Je to orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
24.2.15 22:36

Zakladatelko, přečti si ty odkazy, které jsem sem vložila. Já sama jsem si ty články prošla a dozvěděla se i něco nového, zajímavého. Na tom, že nesexuješ a nemasturbuješ nenínic tak extra směšného, ostatní spíš zaráží tvá neznalost. Ale nejde o nic špatného, jen neobvyklého :hug: Mrkni ještě na sexus.cz . Tuhle stránku můžu doporučit celkově k pročtení. Já na ní v dospívání strávila hodně času a dost jsem se přiučila o svém i mužském těle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 22:36
@atominnka píše:
@aspagi no to jom, to jsem četla, ale přece z „pár stříknutí sprchou“ nemůže nic vyvozovat :nevim:

no zkusila jsem to sprchou a když se nic nedělo tak sem to neřešila.

• Citovat
  • Upravit
38135
24.2.15 22:37
@atominnka píše:
@aspagi no to jom, to jsem četla, ale přece z „pár stříknutí sprchou“ nemůže nic vyvozovat :nevim:

mozna potrebuje podrobny navod s ujistenim, ze par striknuti nestaci :think: - ovsem pouze pro orgasmus pod sprchou, nikoliv pro otehotneni zakladatelko, jen tak pro osvetu, kdyby ti nahodou unikal i tenhle zakladni princip 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904

Zakladatelce neporadím, ale mýmu synovi jsou dva, učím ho na nočník a když ho nechám bez plenky, tak chce ode mě hned houpat na noze, případně si vezme takovej textilní válec, co máme u dveří (aby pod nima netáhlo) a jezdí na něm jako na koni :mrgreen:

Když má plenku, tak to nedělá, to asi neni ono… :nevim:

A to už dělá určitě pár měsíců a u nikoho z nás to fakt neviděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@Petule030 presne tak ne ze nemasturbuje to je jeji vec, ale ze nic nevi…odkazy jsou super!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.15 22:38
@Petule030 píše:
Zakladatelko, přečti si ty odkazy, které jsem sem vložila. Já sama jsem si ty články prošla a dozvěděla se i něco nového, zajímavého. Na tom, že nesexuješ a nemasturbuješ nenínic tak extra směšného, ostatní spíš zaráží tvá neznalost. Ale nejde o nic špatného, jen neobvyklého :hug: Mrkni ještě na sexus.cz . Tuhle stránku můžu doporučit celkově k pročtení. Já na ní v dospívání strávila hodně času a dost jsem se přiučila o svém i mužském těle ;)

články jsem si pročetla a poučila se. Jsem ráda že už vím, že je to ve spánku možné a není to až tak neobvyklé. Na stránky kouknu děkuju

• Citovat
  • Upravit
38135
24.2.15 22:38
@Petule030 píše:
Zakladatelko, přečti si ty odkazy, které jsem sem vložila. Já sama jsem si ty články prošla a dozvěděla se i něco nového, zajímavého. Na tom, že nesexuješ a nemasturbuješ nenínic tak extra směšného, ostatní spíš zaráží tvá neznalost. Ale nejde o nic špatného, jen neobvyklého :hug: Mrkni ještě na sexus.cz . Tuhle stránku můžu doporučit celkově k pročtení. Já na ní v dospívání strávila hodně času a dost jsem se přiučila o svém i mužském těle ;)

presne tak, to je uplne mimo moje chapani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 22:40
@KackaDoup píše:
ne ze nemastrubujes, ale ze o nicem NIC nevis.

né že bych NIC nevěděla. Jistě že vím o sexu, a čtu si články. Jen konkrétně tolik neřeším masturbaci a nezaměřuji se na ní. A ano, přišlo mi divné že by panna měla sama od sebe ze spánku orgasmus. S kamarádkami se o masturbaci nebavíme, jen o normálním sexu.

• Citovat
  • Upravit
7527
24.2.15 22:40
@pajisek90 píše:
@zrcadlo Nemusí do toho v patnácti bušit, ale zajímalo by mě, jestli se najde někdo, kdo v 15 letech nemasturboval.
Myslím, že se někdo jen dobře baví.
:mrgreen: :mrgreen: nevím proč, ale u této diskuze před sebou vidím scénku z filmu Účastníci zájezdu kdy probíhalo halsování ať zvedne ruku kdo si to sám nedělá, zvedli prakticky všichni a já se také hrdě hlásím :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.2.15 22:42
@Anonymní píše:
né že bych NIC nevěděla. Jistě že vím o sexu, a čtu si články. Jen konkrétně tolik neřeším masturbaci a nezaměřuji se na ní. A ano, přišlo mi divné že by panna měla sama od sebe ze spánku orgasmus. S kamarádkami se o masturbaci nebavíme, jen o normálním sexu.

ok…pak to bylo jen nedostatecne srozumitelne podano

• Citovat
  • Upravit
5847
24.2.15 22:42
@Anonymní píše:
no zkusila jsem to sprchou a když se nic nedělo tak sem to neřešila.

ono to chvilku trva musis mit trpelivost :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.2.15 22:43
@Anonymní píše:
né že bych NIC nevěděla. Jistě že vím o sexu, a čtu si články. Jen konkrétně tolik neřeším masturbaci a nezaměřuji se na ní. A ano, přišlo mi divné že by panna měla sama od sebe ze spánku orgasmus. S kamarádkami se o masturbaci nebavíme, jen o normálním sexu.

tak v tom pripade kdyz to zkousely ty holky na zakladce tou sprchou tak to uz nebyly dle tebe panny??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.2.15 22:46

Furt mi tam nesedí, ze spolužačky si to dělaly sprchou, šlo jim to a ty jsi zřejme usoudila, ze to bude tím, ze ony už nejsou panny a ty ano :think: a to bylo na základní skole :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.2.15 22:46
@aspagi píše:
tak v tom pripade kdyz to zkousely ty holky na zakladce tou sprchou tak to uz nebyly dle tebe panny??? 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
35489
24.2.15 22:47

Jsem pomalá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie