Je to orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
24.2.15 21:09
@zrcadlo píše:
Ani jednou v životě?

to zase ano, zkoušela jsem to, ale nic mi to neříká, nebaví mě to :nevim: ani se u toho neudělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 21:11
@Kelsey píše:
Mi se jen tak spontani stava pri skakani na trampoline.

no tak to je taky dobrý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4984
24.2.15 21:12
@Didlinka33 píše:
já nechápu co je na tom divnýho…já si to taky nedělám a žiju :nevim:

Asi mas na to lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
24.2.15 21:13
@Kelsey píše:

tak to je pěkný :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.2.15 21:13
@Anonymní píše:
Je mi 23 let. Já byla odmala taková divná :D, nikdy mě sex ani masturbace nelákali :think:

Jejda, tak to o hodně přicházíš!! :D Ne, ale teď vážně. Občas se mi taky stane, že mám orgasmus ve spánku, až mě to probere - ale stává se to spíš vzácně. Ono mít orgasmus ještě nemusí být nutně příjemné. V pubertě mi to kolikrát bylo skoro až nepříjemné, takové divné a nechápala jsem, co na tom všichni vidí :lol: Pusť si nějaké video pro dospělé, která tě vzruší (každého bere něco jiného) a neboj se probádat své tělo. Není na tom nic špatného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.2.15 21:14
@Anonymní píše:
právě, jelikož jsem to neprožila při sexu tak proto jsem psala že to pro mě bylo „divné“. Nevím jak to mám vlastně popsat :)

ze jsi to neprozila pri sexu a jsi panna, na tom nic zvlastniho neni. Ale ze te nikdy nenapadlo si to udelat sama, tak to trochu zvlastni je. Nedokazu si predstavit, ze byvh v tomto veku mela se svym telem nulove zkusenosti :nevim:
Popravde ted premyslim, zda te nekdo zneuzival, nebo zda rodina o sexu nemluvila a vse telesne bylo „fuj“, protoze jinak si to nedokazu vysvetlit. Se spontannimi orgasmy se k asexualum hlasit nemuzes, to by te vyloucili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.2.15 21:15

Mozna ze vzhledem k veku to telo samo vyzaduje a kdyz mu to nedoprejes tak si proste poradi samo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.2.15 21:15
@Kelsey píše:

8o 8o jako fakt? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.2.15 21:16
@Kelsey píše:

Ja to takto objevila jako cca desetileta pri houpani se na bradlech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
@Kelsey píše:

Zitra jdu pro trampolinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16162
@Kelsey píše:

Jo, já to jednou zažila na jedné pouťové atrakci, ty vibrace v kombinaci s odstředivkou byly vražedné. Akorát že kamarád sedící vedle si všimnul, že jsem dala nohy křížem a zrudla jsem, tak se mě ptal, jestli jsem náhodou necvrnkla :mrgreen:, no zakecala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.2.15 21:19
@Anonymní píše:
no tak to je taky dobrý :mrgreen:

Poprvé jsem byla v šoku :mrgreen:, že jak je to možné. No bylo mi vysvětlené, že jak se při tom skákání vše uvnitř roztřese, že i takové situace se můžou stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.2.15 21:19
@Didlinka33 píše:
já nechápu co je na tom divnýho…já si to taky nedělám a žiju :nevim:

Tak ale určitě jsi to někdy zkusila a pak se rozhodla že tě to nebaví. Neříkám že je divná. Ptala jsem se na věk, protože sem si myslela že je třeba hodně mladá a tak jí zatím nelákalo to zkusit. No, každej to má jinak. Já to beru jako přirozené, nic k stydění se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.2.15 21:21
@Ondrášovka.N píše:
Zitra jdu pro trampolinu

já jí mám před barákem, hned zítra ráno z ní opráším sníh a pak ti napíšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 21:21
@Bibi239 píše:
ze jsi to neprozila pri sexu a jsi panna, na tom nic zvlastniho neni. Ale ze te nikdy nenapadlo si to udelat sama, tak to trochu zvlastni je. Nedokazu si predstavit, ze byvh v tomto veku mela se svym telem nulove zkusenosti :nevim:
Popravde ted premyslim, zda te nekdo zneuzival, nebo zda rodina o sexu nemluvila a vse telesne bylo „fuj“, protoze jinak si to nedokazu vysvetlit. Se spontannimi orgasmy se k asexualum hlasit nemuzes, to by te vyloucili :mrgreen:

To mě nenapadlo, že bych se měla přihlásit k asexuálům :mrgreen: :mrgreen:. Nikdo mě nezneužil, ale doma se o sexu nemluví to je pravda. Jinak nevím, prostě mě to neláká.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová