Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, přečti si ty odkazy, které jsem sem vložila. Já sama jsem si ty články prošla a dozvěděla se i něco nového, zajímavého. Na tom, že nesexuješ a nemasturbuješ nenínic tak extra směšného, ostatní spíš zaráží tvá neznalost. Ale nejde o nic špatného, jen neobvyklého
Mrkni ještě na sexus.cz . Tuhle stránku můžu doporučit celkově k pročtení. Já na ní v dospívání strávila hodně času a dost jsem se přiučila o svém i mužském těle ![]()
@atominnka píše:
@aspagi no to jom, to jsem četla, ale přece z „pár stříknutí sprchou“ nemůže nic vyvozovat
no zkusila jsem to sprchou a když se nic nedělo tak sem to neřešila.
@atominnka píše:
@aspagi no to jom, to jsem četla, ale přece z „pár stříknutí sprchou“ nemůže nic vyvozovat
mozna potrebuje podrobny navod s ujistenim, ze par striknuti nestaci
- ovsem pouze pro orgasmus pod sprchou, nikoliv pro otehotneni zakladatelko, jen tak pro osvetu, kdyby ti nahodou unikal i tenhle zakladni princip ![]()
Zakladatelce neporadím, ale mýmu synovi jsou dva, učím ho na nočník a když ho nechám bez plenky, tak chce ode mě hned houpat na noze, případně si vezme takovej textilní válec, co máme u dveří (aby pod nima netáhlo) a jezdí na něm jako na koni ![]()
Když má plenku, tak to nedělá, to asi neni ono… ![]()
A to už dělá určitě pár měsíců a u nikoho z nás to fakt neviděl ![]()
@Petule030 presne tak ne ze nemasturbuje to je jeji vec, ale ze nic nevi…odkazy jsou super!
@Petule030 píše:
Zakladatelko, přečti si ty odkazy, které jsem sem vložila. Já sama jsem si ty články prošla a dozvěděla se i něco nového, zajímavého. Na tom, že nesexuješ a nemasturbuješ nenínic tak extra směšného, ostatní spíš zaráží tvá neznalost. Ale nejde o nic špatného, jen neobvykléhoMrkni ještě na sexus.cz . Tuhle stránku můžu doporučit celkově k pročtení. Já na ní v dospívání strávila hodně času a dost jsem se přiučila o svém i mužském těle
články jsem si pročetla a poučila se. Jsem ráda že už vím, že je to ve spánku možné a není to až tak neobvyklé. Na stránky kouknu děkuju
@Petule030 píše:
Zakladatelko, přečti si ty odkazy, které jsem sem vložila. Já sama jsem si ty články prošla a dozvěděla se i něco nového, zajímavého. Na tom, že nesexuješ a nemasturbuješ nenínic tak extra směšného, ostatní spíš zaráží tvá neznalost. Ale nejde o nic špatného, jen neobvykléhoMrkni ještě na sexus.cz . Tuhle stránku můžu doporučit celkově k pročtení. Já na ní v dospívání strávila hodně času a dost jsem se přiučila o svém i mužském těle
presne tak, to je uplne mimo moje chapani
@KackaDoup píše:
ne ze nemastrubujes, ale ze o nicem NIC nevis.
né že bych NIC nevěděla. Jistě že vím o sexu, a čtu si články. Jen konkrétně tolik neřeším masturbaci a nezaměřuji se na ní. A ano, přišlo mi divné že by panna měla sama od sebe ze spánku orgasmus. S kamarádkami se o masturbaci nebavíme, jen o normálním sexu.
@pajisek90 píše:
@zrcadlo Nemusí do toho v patnácti bušit, ale zajímalo by mě, jestli se najde někdo, kdo v 15 letech nemasturboval.
Myslím, že se někdo jen dobře baví.
@Anonymní píše:
né že bych NIC nevěděla. Jistě že vím o sexu, a čtu si články. Jen konkrétně tolik neřeším masturbaci a nezaměřuji se na ní. A ano, přišlo mi divné že by panna měla sama od sebe ze spánku orgasmus. S kamarádkami se o masturbaci nebavíme, jen o normálním sexu.
ok…pak to bylo jen nedostatecne srozumitelne podano
@Anonymní píše:
no zkusila jsem to sprchou a když se nic nedělo tak sem to neřešila.
ono to chvilku trva musis mit trpelivost ![]()
@Anonymní píše:
tak v tom pripade kdyz to zkousely ty holky na zakladce tou sprchou tak to uz nebyly dle tebe panny??? ![]()
Furt mi tam nesedí, ze spolužačky si to dělaly sprchou, šlo jim to a ty jsi zřejme usoudila, ze to bude tím, ze ony už nejsou panny a ty ano
a to bylo na základní skole ![]()
@aspagi píše:
tak v tom pripade kdyz to zkousely ty holky na zakladce tou sprchou tak to uz nebyly dle tebe panny???