Je to orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3030
14.4.15 12:01

Buď ráda, že ho máš a neřeš jestli to je normální. Každá žena je jiná, na to přece neexistuje nějaká šablona. Bud ráda, že u toho nemusíš dělat bubliny ze žvýkačky - to se tady taky už řešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
14.4.15 12:03

Ano, to je presne ono.To caste zatinani svalu mi tez dela to, ze me druhy den boli stehna.Tak to asi dela vic zen, asi jsem teda normalni

• Citovat
  • Upravit
69235
14.4.15 12:10
@Anonymní píše:
U mě první orgasmus přichází sám od sebe, většinou to ale trochu trvá, není to hned. Pak po prvním orgasmu počkám tak minutku dvě, zatnu svaly, jak popisuješ (nejen tam dole, ale pomáhá i jakoby zatnout stehenní svaly) a při dalším dráždění mám další orgasmus do pár vteřin, takhle pak můžu pokračovat do vyčerpání, je to orgasmus co chvilka, jen stačí počkat tak tu minutku. Jen to zatínání je hodně vyčerpávající a když to přeženu, druhý den mě hrozně bolí stehenní svaly, tak člověk musí být opatrný.
Prosím o zachování anonymity, je to hodně intimní téma, děkuji.

tak to je super :palec: i jako posilování :mrgreen: to je nejpříjemnější posilování stehenních svalů, co jsme kdy četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
14.4.15 12:10
@polokoule píše:
Ano, to je presne ono.To caste zatinani svalu mi tez dela to, ze me druhy den boli stehna.Tak to asi dela vic zen, asi jsem teda normalni

No vidíš, si u toho i pěkně zaposiluješ stehna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.15 12:13

Ach jo. Já chci taky orgasmus. Je mi 33, mám 2 děti a ani sama, ani s partnerem jsem nikdy orgasmus neměla.

• Citovat
  • Upravit
1806
14.4.15 12:16
@polokoule píše:

Já to takhle nedělám, to jsem asi teda nenormální :D :D

Neřeš to a bud za to ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.15 12:27
@Anonymní píše:
Ach jo. Já chci taky orgasmus. Je mi 33, mám 2 děti a ani sama, ani s partnerem jsem nikdy orgasmus neměla.

Používáš nějaké pomůcky? Naprosto dokonalý vodič orgasmu je kůžel. Mám ho doma dobře dva roky a boží 8) Odkaz tady, snad to nebude bráno jako reklama: http://thecone.cz/

Anonym s kuželem :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.15 12:58

Aaach jo, kdybych já věděla, který sval zatnout, klidně risknu i týdenní svalovku :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.15 13:09

To je téma :oops:
Manžel je můj druhý. A ten první? Škoda mluvit, to bylo šup šup a byl hned hotový..A manžel? Jsme spolu sedm let..A orgasmus s ním mám a skoro pokaždé..Ale začalo to fungovat tak dva roky zpátky, předtím ani ťuk..Mám orgasmus jen při určitých polohách..většinou když jsem na něm. Žádné zatínání svalů nedělám. Ale předtím pět let skoro nic, aby jste si nemysleli, že se tady vytahuju.. :mrgreen: Jak dlouho u vás trvá sex? U nás je to i půl hodiny, občas tedy nevydrží a je to kratší :oops: ;)

• Citovat
  • Upravit
1806
14.4.15 13:16
@Anonymní píše:
To je téma :oops:
Manžel je můj druhý. A ten první? Škoda mluvit, to bylo šup šup a byl hned hotový..A manžel? Jsme spolu sedm let..A orgasmus s ním mám a skoro pokaždé..Ale začalo to fungovat tak dva roky zpátky, předtím ani ťuk..Mám orgasmus jen při určitých polohách..většinou když jsem na něm. Žádné zatínání svalů nedělám. Ale předtím pět let skoro nic, aby jste si nemysleli, že se tady vytahuju.. :mrgreen: Jak dlouho u vás trvá sex? U nás je to i půl hodiny, občas tedy nevydrží a je to kratší :oops: ;)

Není proč se stydět, já orgasmu dosáhla cca po 5 měsících vztahu, v poloze já nahoře, teď je to více méně pravidelné, ale musím být uvolněná, vědět, že mě nikdo nemůže slyšet nebo naopak vědět, že nás někdo může nachytat, že to musí bejt rychlý, bud a nebo.. samozřejmě orgasmu nedosahuju vždy, ale nedávno jsem koupila mám za to v dm drogerii, nějaký vibrační kroužek a to hodně pomáhá :)… Někdy je to půl hodinka, někdy 15 minut, jak kdy :-)… o dovolený jsou dni, kdy ani nevylezeme z postele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
14.4.15 13:24
@alexsona píše:
@polokoule Vis, ze vetsina zen k orgasmu vubec nepotrebuje sex, vetsina zen ma totiz orgasmus jen pri masturbaci nebo tak. 8)

Ja treba pri sexu mela za svuj život orgasmus vazne jen parkrat. :-/ dpkazu si zo udelat sama behem chvilky. Pri sexu k tomu proste nedokazu dojit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
14.4.15 13:25
@polokoule píše:

Ale to zatinani zkusim taky :-D treba mi to pomuze ;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.15 14:02

@svituska
Vibrační kroužek jsme taky používali. Je super :palec: Fakt se stydím.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.15 18:07

Tak koukám, že se tady moje téma pěkně rozjelo :D. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
40404
16.4.15 07:21
@Anonymní píše:

Ani s nějakou vibrační pomůckou by to nešlo? Přeji at to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová