paraván

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2172
28.1.07 18:58

paraván

Ráda bych si vyrobila paraván, abych odstínila počítač, sice je od malýho přes celý pokoj, ale to nepříjemné namodralé světlo k němu stejně doblikne…

Nejsem si jistá, zda bych zvládla výrobu toho rámu, s panty a tak, troufám si až na tu textilní část :wink: , takže:

Nevíte některá o starém rámu na paraván, popř kde by mi to vyrobili?

Tisíceré díky! :D

Fazole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
948
28.1.07 19:58

Ahoj Fazole,

myslím, že když oslovíš v okolí nějakého stoláře, mělo by být po starosti, ale pokud jsi trošku zručná, netrváš na tom dělení a stačila by ti jen taková jednoduchá stěna, věz, že jsem jen v Obi nakoupila laťky a v pohodě ho zvládla sama jen s akušroubovákem, chlapovi v obchodě jsem řekla, co zamýšlím a dal mi k tomu vše potřebné, vyšlo to všehovšudy na 400,– ( i s látkou, co jsem koupila v Jysku a tuby lepidla na dřevo za 99,–, kterého jsem spotřebovala minimum). Ségra si to v ložnici natolik pochvalovala, že jí jsem musela dělat i druhý do masérny :wink: Jen prostě ty základny jsou trochu delší, aby to stálo a šířka víc jak 120cm je taková nestabilní. Kdyby jsi si to nedovedla představit písni mi sz a zkusím ti to vyfotit :wink: a pošlu na mail.
Tak dílu zdar :!
 sany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
1.2.07 20:15

Paraván

Sany, pěkně prosím, vyfoť mi to, nelíp z víc úhlů, asi se na to vrhnu, prootže hotový paraván stojí kolem dvou litrů…!

Díííky, Fazole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kikaaa
10.10.12 17:17

Ahoj, mohla by jsi prosim take poslat fotky? :) Tvoje reakce mi udelala radost, protoze tisice za paravan se mi zdaji dost :/

• Citovat
  • Upravit
164
1.7.13 21:22

Moc moc se prosím o info, jak přidělat látku k laťkám? Tím lepidlem jen??? Není třeba mít něco jako „nastřelovací sešívačku“ co používají čalouníci? A vloží se ta látka mezi latky nebo jakoby na rub té zástěny? Já bych chtěla možná I paraván potapetovaný, ale potřebuji lehký, takže namísto sololitových desek bych uvítala napnutou látku, či plátno apod… poradíte někdo jak jste si s tím poradili? Děkuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat