Je to orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
24.2.15 22:06

Možná to není prostota, ale pan prostata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.2.15 22:06
@Anonymní píše:
některá témata jsem si pročítala, ale zarazilo mě, že prostě takto ze spaní je to možné, navíc když jsem panna.

to jo, ale já taky byla panna a orgasmus jsem si přivodit uměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.2.15 22:10
@Anonymní píše:
není mi ani 21 ani 11. Je mi 23 :palec:
:mrgreen: :mrgreen: Už mi to přijde směšné, jak ten věk pořád někdo plete a ty jejstále opakuješ :lol:
Přečti si třeba toto nebo tohle ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
24.2.15 22:16
@Anonymní píše:
není mi ani 21 ani 11. Je mi 23 :palec: Tak nějaká sexuální výchova proběhla na ZŠ, ale z toho si toho moc nepamatuji, už je to pár let. Ptám se proto, že prostě nemám sex, ani nemasturuji, tak mě zarazilo že bych měla jen tak z ničeho nic ze spaní orgasmus.

kdyz pominu fakt, jak divny je, ze ve 23 letech jsi jeste nezkousela masturbovat, tak porad je k nevire, ze nevis ani to, ze jako panna orgasmus mit muzes, ty jsi bud sexualni vychovou a vubec cimkoliv sexualnim neuveritelne zaostala a nebo ma nekdo prazdniny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.2.15 22:16
@Petule030 píše: :mrgreen: :mrgreen: Už mi to přijde směšné, jak ten věk pořád někdo plete a ty jejstále opakuješ :lol:
Přečti si třeba toto nebo tohle ;)

tak u me ot bylo tim ze jssem chtela napsat 23 ale pak me to prislo nemozne ze uz tolik :lol:

• Citovat
  • Upravit
37131
24.2.15 22:18
@KackaDoup píše:
tak u me ot bylo tim ze jssem chtela napsat 23 ale pak me to prislo nemozne ze uz tolik :lol:

Presne zvlast v dnesni dobe kde se stim setkavame prakticky vsude neni mozny nevedet vubec nic i deti na zakladce sou informovanejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16162
24.2.15 22:19

Ženský proč ten výsměch? Každý do toho nebuší od patnácti, a je úplně normální, že se lidi bojí neznámého, nevědí jak na to, koneckonců by jinak sexuologové nepotvrzovali, že řada žen se jim přizná třeba ve třiceti, že celý život orgasmus předstírají, a poznají ho mnohem později.
Sexualita souvisí nejen s fyzickým dospíváním, ale i tím psychickým, a každý to sebevědomí a důvěru v sebe i svoje tělo nemá, obzvlášť jestli sexuálně nežije, tak to může být jen obava z neznámého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.2.15 22:20
@Anonymní píše:
není mi ani 21 ani 11. Je mi 23 :palec: Tak nějaká sexuální výchova proběhla na ZŠ, ale z toho si toho moc nepamatuji, už je to pár let. Ptám se proto, že prostě nemám sex, ani nemasturuji, tak mě zarazilo že bych měla jen tak z ničeho nic ze spaní orgasmus.
:think: :think: nežiješ ty v nějakém vakuu, žádný kámošky co sexuálně žijou a povídaj o tom, žádná tv, internet a podobně… hmmm no tipla bych si na toll
nicméně se dobře bavím :oops: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
24.2.15 22:20
@KackaDoup píše:
ach ty svata prostoto…nevedet tyhle zakladni veci ve 23 letech :roll: :mrgreen:

ty zase nevíš, že ve slově panna, se píší dvě N :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.2.15 22:21

@medunka23 to sem taky chtela napsat ze i kdyby to byl vtip tak se tu u toho clovek aspon trochu pobavi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.2.15 22:22

@micta ale vim…jen specham a delam chyby..klasika…ale ty jsi dokonala vid..je potreba resit chyby..zvlaste ted ;) a tady

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.2.15 22:23
@zrcadlo píše: Ženský proč ten výsměch? Každý do toho nebuší od patnácti, a je úplně normální, že se lidi bojí neznámého, nevědí jak na to, koneckonců by jinak sexuologové nepotvrzovali, že řada žen se jim přizná třeba ve třiceti, že celý život orgasmus předstírají, a poznají ho mnohem později.
Sexualita souvisí nejen s fyzickým dospíváním, ale i tím psychickým, a každý to sebevědomí a důvěru v sebe i svoje tělo nemá, obzvlášť jestli sexuálně nežije, tak to může být jen obava z neznámého.

a ted tu o karkulce ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.15 22:23
@zrcadlo píše: Ženský proč ten výsměch? Každý do toho nebuší od patnácti, a je úplně normální, že se lidi bojí neznámého, nevědí jak na to, koneckonců by jinak sexuologové nepotvrzovali, že řada žen se jim přizná třeba ve třiceti, že celý život orgasmus předstírají, a poznají ho mnohem později.

děkuji za zastání : )… chtěla jsem napsat, že při zakládání diskuze jsem psala abyste se mi neposmívali a neodsuzovali a už je to tady. Jen proto že nemasturbuji, neznamená že si tu dělám legraci z takto citlivého témata, nebo že jsem chlap, nebo jinak divná. Nevěděla jsem že i panna může mít orgasmus, o tom jsem se s nikým nebavila, prostě jsem usoudila že pokud žena nesexuje, tak nemůže mít orgasmus a už vůbec ne ve spánku.

• Citovat
  • Upravit
5847
24.2.15 22:24
@vodolejka píše:
Možná to není prostota, ale pan prostata :mrgreen:
:mrgreen: takye napadlo ze je to chlap :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
24.2.15 22:24

@zrcadlo Nemusí do toho v patnácti bušit, ale zajímalo by mě, jestli se najde někdo, kdo v 15 letech nemasturboval.
Myslím, že se někdo jen dobře baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová