrů a zkusím, vydrž chvíli…
@terinka4444 píše:
Počkej, ten taky mám, vyhrabu ho z pod hadrů a zkusím, vydrž chvíli…
@Ondrášovka.N tak taky nic…podle mě bude lepší investovat do nějakého kvalitního vibrátoru, to bude sázka na jistotu ![]()
@terinka4444 píše:
@Ondrášovka.N tak taky nic…podle mě bude lepší investovat do nějakého kvalitního vibrátoru, to bude sázka na jistotu
Pisu si.
Mozna vypomuze manzel ![]()
@Camosh píše:
Zakladatelko a nejsi nahodou silne verici? Nic proti
Jestli se ti nechce, doporucila bych koupi nejakyho fajnovyho vibrousea pustit si k tomu nejaky lehci pecko, treba te to chytne
Osobne orgasmus povazuji za jeden z nejlepsich telesnych pocitu…
věřící nejsem, jen se mi prostě do toho nechce. Nebere mě to. ![]()
@Anonymní píše:
věřící nejsem, jen se mi prostě do toho nechce. Nebere mě to.
mozna bys to mela zkusit, ono te to zacne brat ![]()
@jane-e píše:
mozna bys to mela zkusit, ono te to zacne brat
presne tak ![]()
Do zakladatelky se rozhodne nenavazim. Je to jeji vec. Tezko ovsem adekvatne vychvalit vec jakou je orgasmus
![]()
@Camosh píše:
presne tak
Do zakladatelky se rozhodne nenavazim. Je to jeji vec. Tezko ovsem adekvatne vychvalit vec jakou je orgasmus![]()
![]()
![]()
holky, ale já sem v téhle diskuzi nechtěla řešit orgasmus jako takový, nebo masturbaci. Jen jsem chtěla vědět, jestli je možné mít orgasmus ze spaní a zjistila jsem že je.
Ano mě se to děje. Když jsem strašně nadržená a neudělám si to. Pak se probudím v orgasmu. A divný pocit teda nemám je to mmmmm hodně silná slast. Ty seš mi, ale divná slečna. Nedělat si to a ještě tomu říkat divnej pocit… no nevím nevím… spíš si to nedělat mě přijde jako porucha. Nic proti.
AA
Řekla bych, že jestli je to orgasmus, bude to nějaká slabší forma. Mám za to, že organismus je tak silný zážitek, že bys nepochybovala. Spíš bych to viděla na nějakou „touhu“. Pokud se ti do toho nechce, sama si to dělat nemusíš, časem (se sex. zkušenostmi) poznáš, co to bylo.:-) Hlavně to není nic tak špatnýho, za co by ses měla stydět.
Holky, kdyz mate sex tak vam orgasmus prijde sam nebo jak? ja orgasmus mam vetsinou pri razdeni postevacku a kdyz mam v sobe penis, tak musim hodne jakoby zatinat tam dole svaly a prijde to. Ale to zatinani svalu je teda dost vycerpavajici, ale pak prijde krasna odmena.Mate to taky tak? o tom uz dlouho premysli, jestli je to normalni. Pokud u toho nezatinam sval dole, tak muze chlap jet jako o zavod a nic ![]()
U mě první orgasmus přichází sám od sebe, většinou to ale trochu trvá, není to hned. Pak po prvním orgasmu počkám tak minutku dvě, zatnu svaly, jak popisuješ (nejen tam dole, ale pomáhá i jakoby zatnout stehenní svaly) a při dalším dráždění mám další orgasmus do pár vteřin, takhle pak můžu pokračovat do vyčerpání, je to orgasmus co chvilka, jen stačí počkat tak tu minutku. Jen to zatínání je hodně vyčerpávající a když to přeženu, druhý den mě hrozně bolí stehenní svaly, tak člověk musí být opatrný.
Prosím o zachování anonymity, je to hodně intimní téma, děkuji.
@polokoule Vis, ze vetsina zen k orgasmu vubec nepotrebuje sex, vetsina zen ma totiz orgasmus jen pri masturbaci nebo tak. ![]()