Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
já je ve spánku někdy mám, a je to příjemná porucha. Když jsem byla na ET, doktor kladl na srdce, žádný orgasmus, co myslíš, hned v noci, ten se nedá ovlivnit
Tak to je fajn
Já spíš četla o případech, kdy žena měla neustálé spontánní orgasmy, tak časté, že to narušovalo normální život. Ale asi je to vzácné…já teda spontánní nikdy nezažila, leda díky snu, ale jen tak bez důvodu ne.
Zakladatelko a kolik ti je let? Osobne si nemyslím, že by to byl spontánní orgasmus ![]()
@zrcadlo píše:
Orgasmus ve spánku je docela častá záležitost, takže ten pocit může být dobíhající orgasmus po probuzení. Každopádně ti to tady nikdo podle popisu nepotvrdí, dokud nezažiješ orgasmus za bdělého stavu. A masturbují všichni, neboj se toho.
já teda ne, takže všichni asi ne
@Kriss Tina píše:
@majki.r pravda to sem cetla ze se to vyskytuje u par zenskejch na svete ale ty to maji opravdu jako poruchu a postihuje je to nekolikrat denne ve vsemoznejch situacich a dost jim to komplikuje zivot…
ano ano, přesně tak ![]()
@Vrtul píše:
Ty jo já jsem asi ženská zvědavá, ale mě by zajímalo kolik ti je. Poznávat své tělo jsem začla brzo, i když se sexuálním životem jsem nepospíchala. Dyť masturbují už i malé děti. Neber to jako posměch, nic za tím nehledej. Jen mě to tak napadlo. Nemusíš odpovídat
Je mi 23 let. Já byla odmala taková divná
, nikdy mě sex ani masturbace nelákali ![]()
@Anonymní píše:
Ještě pro doplnění informací. Stává se mi to jen ve spánku, vždycky mě to probudí. Trvá to tak pět-deset vteřin nevím přesně. Nijak zvlášť příjemné to nebylo, spíš jsem se lekla co to je. Další věc je, že nemasturbuji a nemám žádného přítele, který by mi s tím pomohl
Tak pritele rozhodne nepotrebujes s timhle si kazda poradi klidne sama
kdyby se ti to stalo znova tak se skus misto leknuti soustredit na to jestli to je prijemny. Pravda ze nekoho kdo to neprozil to muze nejdriv trochu vydesit ![]()
Já to mívám často v noci ve spánku, pokud mam vedle sebe chlapa, vrhnu sr vždy po něm. Rano si to nepamatuhu.
@Bibi239 píše:
poznat, co ti dela dobre je opravdu zaklad budouciho spokojeneho sexualniho zivota.Oni chlapi nejsou jasnovidci a kolikrat je potreba jim tu ruku, hlavu ci jiny ud treba trochu posunout, aby se dosahlo kyzeneho efektu
@Vrtul píše:
Ty jo já jsem asi ženská zvědavá, ale mě by zajímalo kolik ti je. Poznávat své tělo jsem začla brzo, i když se sexuálním životem jsem nepospíchala. Dyť masturbují už i malé děti. Neber to jako posměch, nic za tím nehledej. Jen mě to tak napadlo. Nemusíš odpovídat
já nechápu co je na tom divnýho…já si to taky nedělám a žiju ![]()
@Didlinka33 píše:
já teda ne, takže všichni asi ne
Ani jednou v životě?
@Kriss Tina píše:
Tak pritele rozhodne nepotrebujes s timhle si kazda poradi klidne samakdyby se ti to stalo znova tak se skus misto leknuti soustredit na to jestli to je prijemny. Pravda ze nekoho kdo to neprozil to muze nejdriv trochu vydesit
právě, jelikož jsem to neprožila při sexu tak proto jsem psala že to pro mě bylo „divné“. Nevím jak to mám vlastně popsat ![]()
@majki.r píše:
Tak to je fajnJá spíš četla o případech, kdy žena měla neustálé spontánní orgasmy, tak časté, že to narušovalo normální život. Ale asi je to vzácné…já teda spontánní nikdy nezažila, leda díky snu, ale jen tak bez důvodu ne.
Mi se jen tak spontani stava pri skakani na trampoline.
@jakuve píše:
Zakladatelko a kolik ti je let? Osobne si nemyslím, že by to byl spontánní orgasmus
23 let ![]()
no upřímně mě to taky napadlo. Že prostě tělo si dělá co chce