Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na vašem autě by taky měla byt nějaká oděrka, ne? Pokud ne, tak to nemá jak dokázat.
Nejak mi nesedi ta barva… Kdyz udajne sousedi videli vaseho chlapa tak by si snad i pamatovali barvu auta… ![]()
@Terina89 píše:
Na vašem autě by taky měla byt nějaká oděrka, ne? Pokud ne, tak to nemá jak dokázat.
Auto má kouli, takže tam asi nic nebude. Manžel ještě není doma, tak nevím co a jak
@LuPaPe vědí co máme za auto, jsou až moc všímaví
, ale třeba se jen přeřekl. ![]()
Uvidis co rekne manzel, ale kdyby me nekdo naboural auto a soused mi to rekl, jmeno a barvu urcite nezapomenu. ![]()
Samozřejmě, že máte chtít důkazy. Pokud si je manžel jistý, že fakt nikoho nenaboural, tak jde o podvodníka a telefon bych předala normálně fízlům.
Jak modrou znacku? Pokud ma na aute oderku laku auta, ktere ho nabouralo, nenabourala ho koule. Pokud ho skrabnul kouli, nemuze tam mit zadne barvy jako dukaz, ne?
Děkuji za reakce. Snad to dobře dopadne. Je to takový obecný problém, krerý se múže stát každému. Jak ale zjistit kde je pravda, pokud se to vůbec dá.
![]()
Pouze se oháněl sousedy a že má uvolněný „plech“ nad spz. Je možné, že by to koule mohla udělat ![]()
No já jsem měl před rokem a půl nehodu v polsku. Přeletěl jsem přes svodidla na dálnici. Přijeli všichni hasiči policie sanitka, policajti mě vytáhli ze sanitky a dali mi blokovou pokutu 300zl a odjeli.
A po roce a půl mi psali z pojišťovny že polské silnice a dálnice po nich chtějí zaplatit ty svodidla.
Pojišťovna po mě chtěla doklady od auta, které už nemám.
kopii ŘP kterou jim nedám.
zápis o nehodě¨od policie - který nebyl sepsán.
Navíc ty svodidla byly rozbitý už předtím a jsou stále:-) na tom místě je bouračka každej týden, svodidla opravují jednou ročně.
Tož jsem to napsal té pojišťovně a čekám co se bude dít. ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonymitu - je to pro mě citlivé. Dnes přišel týpek a chtěl manžela, krerý nebyl doma. Prý dle nějakých sousedů natukl týpkovi při parkování auto. Nejdřív řekl modrou značku auta po mém údivu řekl stříbrnou ( naše má béžovou, ale dejme tomu, to by se dalo splést) a že mi nechá číslo, at se manžel ozve. Manžel si neuvědomuje, že by ho „naboural“. Může se mýlit, nemusí pamatovat. Mám jen strach, že se na nás chce někdo zahojit. Pár sousedů „dobráků“, by se našlo, kreří by si mohli „přisadit“. Pokud tedy nebudeme chtít probléky, tak samozřejmě se nějak dohidneme a škodu snad napravíme. Máme chtít nějakí důkazy? máte podobnou zkušenost? co dělat?
zkušenost mam, nereagovat. Protože tohle může říct každej pitomec - mohl to auto do vás opřít on.. ![]()
Bacha na tu kouli, tazne zařízení nesmí být připojeno bez voziku nebo privesu…jinak bych po typkovi chtěla důkaz, vidět to auto, kdy se to mělo stát..všechny detaily. Na něčem ho dostanete.
@ProfZav píše:
Bacha na tu kouli, tazne zařízení nesmí být připojeno bez voziku nebo privesu…jinak bych po typkovi chtěla důkaz, vidět to auto, kdy se to mělo stát..všechny detaily. Na něčem ho dostanete.
sundávat musíte pouze to které jde odmontovat bez nářadí.
@martina.se píše:
zkušenost mam, nereagovat. Protože tohle může říct každej pitomec - mohl to auto do vás opřít on..
Přesně tak, vždyť to si může vymyslet každý, zazvoní na Tebe a řekne cokoliv… Já bych navrhla, ať zavolá policii, že ti to vyřeší. Vsaď se, že už nepřijde a rozhodně se neozve.
Omlouvám se za anonymitu - je to pro mě citlivé. Dnes přišel týpek a chtěl manžela, krerý nebyl doma. Prý dle nějakých sousedů natukl týpkovi při parkování auto. Nejdřív řekl modrou značku auta po mém údivu řekl stříbrnou ( naše má béžovou, ale dejme tomu, to by se dalo splést) a že mi nechá číslo, at se manžel ozve. Manžel si neuvědomuje, že by ho „naboural“. Může se mýlit, nemusí pamatovat. Mám jen strach, že se na nás chce někdo zahojit. Pár sousedů „dobráků“, by se našlo, kreří by si mohli „přisadit“. Pokud tedy nebudeme chtít probléky, tak samozřejmě se nějak dohidneme a škodu snad napravíme. Máme chtít nějakí důkazy? máte podobnou zkušenost? co dělat?