Je to orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.2.15 20:56

Mne se ten spontanni orgasmus poranu taky jednu dobu staval, ale je fakt ze se mi k tomu vzdycky neco muselo zdat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.15 20:57
@terinka4444 píše:
já je ve spánku někdy mám, a je to příjemná porucha. Když jsem byla na ET, doktor kladl na srdce, žádný orgasmus, co myslíš, hned v noci, ten se nedá ovlivnit :zed:

jéééé super, nejsem jediná to jsem ráda :)

• Citovat
  • Upravit
69235
@Anonymní píše:
jejda porucha? 8o

já myslím, že to nebyl orgasmus, divný pocit není orgasmus a jeden stah taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na takové citlivé téma. Proto také prosím o zachování anonymity. Už nějakou dobu se mi stává, tak jednou za 14 dní, nebo jednou za týden, že mám „něco“ ve spánku. V první řadě je potřeba říct, že jsem panna. No každopádně dnes ráno se mi to opět stalo. Neměla jsem žádný erotický sen, masturbaci jsem neprováděla, zkrátka mě probudil takový divný pocit v pipině. Nevím jak to popsat, ale pipina se mi stáhla a já se nějak automaticky prohnula v zádech a měla jsem zkrátka takový divný pocit. Opravdu nevím jestli je to orgasmus, nevím jak to mám poznat když jsem panna, ale je to to jediné co mě napadlo. Napadlo mě to, protože kluci to také takhle po ránu mívají. Chci se zeptat jestli to některá taky zažila, jestli je to tedy orgasmus a čím to může být? Popřípadě, jak tomu zabránit? Prosím abyste se mi nesmáli a neodsuzovali jste mě. Děkuji. :)

co ma panenstvi spolecneho s tim mit orgasmus :think:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37131

@majki.r pravda to sem cetla ze se to vyskytuje u par zenskejch na svete ale ty to maji opravdu jako poruchu a postihuje je to nekolikrat denne ve vsemoznejch situacich a dost jim to komplikuje zivot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
@Kelsey píše:
Tak si pujc ruku nekoho druheho ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: rada nad zlato :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@Anonymní píše:
Zalezi na tom jestli ten pocit byl prijemnej nebo ne… nadruhou stranu nikdy jsem neslysela o zadnym pripadu ze by se zenskej spustil, orgasmus jen tak zniceho nic.. vetsinou to musi mit nejaky podnet ale nevim jak maj ostatni zkusenost mluvim jenom zasebe…

no, já taky ne, ale když jsem byla podruhé těhotná, mívala jsem v noci ve spánku orgasmy celkem často - a to se mi nikdy nic erotického nezdálo :nevim: po porodu to zase zmizelo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16162
24.2.15 20:58

Orgasmus ve spánku je docela častá záležitost, takže ten pocit může být dobíhající orgasmus po probuzení. Každopádně ti to tady nikdo podle popisu nepotvrdí, dokud nezažiješ orgasmus za bdělého stavu. A masturbují všichni, neboj se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
@Anonymní píše:
děkuji za radu, ale to bude problém. Sama jsem si to nikdy nedělala a nějak se mi do toho nechce :)

poznat, co ti dela dobre je opravdu zaklad budouciho spokojeneho sexualniho zivota. :nevim: Oni chlapi nejsou jasnovidci a kolikrat je potreba jim tu ruku, hlavu ci jiny ud treba trochu posunout, aby se dosahlo kyzeneho efektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Mne se ten spontanni orgasmus poranu taky jednu dobu staval, ale je fakt ze se mi k tomu vzdycky neco muselo zdat…

mě se právě nic nezdálo. Respektive zdálo o nakupování vánočních dárků i když už je po Vánocích :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.15 20:59
@medunka23 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: rada nad zlato :palec:

nikdo takový k dispozici není :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3347
24.2.15 20:59

Ty jo já jsem asi ženská zvědavá, ale mě by zajímalo kolik ti je. Poznávat své tělo jsem začla brzo, i když se sexuálním životem jsem nepospíchala. Dyť masturbují už i malé děti. Neber to jako posměch, nic za tím nehledej. Jen mě to tak napadlo. Nemusíš odpovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.2.15 21:00

Orgasmus ve spanku to se mi jeste nestalo, ale stava se mi, ze se mi neco zda a ja se probudim nadrzena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.2.15 21:02
@Anonymní píše:
mě se právě nic nezdálo. Respektive zdálo o nakupování vánočních dárků i když už je po Vánocích :D

zkratka pretlak. Ty mozna nemas zajem si to udelat, ale tvoje telo ma jiny nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 21:02

Ještě pro doplnění informací. Stává se mi to jen ve spánku, vždycky mě to probudí. Trvá to tak pět-deset vteřin nevím přesně. Nijak zvlášť příjemné to nebylo, spíš jsem se lekla co to je :D. Další věc je, že nemasturbuji a nemám žádného přítele, který by mi s tím pomohl :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová