Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
některá témata jsem si pročítala, ale zarazilo mě, že prostě takto ze spaní je to možné, navíc když jsem panna.
to jo, ale já taky byla panna a orgasmus jsem si přivodit uměla ![]()
@Anonymní píše:
není mi ani 21 ani 11. Je mi 23
@Anonymní píše:
není mi ani 21 ani 11. Je mi 23Tak nějaká sexuální výchova proběhla na ZŠ, ale z toho si toho moc nepamatuji, už je to pár let. Ptám se proto, že prostě nemám sex, ani nemasturuji, tak mě zarazilo že bych měla jen tak z ničeho nic ze spaní orgasmus.
kdyz pominu fakt, jak divny je, ze ve 23 letech jsi jeste nezkousela masturbovat, tak porad je k nevire, ze nevis ani to, ze jako panna orgasmus mit muzes, ty jsi bud sexualni vychovou a vubec cimkoliv sexualnim neuveritelne zaostala a nebo ma nekdo prazdniny ![]()
@Petule030 píše:![]()
Už mi to přijde směšné, jak ten věk pořád někdo plete a ty jejstále opakuješ
Přečti si třeba toto nebo tohle
tak u me ot bylo tim ze jssem chtela napsat 23 ale pak me to prislo nemozne ze uz tolik ![]()
@KackaDoup píše:
tak u me ot bylo tim ze jssem chtela napsat 23 ale pak me to prislo nemozne ze uz tolik
Presne zvlast v dnesni dobe kde se stim setkavame prakticky vsude neni mozny nevedet vubec nic i deti na zakladce sou informovanejsi…
Ženský proč ten výsměch? Každý do toho nebuší od patnácti, a je úplně normální, že se lidi bojí neznámého, nevědí jak na to, koneckonců by jinak sexuologové nepotvrzovali, že řada žen se jim přizná třeba ve třiceti, že celý život orgasmus předstírají, a poznají ho mnohem později.
Sexualita souvisí nejen s fyzickým dospíváním, ale i tím psychickým, a každý to sebevědomí a důvěru v sebe i svoje tělo nemá, obzvlášť jestli sexuálně nežije, tak to může být jen obava z neznámého.
@Anonymní píše:
není mi ani 21 ani 11. Je mi 23Tak nějaká sexuální výchova proběhla na ZŠ, ale z toho si toho moc nepamatuji, už je to pár let. Ptám se proto, že prostě nemám sex, ani nemasturuji, tak mě zarazilo že bych měla jen tak z ničeho nic ze spaní orgasmus.
@KackaDoup píše:
ach ty svata prostoto…nevedet tyhle zakladni veci ve 23 letech![]()
ty zase nevíš, že ve slově panna, se píší dvě N ![]()
@medunka23 to sem taky chtela napsat ze i kdyby to byl vtip tak se tu u toho clovek aspon trochu pobavi ![]()
@micta ale vim…jen specham a delam chyby..klasika…ale ty jsi dokonala vid..je potreba resit chyby..zvlaste ted
a tady
@zrcadlo píše: Ženský proč ten výsměch? Každý do toho nebuší od patnácti, a je úplně normální, že se lidi bojí neznámého, nevědí jak na to, koneckonců by jinak sexuologové nepotvrzovali, že řada žen se jim přizná třeba ve třiceti, že celý život orgasmus předstírají, a poznají ho mnohem později.
Sexualita souvisí nejen s fyzickým dospíváním, ale i tím psychickým, a každý to sebevědomí a důvěru v sebe i svoje tělo nemá, obzvlášť jestli sexuálně nežije, tak to může být jen obava z neznámého.
a ted tu o karkulce
![]()
@zrcadlo píše: Ženský proč ten výsměch? Každý do toho nebuší od patnácti, a je úplně normální, že se lidi bojí neznámého, nevědí jak na to, koneckonců by jinak sexuologové nepotvrzovali, že řada žen se jim přizná třeba ve třiceti, že celý život orgasmus předstírají, a poznají ho mnohem později.
děkuji za zastání : )… chtěla jsem napsat, že při zakládání diskuze jsem psala abyste se mi neposmívali a neodsuzovali a už je to tady. Jen proto že nemasturbuji, neznamená že si tu dělám legraci z takto citlivého témata, nebo že jsem chlap, nebo jinak divná. Nevěděla jsem že i panna může mít orgasmus, o tom jsem se s nikým nebavila, prostě jsem usoudila že pokud žena nesexuje, tak nemůže mít orgasmus a už vůbec ne ve spánku.
@zrcadlo Nemusí do toho v patnácti bušit, ale zajímalo by mě, jestli se najde někdo, kdo v 15 letech nemasturboval.
Myslím, že se někdo jen dobře baví.