Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
já jí mám před barákem, hned zítra ráno z ní opráším sníh a pak ti napíšu
Vy mate snih?
@jakuve píše:
V tom případe nechápu, proc nechceš masturbovat, aby jsi zjistila zda „ten“ pocit je stejnýJe to třeba proti tvému přesvědčení?
ani nevím proč nechci masturbovat
nějak mě to nebere ![]()
@ChDoll píše:
Orgasmus ve spánku je intenzivnější jak při bdělosti. Takže by sis to nespletla s ničím jiným…
a s čím by se to dalo splést? Právě že nevím, jestli to byl orgasmus, mohlo to být něco jiného, ale netuším co.
@Ondrášovka.N píše:
Vy mate snih?
jo, to jsem se taky chtěla zeptat
My máme bláto ![]()
Já nějak nedokážu věřit tomu, že si ve 23 letech ještě „neklikla na myšku“. Nikdy jsem neslyšela o nikom, kdo to nikdy nezkusil. Podle mě to snad ani nejde…
@Anonymní píše:
děkuji za radu, ale to bude problém. Sama jsem si to nikdy nedělala a nějak se mi do toho nechce
SORRY, ale väčší blábol som tu nečítala. -Nechce sami- človek sa rodí s dvoma základnými pudmi, ktoré mu nadelila evolúcia, pud prežitia a pud sexuálny, takže pokiaľ píšeš, že sa ti do toho nechce, tak ti niečo základné v genetike chýba. Takže skôr predpokladám, že si ešte neprišla na to, ako si to urobiť. V dnešnej dobe informácii je až smiešne, že si si nevygooglila nejaké info, ako si to spraviť. A potom by si určite neriešila „nezvyčajné“ pocity. Iba ak si jedna z mála žien na svete, ktoré trpia samovoľnými orgazmami. Ale nemyslím, že nejaký orgazmus si zažila, lebo keď ho zažiješ- určite budeš vedieť, že ho máš.
@Anonymní píše:
a s čím by se to dalo splést? Právě že nevím, jestli to byl orgasmus, mohlo to být něco jiného, ale netuším co.
Měla jsi nidky orgasmus? Předpokládám že ano. Jestli to nebyl orgasmus tak nevím. Top asi nebylo nic…
@KackaDoup píše:
Nedela si z nas nekdo legraci?
Tiež si myslím.
@ChDoll píše:
Měla jsi nidky orgasmus? Předpokládám že ano. Jestli to nebyl orgasmus tak nevím. Top asi nebylo nic…
neměla jsem orgasmus, na začátku jsem psala že jsem panna. Ty jsi psala jestli jsem si to nespletla s něčím jiným, tak se právě ptám s čím : ) ![]()
@satoev píše:
SORRY, ale väčší blábol som tu nečítala. -Nechce sami- človek sa rodí s dvoma základnými pudmi, ktoré mu nadelila evolúcia, pud prežitia a pud sexuálny, takže pokiaľ píšeš, že sa ti do toho nechce, tak ti niečo základné v genetike chýba. Takže skôr predpokladám, že si ešte neprišla na to, ako si to urobiť. V dnešnej dobe informácii je až smiešne, že si si nevygooglila nejaké info, ako si to spraviť. A potom by si určite neriešila „nezvyčajné“ pocity. Iba ak si jedna z mála žien na svete, ktoré trpia samovoľnými orgazmami. Ale nemyslím, že nejaký orgazmus si zažila,lebo keď ho zažiješ- určite budeš vedieť, že ho máš.
Nesouhlasím. Sama jsem o tomkolikrát pochybovala, zda „to“ bylnebo nebyl orgasmus. A mám pocit, že na tohle téma, jak poznat orgasmus, je tu pár diskuzí ![]()
@pajisek90 píše:
Já nějak nedokážu věřit tomu, že si ve 23 letech ještě „neklikla na myšku“. Nikdy jsem neslyšela o nikom, kdo to nikdy nezkusil. Podle mě to snad ani nejde…
na myšku jsem si klikla jednou na základce, kde to všechny holky zkoušely sprchou. Tak jsem si tam párkrát stříkla sprchou, zjistila jsem že se nic neděje a tím to haslo ![]()
@Anonymní píše:
neměla jsem orgasmus, na začátku jsem psala že jsem panna. Ty jsi psala jestli jsem si to nespletla s něčím jiným, tak se právě ptám s čím : )
Tak to nevím
jak ti to vysvětlit…
Tak ve 23 se ptat, jestli to byl orgasmus a pritom nechtit zkusit si to udelat sama, to je teda ale fest pofiderni ![]()