Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zrcadlo píše:
Ani jednou v životě?
to zase ano, zkoušela jsem to, ale nic mi to neříká, nebaví mě to
ani se u toho neudělám ![]()
@Kelsey píše:
Mi se jen tak spontani stava pri skakani na trampoline.
no tak to je taky dobrý ![]()
@Didlinka33 píše:
já nechápu co je na tom divnýho…já si to taky nedělám a žiju
Asi mas na to lidi ![]()
@Kelsey píše:
tak to je pěkný
![]()
@Anonymní píše:
Je mi 23 let. Já byla odmala taková divná, nikdy mě sex ani masturbace nelákali
Jejda, tak to o hodně přicházíš!!
Ne, ale teď vážně. Občas se mi taky stane, že mám orgasmus ve spánku, až mě to probere - ale stává se to spíš vzácně. Ono mít orgasmus ještě nemusí být nutně příjemné. V pubertě mi to kolikrát bylo skoro až nepříjemné, takové divné a nechápala jsem, co na tom všichni vidí
Pusť si nějaké video pro dospělé, která tě vzruší (každého bere něco jiného) a neboj se probádat své tělo. Není na tom nic špatného ![]()
@Anonymní píše:
právě, jelikož jsem to neprožila při sexu tak proto jsem psala že to pro mě bylo „divné“. Nevím jak to mám vlastně popsat
ze jsi to neprozila pri sexu a jsi panna, na tom nic zvlastniho neni. Ale ze te nikdy nenapadlo si to udelat sama, tak to trochu zvlastni je. Nedokazu si predstavit, ze byvh v tomto veku mela se svym telem nulove zkusenosti ![]()
Popravde ted premyslim, zda te nekdo zneuzival, nebo zda rodina o sexu nemluvila a vse telesne bylo „fuj“, protoze jinak si to nedokazu vysvetlit. Se spontannimi orgasmy se k asexualum hlasit nemuzes, to by te vyloucili ![]()
Mozna ze vzhledem k veku to telo samo vyzaduje a kdyz mu to nedoprejes tak si proste poradi samo ![]()
@Kelsey píše:
jako fakt? ![]()
@Kelsey píše:
Ja to takto objevila jako cca desetileta pri houpani se na bradlech ![]()
@Kelsey píše:
Zitra jdu pro trampolinu
@Kelsey píše:
Jo, já to jednou zažila na jedné pouťové atrakci, ty vibrace v kombinaci s odstředivkou byly vražedné. Akorát že kamarád sedící vedle si všimnul, že jsem dala nohy křížem a zrudla jsem, tak se mě ptal, jestli jsem náhodou necvrnkla
, no zakecala jsem to.
@Anonymní píše:
no tak to je taky dobrý
Poprvé jsem byla v šoku
, že jak je to možné. No bylo mi vysvětlené, že jak se při tom skákání vše uvnitř roztřese, že i takové situace se můžou stát.
@Didlinka33 píše:
já nechápu co je na tom divnýho…já si to taky nedělám a žiju
Tak ale určitě jsi to někdy zkusila a pak se rozhodla že tě to nebaví. Neříkám že je divná. Ptala jsem se na věk, protože sem si myslela že je třeba hodně mladá a tak jí zatím nelákalo to zkusit. No, každej to má jinak. Já to beru jako přirozené, nic k stydění se!
@Ondrášovka.N píše:
Zitra jdu pro trampolinu
já jí mám před barákem, hned zítra ráno z ní opráším sníh a pak ti napíšu ![]()
@Bibi239 píše:
ze jsi to neprozila pri sexu a jsi panna, na tom nic zvlastniho neni. Ale ze te nikdy nenapadlo si to udelat sama, tak to trochu zvlastni je. Nedokazu si predstavit, ze byvh v tomto veku mela se svym telem nulove zkusenosti
Popravde ted premyslim, zda te nekdo zneuzival, nebo zda rodina o sexu nemluvila a vse telesne bylo „fuj“, protoze jinak si to nedokazu vysvetlit. Se spontannimi orgasmy se k asexualum hlasit nemuzes, to by te vyloucili
To mě nenapadlo, že bych se měla přihlásit k asexuálům
. Nikdo mě nezneužil, ale doma se o sexu nemluví to je pravda. Jinak nevím, prostě mě to neláká.