Osení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Osení
Ahoj holky,
budete si doma vysévat nějaké to velikonoční osení? Pokud ano, tak jaké a jak? - praktický postup. Kamarádky dávají jen čočku, tak by mě zajímalo, co je ještě hezké. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Violet, třeba řeřicha. Sila jsem v sobotu, dnes už zelené vyčuhuje z hrníčku, roste dost rychle. Hezky vypadá, je plná vitamínů a je dobrá třeba na chleba s máslem. Jen někomu zrovna moc nevoní … A mají jí v pytlíčkách v každém obchodě, kde osení prodávají (já jí mám z Tesca) a stojí asi 6,– Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Violet. Já seji klasickou pšenici- není sice k jídlu, ale nezapáchá jako řeřicha. Teď to je do velikonoc tak
tak. A koupit se dá ve zdravé výživě - to je bio a drahá a nebo obyčejná v chovatelských potřebách a za pár korun pytlík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jarní osení
Tak jsem si koupila v Tetě dva pytlíky,,oves na velikonoční osení" část jsem hned zasela,že si udělám jaro a budu vědět jak to rychle vyroste. Je to 10 dní a nic.Tak jsem zkusila před pár dny dát napřed naklíčit na vatu a zase nic.Tak nechápu,stalo se vám to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je teda dost divný, nedávám na vatu dávám rovnou do hlíny a jen zlehka pocukruji hlínou povrchu a vždy to týdne zeleno. řekla bych, že jsou starý semínka,asi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit