Co se zbytky kuzi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co se zbytky kuzi?
Ahoj holky.
Mam doma krabici starych kuzi (po me babicce svadlene) a nevim co s tim. Nektere jsou vetsi (30krat20cm), jine jen malinke ustrizky, ruzne barvy. Mate napad, co by se s tim dalo delat? Co vyrobit? Treba i s detmi???
Pripadne, kdyby nebyly napady, komu to darovat - kdo by to mohl jeste uzit?
Diky
Hromix
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, když jsem chodila do lidovky (ZUŠ teda
), tak jsme ze zbytků kůží dělali obrázky nebo šperky. Ale byly na to potřeba hodně měkké kůže.
Obrázky byly nejčastěji krajinky, na tvrdší papír jsme různě namačkali a vytvarovali kůži, nejlíp vypadala různá struktura a barvy. Dalo se to taky doplnit např. jutou nebo větvičkami - ty potom imitovaly stromy, křoví a tak. Šperky jsme dělali tak, že jsme nějaký tvar vystřižený z kartónu (kosočtverec, „banán“ apod.) nalepili a nařasili kůži, doplňovali jsme to třeba korálkama…
Dnad jsme to vysvětlila aspoň trošku dobře, bohužel se asi žádné naše výrobky nezachovaly, takže fofo poskytnut nemůžu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte ještě ty zbytky kůže?
Rád bych je od Vás odebral.
Hodili by se mi na opravu kožených věcí.
Prosím, dejte mi info na email.
Děkuji.
S pozdravem
Dubovan
Marlon.dubovan@email.cz
- Citovat
- Upravit
odkoupím
Dobrý den, vedu na zš výtvarný kurz a hodily by se mi vaše zbytky látek, pokud pro ně nemáte využití. Klidně je i odkoupím (za rozumnou cenu). Dejte vědět ma mail. Díky Lucie
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, měl bych zájem o odkoupení zbytků kůží.
Prosím o informaci zda jsou jsou ještě k mání a zda je budete chtít prodat. Poprosil bych o fotografii.
S pozdravem
Bc. Luděk Kanta
- Citovat
- Upravit