Co se zbytky kuzi?

2185
26.2.07 17:37

Co se zbytky kuzi?

Ahoj holky.
Mam doma krabici starych kuzi (po me babicce svadlene) a nevim co s tim. Nektere jsou vetsi (30krat20cm), jine jen malinke ustrizky, ruzne barvy. Mate napad, co by se s tim dalo delat? Co vyrobit? Treba i s detmi???

Pripadne, kdyby nebyly napady, komu to darovat - kdo by to mohl jeste uzit?

Diky

Hromix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
26.2.07 17:45

Ahoj, když jsem chodila do lidovky (ZUŠ teda :) ), tak jsme ze zbytků kůží dělali obrázky nebo šperky. Ale byly na to potřeba hodně měkké kůže.
Obrázky byly nejčastěji krajinky, na tvrdší papír jsme různě namačkali a vytvarovali kůži, nejlíp vypadala různá struktura a barvy. Dalo se to taky doplnit např. jutou nebo větvičkami - ty potom imitovaly stromy, křoví a tak. Šperky jsme dělali tak, že jsme nějaký tvar vystřižený z kartónu (kosočtverec, „banán“ apod.) nalepili a nařasili kůži, doplňovali jsme to třeba korálkama…
Dnad jsme to vysvětlila aspoň trošku dobře, bohužel se asi žádné naše výrobky nezachovaly, takže fofo poskytnut nemůžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dubovan
24.4.10 18:00

Máte ještě ty zbytky kůže?
Rád bych je od Vás odebral.
Hodili by se mi na opravu kožených věcí.
Prosím, dejte mi info na email.

Děkuji.

S pozdravem

Dubovan

Marlon.dubovan@email.cz

• Citovat
  • Upravit
Lucie. Z
26.7.10 11:45

odkoupím

Dobrý den, vedu na zš výtvarný kurz a hodily by se mi vaše zbytky látek, pokud pro ně nemáte využití. Klidně je i odkoupím (za rozumnou cenu). Dejte vědět ma mail. Díky Lucie

• Citovat
  • Upravit
Crejdl
17.7.11 09:09

Dobrý den, měl bych zájem o odkoupení zbytků kůží.
Prosím o informaci zda jsou jsou ještě k mání a zda je budete chtít prodat. Poprosil bych o fotografii.

S pozdravem
Bc. Luděk Kanta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat