Dnešní masakr v Uherském Brodě

9374
24.2.15 21:46

Dnešní masakr v Uherském Brodě

Ahoj holky.
Tak nějak se divím, že tu ještě není diskuze na tohle téma. Sice se něco takového sem tam stane, ale až dneska se mě ta informace dotkla. Možná proto, že v okolí mám pár přátel a uvědomila jsem si, že stačí si jen zajít na oběd, přijde tam nějaký mag.or a je po nás… :( Je tu také někdo, koho tahle událost zasáhla nebo přiměla k přemýšlení nad bezpečností dnešního života?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2452
24.2.15 21:50

Je to hrozne.Za chvíli se budeš bát jít i nakoupit :-( strašný co se v tomhle světe děje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.2.15 21:51

@Petule030 Myslím, ze to zasáhlo všechny kdo o tom slyšeli :nevim: je to strašné co se děje… :zed: Člověk aby se v dnešní době bal vyjít z domu na ulici. Strašný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65162
24.2.15 21:51

Navíc ještě není úplný konec, jeho manželka se prý zabarikádovala doma, taky prý není úplně bezproblémová, tak je otázka, jestli nemají doma nějaké další zbraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
24.2.15 21:52

@Petule030 :think: O ničem nevím, nesleduji zprávy z toho důvodu, že bych asi nevylezla z baráku a děti bych nepustila na krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.2.15 21:53

Bohužel, je doba..kdy se tyhle věci častěji stávají, podívejte se ve světě, at jsou to teroristické útoky třeba. člověk se prostě nedokáže jen tak uchránit, jak předpokládat to že tam kam půjdu na oběd vběhne šílenec a zastřelí mě.. :? upřímnou soustras rodinám pozůstalím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.2.15 21:54

Bláznů a těch neléčených je to koukám pořád dost… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
24.2.15 21:54

Ano je to hrozne. Presne takove myslenky mam taky. Staci zajit na obed a muze byt po me/ manzelovi/ rodine. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
24.2.15 21:58

Je to hrozný, s tím souhlasím. Ale člověk o tom nemůže moc přemýšlet, protože to by fakt nemohl vylézt z baráku (a i pak se může najít nějakej další magor, co ten barák vyhodí do vzduchu). Zítra se můžu zabít v autě, až pojedu do práce. Život je boj a nikdo z něj stejně živ nevyvázne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.2.15 22:01

@PetraJ to je hodně pesimistický :? Raději nad takovými věcmi nepřemýšlet.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
24.2.15 22:03
@AndreaS92 píše:
@PetraJ to je hodně pesimistický :? Raději nad takovými věcmi nepřemýšlet.. :nevim:

No právě, proto nad tím nepřemýšlím, to bych se musela zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.2.15 22:04

Takove myslenky jsem mela vcera i drive, ne az po dnesku. Dnes opravdu nevis, co se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
24.2.15 22:06

To jsem si myslel že blázni co ulítávají na vraždění neviných lidí jsou jen v politice Kalousek, Schwanzerberk, Zaoralek, Obama, Tusko, Kyška a ono se jim podařilo zblbnout už i důchodce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
24.2.15 22:07

@PetraJ Tak takhle se může stát cokoliv. Člověk nikdy neví co ho čeká, ale to jsou asi normální obavy. Kdežto dneska, aby se člověk bál na někoho blbě podívat, aby nedostal kudlou do břicha :zed: Já tohle nesnáším. Nesnáším lidi, co řeší své problémy tím, že někam vlítnou a postřílej někoho, koho ani neznaj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.2.15 22:08

Me tedy zase přišlo, ze se to děje predevsim v zahraničí ale po dnešku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie