Ošetření u lékaře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35420
6.9.21 15:28
@Anonymní píše:
Já když nemusím chodím co nejméně. Jak sem říkala nikdy jsem u nikoho neměla problém. (zubař, gynekolog, pediatr). Ale můj obvodní se panicky bojí kovida, je to o něm známé. A je to mladý lékař. Do teď to bylo léčení po telefonu, já zavolala. Řekla sestřičce co potřebuji napsat a on mi to napsal. Před Covidem si nemůžu stěžovat, to bylo bez problému.

A tobě to nevadí? Takový lékař je celkem na nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13319
6.9.21 15:35

Nevím, jestli je to na ATB. Laryngitidy bývají často i virové. Řešila bych to na základě výsledku CRP.
Edit: tak už jsem dočetla, že to na ATB bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.21 15:50

@Fiducia To víš, že vadí. Dnes mně opravdu naštval tím, že mně neošetřil. A musela jsem jet do okresního města na PCR test. Antigenní mu nestačí. Ale už se poohlížím po jiném.

• Citovat
  • Upravit
35420
6.9.21 15:53
@Anonymní píše:
@Fiducia To víš, že vadí. Dnes mně opravdu naštval tím, že mně neošetřil. A musela jsem jet do okresního města na PCR test. Antigenní mu nestačí. Ale už se poohlížím po jiném.

To je dobře :potlesk: Já se bála, že napíšeš, no to víš, jinak to teď nejde… Nebo já to mám nejblíž… To vždycky rostu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.9.21 16:13
@Anonymní píše:
Já když nemusím chodím co nejméně. Jak sem říkala nikdy jsem u nikoho neměla problém. (zubař, gynekolog, pediatr). Ale můj obvodní se panicky bojí kovida, je to o něm známé. A je to mladý lékař. Do teď to bylo léčení po telefonu, já zavolala. Řekla sestřičce co potřebuji napsat a on mi to napsal. Před Covidem si nemůžu stěžovat, to bylo bez problému.

Je dobre, ze hledas jineho. Ja strach z covidu respektuju, ale tohle je mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.21 16:46

@Ba-stet sestřička to v nemocnici asi urychlila a už mi přišel výsledek, že jsem negativní. Nečekala jsem, že to bud tak brzo. U lékaře mi řekla, že výsledek tak ve středu. Nicméně mě napadlo jak by asi postupoval kdybych byla pozitivní. :?

• Citovat
  • Upravit
18177
6.9.21 17:00
@Anonymní píše:
@Ba-stet sestřička to v nemocnici asi urychlila a už mi přišel výsledek, že jsem negativní. Nečekala jsem, že to bud tak brzo. U lékaře mi řekla, že výsledek tak ve středu. Nicméně mě napadlo jak by asi postupoval kdybych byla pozitivní. :?

Ja si prave myslím, ze kdyz mas test indikovany od lekare, mas přednost a vysledky jsou rychlejší. Takze i kdyby si teda Tvuj doktor myslel, ze mas potenciálně covid, mel Ti dat na test zadanku a ne Te poslat na veřejnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
6.9.21 17:05
@Ba-stet píše:
Ja si prave myslím, ze kdyz mas test indikovany od lekare, mas přednost a vysledky jsou rychlejší. Takze i kdyby si teda Tvuj doktor myslel, ze mas potenciálně covid, mel Ti dat na test zadanku a ne Te poslat na veřejnej…

Já si zas myslím, že test je vstupenka do ordinace. Tolik žádanek by mu asi u pojišťovny neprošlo, si myslím :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.9.21 17:10
@Fiducia píše:
Já si zas myslím, že test je vstupenka do ordinace. Tolik žádanek by mu asi u pojišťovny neprošlo, si myslím :think: :lol:

No to určitě, proto je to nepřijatelné. Ale i kdyby si teda myslel, ze ten covid ma, jak psala sagina, a vyloučení covidu byl první diagnostický krok (protože covid na ní nevykouka), tak ji mel na test poslat on. Podle me v kazdem případě postupoval špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
6.9.21 17:20
@Ba-stet píše:
No to určitě, proto je to nepřijatelné. Ale i kdyby si teda myslel, ze ten covid ma, jak psala sagina, a vyloučení covidu byl první diagnostický krok (protože covid na ní nevykouka), tak ji mel na test poslat on. Podle me v kazdem případě postupoval špatně :think:

S tou pasáží o testu obecně souhlasím. Ale tohle si představuju spíš nějak
Pane doktore, dcera má ATB, laryngitida. Já mám už třetí den ty samý příznaky. Tady sestra, no to je jasnej kovid. Skočte si někam na test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.21 17:21

@Ba-stet nene žádanku sem měla od něho. Chtěl test aby měl jistotu že covida nemám. Já jsem si sama nechávala dělat PCR test také minulý týden, ten sem měla taky negativní.( Potřebovala jsem ho na malou akci v divadle). Není to ani sedum dní, ale to mu nestačilo a chtěl další.

• Citovat
  • Upravit
35420
6.9.21 17:28
@Anonymní píše:
@Ba-stet nene žádanku sem měla od něho. Chtěl test aby měl jistotu že covida nemám. Já jsem si sama nechávala dělat PCR test také minulý týden, ten sem měla taky negativní.( Potřebovala jsem ho na malou akci v divadle). Není to ani sedum dní, ale to mu nestačilo a chtěl další.

Tak v té části se žádankou jsem se spletla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+